Het is nu zo apr 05, 2020 8:57 pm

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Er voldeden 2 resultaten aan de zoekterm
Doorzocht onderwerp: De waanzin van Libië
Doorzoek de resultaten:

Auteur Bericht

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: De waanzin van Libië

 Berichttitel: Re: De waanzin van Libië
Geplaatst: wo jan 01, 2020 9:26 pm 

Reacties: 26
Bekeken: 1086


Enzo501 schreef:
Men moet niet denken na 30 jaar partij kiezen voor dan weer de ene en dan weer de andere partij en nog steeds enorme chaos in de regio er nu dan maar weer partij gekozen moet worden.

Soms kies je een partij en soms niet. Dat is geen kwestie van "moeten", maar een kwestie van belangen en doelen die je wil realiseren. Chaos is geen reden om dan maar niet meer na te denken. Dan lever je het Midden Oosten over aan partijen (bijvoorbeeld Palestijnen en ayatollahs) die altijd bereid zijn om chaos te creëren om hun zin door te drijven.

Enzo501 schreef:
We hebben ook alweer gezien hoe er gereageerd wordt als er dingen fout gaan als Nederlanders betrojkken zijn bij ernstige fouten in dat gebied. Alsof er oorlogen gevochten worden waar er nooit dingen fout gaan. De oppositie in Nederland is niet klaar voor het uitsturen van troepen als er niet op een volwassen en realistische manier op dit soort incidenten gereageerd kan worden.

Als je het "volwassen en realistisch" vindt hoe Hennis loog over burgerslachtoffers, hoe Rutte zogenaamd weer iets vergeten was, en hoe Zijlstra een verhaal uit de datsja verzon, dan heb je misschien gelijk. Maar in de echte wereld is die natuurlijk allerminst een probleem van de oppositie.
:leugens:

Enzo501 schreef:
Je geeft het probleem goed weer; men klaagt dat de 'EU te weinig doet in de regio', maar als we erheen gaan is het ook al snel weer niet goed.

Klopt, dat is het probleem: de EU doet te weinig; als het iets doet is het vaak niet goed; maar het wil wel een Europees leger; en maar mekkeren over Trump. Allemaal tijdsverlies.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: De waanzin van Libië

 Berichttitel: Re: De waanzin van Libië
Geplaatst: ma dec 30, 2019 10:18 pm 

Reacties: 26
Bekeken: 1086


Erdogan heeft op dit moment een luchtbrug waarmee hij honderden jihadi's uit Syrië overbrengt naar Libië, om de GNA te steunen. En de EU kijkt toe ...
Moet Poetin dit ook al gaan oplossen?
:snooty:
Sorteer op:  
Pagina 1 van 1 [ Er voldeden 2 resultaten aan de zoekterm ]


Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling