Het is nu do jul 29, 2021 5:44 pm

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Er voldeed 1 resultaat aan de zoekterm
Doorzocht onderwerp: Nogmaals de schijnwerpers op Graus.
Doorzoek de resultaten:

Auteur Bericht

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Nogmaals de schijnwerpers op Graus.

Geplaatst: za feb 13, 2021 8:48 pm 

Reacties: 1
Bekeken: 165


Het gaat niet van een leien dakje met pvv-er Dion Graus.
Nadat er al eerder driemaal een paar verschillende vrouwen aangifte hadden gedaan wegens aanranding, die Graus ontkent, heeft er nu een vrouw aangifte gedaan van door Graus gedwongen seks met één van zijn beveiligers. Daarvan was al eens eerder aangifte gedaan, maar toen ontbrak bewijs. Nu heeft diezelfde vrouw nogmaals aangifte gedaan maar nu met bewijzen.
Tot op heden heeft Wilders altijd de hand boven Graus' hoofd gehouden, omdat hij in hem één van z'n trouwste bondgenoten weet.
Natuurlijk doet deze ophef de partij geen goed. Maar ja, Wilders zelf is een al tweemaal veroordeelde politicus en is dus zelf ook een politieke crimineel.
Graus verdedigt zich nu door te stellen dat het zijn privé-zaken zijn. Dat klopt wel als hij een eenvoudige onbekende burger zou zijn.
Maar als je een bekende politicus bent sta je nu eenmaal in de schijnwerpers en de kiezers willen wel weten wat voor iemand die Graus eigenlijk is. Kun je die man wel vertrouwen? Kun je je stem wel op een partij uitbrengen met een vertegenwoordiger die kennelijk zijn handen niet thuis kan houden en mensen tot seks dwingt met een andere man?
Sorteer op:  
Pagina 1 van 1 [ Er voldeed 1 resultaat aan de zoekterm ]


Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling