Het is nu di okt 27, 2020 4:42 am

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Er voldeden 227 resultaten aan de zoekterm
Doorzocht onderwerp: Politiek en volksvertegenwoordiging
Doorzoek de resultaten:

Auteur Bericht

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Politiek en volksvertegenwoordiging

Geplaatst: zo okt 25, 2020 3:10 pm 

Reacties: 715
Bekeken: 9809


Vandaag is Lodewijk Asscher bij Buitenhof. De stand van optredens van Tweede Kamer fractievoorzitters sinds de laatste verkiezingen is nu:

Asscher : 7
Klaver : 6
Marijnissen : 3
Jetten : 2
Heerma : 1
Baudet : 1
De rest : 0

Wilders zal het maar druk hebben met het afslaan van al die uitnodigingen.

:hum:
Heeft iemand eigenlijk wel het bewijs dat ie uitgenodigd is?
Of is dit gewoon weer een complot-theorie ...

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Politiek en volksvertegenwoordiging

Geplaatst: vr okt 23, 2020 11:17 am 

Reacties: 715
Bekeken: 9809


:gaap:
trol

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Politiek en volksvertegenwoordiging

Geplaatst: vr okt 23, 2020 9:34 am 

Reacties: 715
Bekeken: 9809


Lumiere schreef:
baedeker schreef:
Lumiere knipt wederom*Gaap* bij citeren is het gewoon gebruikelijk om enkel de relevante tekst te pakken. Maar goed je hebt wederom geen argument tegen het gegeven dat de publieke omroep gewoon pluriform is en dat als je een reactionair achterlijk geluid mist, een reactionair achterlijke omroep moet starten.

Volgens jouw visie zou de EO verplicht moeten worden om ook fundamenteel hindoestaanse denkbeelden uit te zenden voor de hindu gemeenschap, daarom slaat jouw visie ook nergens op :lol:

* * * trol alert * * *

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Politiek en volksvertegenwoordiging

Geplaatst: vr okt 23, 2020 9:23 am 

Reacties: 715
Bekeken: 9809


Raya schreef:
Censuur hoort zwaar strafbaar gesteld te worden.
Censuur is het achterhouden van informatie, waarmee een leugen ontstaat over de feiten of de werkelijkheid.

Of die censuur nu wordt gepleegd door ambtenaren (WOB-verzoeken), politici of journalisten of anderen, het dient zwaar strafbaar te zijn.

Omtzigt klaagt hier ook over op Twitter. Ik heb hem geadviseerd met politici een wet op te stellen welke censuur inderdaad zwaar strafbaar stelt.

Censuur op een WOB-verzoek is een kwestie van ambtenaren die een loopje nemen met de wet. Door het Pikmeerarrest (1996) kunnen ambtenaren maar moeilijk strafrechtelijk vervolgd worden. Dan krijg je dit. Oplossing? Met wetgeving repareren wat de hoge raad weggeslagen heeft. Ik zou dat niet beperken tot 'censuur'.

Censuur bij de staatsomroep is heel simpel. Gewoon geen soepsidie meer aan geven. Hoe lang blijft Raya deze criminele organisatie nog dekken?

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Politiek en volksvertegenwoordiging

Geplaatst: vr okt 23, 2020 9:10 am 

Reacties: 715
Bekeken: 9809


Lumiere schreef:
baedeker schreef:
Lumiere schreef:
Tsja het is al duizend keer geschreven, maar ook jouw soort reactionairen kunnen een omroep beginnen om gehoord te worden. Dus de publieke omroep voldoet daarmee aan haar taken. Dat jouw echte probleem is dat je het gewoon niet eens bent wat alle andere stromingen in het publieke omroepstelsel uitzenden en dat soort geluiden liever niet wilt horen is niet echt een valide argument tegen de publieke omroep
Is ook wel logisch eigenlijk, dat onderbuikjes die achterlijke, discriminerende linkse clubjes aanhangen, er ook achterlijke argumenten op na houden. Zie hieronder regels die gelden voor de staatsomroep.
We hebben ...

Lumiere knipt wederom in mijn tekst.
Wat een trol is het toch.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Politiek en volksvertegenwoordiging

Geplaatst: do okt 22, 2020 9:07 pm 

Reacties: 715
Bekeken: 9809


Ruzie bij de staatsomroep.
:)

AD schreef:
NOS Nieuws-hoofdredacteur Marcel Gelauff laat inderdaad bewust geen journalisten uit zijn organisatie aanschuiven bij De Vooravond. Dat zegt hij in een reactie op een boze tweet van Fidan Ekiz die het BNNVara-programma presenteert. Maar het waarom zit volgens Gelauff anders in elkaar dan Ekiz in haar schrijven beweert.
Fidan Ekiz schreef:
Onbestaanbaar en onbegrijpelijk hoe Marcel Gelauff journalisten van de NOS al het hele Vooravond-seizoen verbiedt om bij ons aan te schuiven vanwege hem onwelgevallige meningen’.
Marcel Gelauff schreef:
Dat is echt onjuist, bij elk nieuw tv-programma zeg ik altijd: laten we eerst eens zien hoe het zich ontwikkelt voor we ingaan op een uitnodiging. En het ontwikkelt zich echt tot een opiniërend programma. Daar is op zich niks mis mee; het is een legitieme, journalistieke vorm. Maar dan is het wel de vraag of NOS-mensen, die volstrekt objectief opereren, daarbij passen.

'volstrekt objectief opereren'

:lol:

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Politiek en volksvertegenwoordiging

Geplaatst: za okt 17, 2020 2:43 pm 

Reacties: 715
Bekeken: 9809


Lumiere schreef:
Tsja het is al duizend keer geschreven, maar ook jouw soort reactionairen kunnen een omroep beginnen om gehoord te worden. Dus de publieke omroep voldoet daarmee aan haar taken. Dat jouw echte probleem is dat je het gewoon niet eens bent wat alle andere stromingen in het publieke omroepstelsel uitzenden en dat soort geluiden liever niet wilt horen is niet echt een valide argument tegen de publieke omroep :foei:

Is ook wel logisch eigenlijk, dat onderbuikjes die achterlijke, discriminerende linkse clubjes aanhangen, er ook achterlijke argumenten op na houden. Zie hieronder regels die gelden voor de staatsomroep. Daar voldoet de staatsomroep niet aan, en ik lees nergens die rare omkering van je. Lijkt wel of je negers loopt te verwijten dat ze achter in de bus moeten zitten.

(1) Grondwet Art 1: 'Discriminatie wegens ... politieke gezindheid ... is niet toegestaan'. Daarop aansluitend, art 3: 'Alle Nederlanders zijn op gelijke voet in openbare dienst benoembaar'.
(2) De Mediawet geeft de staatsomroep de opdracht om te voorzien in democratische behoeften en om de pluriformiteit van opvattingen te weerspiegelen.
(3) De integriteitsregels van de staatsomroep schrijven voor:
-journalistieke zorgvuldigheid en waarheidsgetrouwheid (scheiden feiten, meningen enerzijds en drama/fantasieanderzijds, belang van eigen nieuwsgaring, hoor en wederhoor, geen manipulatie, geen plagiaat);
-ongebondenheid (geen persoonlijke of zakelijke belangen, geen (schijn van) belangenverstrengeling) en onpartijdigheid (geen persoonlijke overtuigingen uitdragen);
-volledigheid en evenwichtigheid;
-beantwoorden van publieksreacties, ruiterlijk fouten erkennen en rectificeren.

Hebben jullie nog steeds van die huftersessies waar deugneuzen elkaar vermaken met stoere praat en *kuch* linkse humor over geweld tegen andersdenkenden?
Onfris hoor.
:misselijk:

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Politiek en volksvertegenwoordiging

Geplaatst: vr okt 16, 2020 6:04 pm 

Reacties: 715
Bekeken: 9809


Einstein schreef:
RightNow schreef:
(..) ik denk dat wij allebei willen dat de publieke omroep officieel wordt wat hij in feite al is: staatsomroep.
Lijkt mij dus niet. Dat journalisten het vaak eens zijn met de mainstream poltiek, komt niet door een opgelegde loyaliteit, zoals bij een staatsomroep het geval is.. het is een afspiegeling van mainstream meningen, die journalisten óók huldigen. Zie de onevenredige vertegenwoordiging van middenpartijen, die baedeker hier elke 2 pagina's op het forum zet.

Rechts zou dus liever meer politiek gekleurde journalistiek zien. Vroeger was dat precies andersom :gniffel: Overigens naast het rechtse ON! initiatief (in feite een nieuwe omroep met een ideologisch kader !) is er nu ook een initiatief, wat "Omroep Zwart" heet. Het sektarisme begint toe te slaan, maar dit zijn geen initiatieven tegen een staatsomroep of zo.. De NPO blijft gewoon de NPO.

Ik kan me voorstellen dat een cultuurmarxist zo iets schrijft.

Punt 1 is dat de staatsomroep volgens Grondwet, Mediawet en Integriteitsregels gehouden is onpartijdig te werk te gaan, en alle geluiden te vertegenwoordigen. De linkse, discriminerende en politieke spelletjes spelende staatsomroep schendt zijn bestaansregels. Wat schrijft de wet voor over rechtspersonen die hun statuten aan de laars lappen? Opheffen.

Punt 2 is dat het geluid van de staatsomroep alleen in Hilversum mainstream is. Waar de staatsomroep bij uitstek warm voor loopt, zoals het organiseren van anti-wit sektarisme door gesubsidieerde schreeuwers, vindt maar een klein deel van de bevolking te pruimen.

Maar wat mij betreft mag de staatsomroep best een zender aanhouden waar de overheid z'n zegje doet. De rest van de omroepen kan dan op de vrije markt kijkers en luisteraars proberen te interesseren voor hun product.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Politiek en volksvertegenwoordiging

Geplaatst: vr okt 16, 2020 12:04 pm 

Reacties: 715
Bekeken: 9809


Rightnow schreef:
Mooi algemeen doel, maar dit zal de meerderheid in Den Haag voorlopig niet willen.

Omroepen die een ander geluid willen brengen, zoals ON!, zouden zich moeten richten op een onafhankelijke, functionele website, en ze moeten locaal weer mensen bij elkaar brengen.

Geld uit Den Haag, het corrumpeert, dus streef naar onafhankelijkheid, en besef de beperkingen van een publiek bestel.

Mmpf ... mijn doel (een staatsomroep die zich houdt aan Grondwet, Mediawet en Integriteitsregels) is niet algemeen, noch mooi, noch afhankelijk van wat een meerderheid in Den Haag daarvan vindt. Het zijn simpelweg dingen die concreet nodig zijn om gedeelde normen te ervaren en als samenleving te functioneren. Ik zou zelf niet kunnen bedenken waarom ik het tegenovergestelde standpunt (een staatsomroep die zich NIET houdt aan Grondwet, Mediawet en Integriteitsregels) in zou willen brengen in een discussie. Is wat je zegt dat ON! allemaal moet ook afgeleid van wat de meerderheid in Den Haag wel of niet wil? Want zo schiet het natuurlijk niet op.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Politiek en volksvertegenwoordiging

Geplaatst: vr okt 16, 2020 11:01 am 

Reacties: 715
Bekeken: 9809


Enzo501 schreef:
baedeker schreef:
Hume schreef:
Met de haat -uitlatingen tegen de NOS kunnen journalisten niet meer zonder bedreiging de straat op en zijn ze gedwongen om het logo van de busjes te halen. Niet alleen hooligans maar ook de aanhang van Wilders en Baudet bedreigen kamerleden ,ministers en journalisten op het Binnenhof. Het moet niet gekker worden in dit land. Het wordt tijd dat de politie gaat handhaven en al die extremisten op het binnenhof met hun bedreigingen gaat oppakken en bestraffen.

Weerzinwekkend inderdaad. Er zou zo vaak het kon politiebeveiliging moeten meerijden met NOS-busjes om alle agressors ter plekke op te pakken. Dit laat je niet escaleren. De wagons zonder logo zijn geen oplossing, die worden op den duur ook doelwit.
:lol:

Volgens mij kan de staatsomroep beter beginnen met zich eens te gaan houden aan Grondwet, Mediawet en Integriteitsregels. Vervolgens lijkt me een goed idee dat ze zich beraden over de linkse, discriminerende, leugenachtige bagger die mannetjes als Marcel Gelauff de huiskamer in slingeren. Maar laten we beginnen met het te hebben over de soepsidie die we hier aan verkwanselen. Een echt debat bedoel ik dan, dus niet een of ander minkukel die zonder weerwoord vanaf z'n eigen zender loopt te blèren.
Baedeker vindt bedreigingen en gebruik van geweld te billijken of om te lachen want eigen schuld dikke bult. Waarvan akte. Het gaat trouwens niet alleen over de NOS. De vriendjes van Baedeker die dagelijks op het Plein staan bedreigden ook al meerdere keren die knul van Powned, die kreeg 'een laatste waarschuwing' van sekteleider Willem Engel (u weet wel, die gast die telefoonnummers van verzorgingstehuizen die zich aan de regels houden op zijn website zet, waarna medewerkers met de dood bedreigd worden) en werd door een van de demonstranten verteld dat ze hem wel eens thuis zouden komen opzoeken. (En even later in dat filmpje zag je een joviaal gesprekje tussen de demonstranten en Baudet). Weten we meteen waar die staan, aan de kant van bedreigingen en intimidatie. Het wordt tijd om geweldtoepassing te leggen waar die thuishoort in dit soort gevallen, bij de overheid, en dat Plein eens lekker schoon te vegen.

Geef eens aan waar dat staat, dat 'geweld billijken'.
:leugens:

En geef dan eens antwoord op wat er staat, over de staatsomroep die Grondwet, Mediawet en Integriteitsregels schendt, en discrimineert en liegt.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Politiek en volksvertegenwoordiging

Geplaatst: vr okt 16, 2020 9:19 am 

Reacties: 715
Bekeken: 9809


Hume schreef:
baedeker schreef:
de staatsomroep schreef:
Het aantal mensen dat de overheid en traditionele media wantrouwen groeit en de drempel om over te gaan tot extremistisch gedrag daalt, stelt de NCTV. NOS-hoofdredacteur Marcel Gelauff merkt dat dagelijks en neemt ingrijpende maatregelen om zijn medewerkers te beschermen.
Gelauff heeft kennelijk een heel ander NCTV beeld gelezen dan online staat. Daar lees ik vijf items:
* 3x jihadisme, waar ik de staatsomroep zelden over hoor.
* 1x de obligate rechts-extremistische eenlingen die online 'mogelijk radicaliseren'. Ook dit jaar weer zonder vermelding van de wél in your face linkse extremisten.
* 1x polarisatie, waar de staatsomroep en Gelauff wel de beste exponent van zijn.

De staatsomroep heeft meer schade aangericht in de hoofden van mensen dan welke politicus, cultleider of beweging op Nederlandse bodem ooit voor elkaar kreeg.
Met de haat -uitlatingen tegen de NOS kunnen journalisten niet meer zonder bedreiging de straat op en zijn ze gedwongen om het logo van de busjes te halen. Niet alleen hooligans maar ook de aanhang van Wilders en Baudet bedreigen kamerleden ,ministers en journalisten op het Binnenhof. Het moet niet gekker worden in dit land. Het wordt tijd dat de politie gaat handhaven en al die extremisten op het binnenhof met hun bedreigingen gaat oppakken en bestraffen.

Weerzinwekkend inderdaad. Er zou zo vaak het kon politiebeveiliging moeten meerijden met NOS-busjes om alle agressors ter plekke op te pakken. Dit laat je niet escaleren. De wagons zonder logo zijn geen oplossing, die worden op den duur ook doelwit.
:lol:

Volgens mij kan de staatsomroep beter beginnen met zich eens te gaan houden aan Grondwet, Mediawet en Integriteitsregels. Vervolgens lijkt me een goed idee dat ze zich beraden over de linkse, discriminerende, leugenachtige bagger die mannetjes als Marcel Gelauff de huiskamer in slingeren. Maar laten we beginnen met het te hebben over de soepsidie die we hier aan verkwanselen. Een echt debat bedoel ik dan, dus niet een of ander minkukel die zonder weerwoord vanaf z'n eigen zender loopt te blèren.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Politiek en volksvertegenwoordiging

Geplaatst: do okt 15, 2020 10:27 pm 

Reacties: 715
Bekeken: 9809


de staatsomroep schreef:
Het aantal mensen dat de overheid en traditionele media wantrouwen groeit en de drempel om over te gaan tot extremistisch gedrag daalt, stelt de NCTV. NOS-hoofdredacteur Marcel Gelauff merkt dat dagelijks en neemt ingrijpende maatregelen om zijn medewerkers te beschermen.

Gelauff heeft kennelijk een heel ander NCTV beeld gelezen dan online staat. Daar lees ik vijf items:
* 3x jihadisme, waar ik de staatsomroep zelden over hoor.
* 1x de obligate rechts-extremistische eenlingen die online 'mogelijk radicaliseren'. Ook dit jaar weer zonder vermelding van de wél in your face linkse extremisten.
* 1x polarisatie, waar de staatsomroep en Gelauff wel de beste exponent van zijn.

De staatsomroep heeft meer schade aangericht in de hoofden van mensen dan welke politicus, cultleider of beweging op Nederlandse bodem ooit voor elkaar kreeg.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Politiek en volksvertegenwoordiging

Geplaatst: ma okt 12, 2020 11:01 am 

Reacties: 715
Bekeken: 9809


Gisteren was Jesse Klaver bij Buitenhof. De stand van optredens van Tweede Kamer fractievoorzitters sinds de laatste verkiezingen is nu:

Klaver : 6 optredens bij Buitenhof
Asscher : 6
Marijnissen : 3
Jetten : 2
Heerma : 1
Baudet : 1

Links zakken vullen. Links lullen.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Politiek en volksvertegenwoordiging

Geplaatst: ma okt 12, 2020 10:25 am 

Reacties: 715
Bekeken: 9809


Einstein schreef:
Hume schreef:
baedeker schreef:
Vandaag is Rutger Groot Wassink (GroenLinks) te gast bij Buitenhof.

D66 : 12 optredens van politici
PvdA : 10
GroenLinks : 7
CDA : 6
VVD : 4
50Plus : 1
DENK : 1
PvdT : 1

Het marxistisch orakel van de Stopera. Kan er ook nog wel bij.
:misselijk:
Vandaag een CDA feest bij Nieman en Jesse Klaver in Buitenhof .
Uit peilingen blijkt dat 60 % van de Nederlanders voor het midden kiezen en 20 % voor extreem rechts en 20 Voor extreem links.
Dus de vraag is of Klaver meer of minder kiezers zal aantrekken met dit optreden.
Wilders weigert nog steeds om te komen, want hij weet dat hij kiezers gaat verliezen bij Nieman of Buitenhof aan tafel.
Ik volg het niet hoor, die Nederlandse talkshows, maar zitten ze daar aan tafel ? Binnenkort gaan we voorlopig niet meer aan tafel.. :evendenken: Covid..

Misschien wil Geert een virtueeltje ? kan ie gewoon in zijn vaste quarantaine-ruimte in de Tweede Kamer blijven zitten..

Of is Geert bang dat zijn microfoon uitgezet wordt :gniffel: :gniffel: dan hoor je hem écht niet meer he :tong: haaaa wat een verademing zou dat zijn..

Rednecks maken grapjes over negers die achter in de bus moeten zitten.
Ik dacht dat we dat punt toch gepasseerd waren.
:snooty:

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Politiek en volksvertegenwoordiging

Geplaatst: zo okt 04, 2020 12:26 pm 

Reacties: 715
Bekeken: 9809


Vandaag is Rutger Groot Wassink (GroenLinks) te gast bij Buitenhof.

D66 : 12 optredens van politici
PvdA : 10
GroenLinks : 7
CDA : 6
VVD : 4
50Plus : 1
DENK : 1
PvdT : 1

Het marxistisch orakel van de Stopera. Kan er ook nog wel bij.
:misselijk:

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Politiek en volksvertegenwoordiging

Geplaatst: za okt 03, 2020 12:53 pm 

Reacties: 715
Bekeken: 9809


"Vrolijk rechts" weer aan het woord bij de staatsomroep: Zondagmorgen 10 uur: SP-leider Lilian Marijnissen in WNL Op Zondag. Over de nieuwe coronamaatregelen.

:drunk:

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Politiek en volksvertegenwoordiging

Geplaatst: do okt 01, 2020 9:46 am 

Reacties: 715
Bekeken: 9809


Rick Nieman: "Ik krijg hier tranen van in mijn ogen. Want Van Jones heeft niet alleen gelijk, hij is zichtbaar - en terecht - aangedaan. Racisme is het lelijkste dat er is, en dat de president van de VS daarvan geen afstand wil nemen maar het zelfs aanmoedigt... wat een dieptepunt."


"Vrolijk rechts" bij de staatsomroep. Dezelfde leugens als gebruikelijk bij politiek links, de Verhofstadt courantjes en de rest van de staatsomroep.
Wat is Nieman diep gezonken.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Politiek en volksvertegenwoordiging

Geplaatst: ma sep 28, 2020 11:04 am 

Reacties: 715
Bekeken: 9809


Lies schreef:
Die economische schade dat wordt nog wat, bij die ellende kan je eigenlijk geen politiek gekrakeel gebruiken. Vanaf het begin zit ik daar met afschuw naar te kijken. In een crisis moet de samenleving ook weten hoe we er voor staan. Te weinig mondkapjes, testcapaciteit of bedden, zeg eerlijk dat er niet vroegtijdig is gehandeld. Dan word je ook om de oren geslagen, maar past een samenleving zich beter aan.

Dat geldt eigenlijk voor alle grote onderwerpen (EU, milieu, immigratie, ...): wees open en eerlijk, en neem verantwoordelijkheid. Nederlandse politici knepen naar mijn idee altijd al de katjes in het donker. Maar in het tijdperk Rutte lijkt het wel een sport geworden.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Politiek en volksvertegenwoordiging

Geplaatst: zo sep 27, 2020 9:26 pm 

Reacties: 715
Bekeken: 9809


Democratische integriteit is een schaars goed op links.

De glazen bol van Einstein is gevuld met politici die allemaal Jesse Klaver willen nadoen.
Probleem is dat die allemaal in dezelfde vijver vissen, die alleen maar kleiner wordt.

Afbeelding

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Politiek en volksvertegenwoordiging

Geplaatst: zo sep 27, 2020 10:17 am 

Reacties: 715
Bekeken: 9809


Vandaag is Roger van Boxtel (D66) te gast bij @Buitenhoftv. De stand over 2020 is nu:

D66 : 12 optredens van politici
PvdA : 10
GroenLinks : 6
CDA : 6
VVD : 4
50Plus : 1
DENK : 1
PvdT : 1

Het is zondag. Links gaat naar haar kerk.
Sorteer op:  
Pagina 1 van 12 [ Er voldeden 227 resultaten aan de zoekterm ]


Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling