Het is nu za aug 15, 2020 4:32 am

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Er voldeden 125 resultaten aan de zoekterm
Doorzocht onderwerp: Ambassadeur is eebn broodje aap.
Doorzoek de resultaten:

Auteur Bericht

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Ambassadeur is eebn broodje aap.

Geplaatst: zo aug 25, 2019 12:01 pm 

Reacties: 433
Bekeken: 33740


Lies schreef:
Biertje schreef:
Citaat:
Zo moet bij ons de koe in Friesland verdwijnen vanwege de stikstof
Welnee, maar waarom exporteren we 80% van die koe naar het buitenland?
Voor de inkomsten, landen die niet exporteren zijn arm. Door het gas, de industrie en de landbouw rijdt Nederland auto, gaat op vakantie, of rijdt bij hitte naar de duinen. Door gas is al een streep gezet, aan de twee overblijvers wordt nog gewerkt. Iedereen bedelt......

Iedereen bedelt om de miljarden
https://www.rtlnieuws.nl/columns/column ... len-crisis

Er wordt al flink gebedeld bij het - nog niet eens bestaande - miljardenfonds van het kabinet, schrijft Jos Heymans. Maar we moeten ons nog niet rijk rekenen.

Het zal wel weer meer van dezelfde foute boel worden. Het begint met weer een belastingverhoging (beperking zelfstandigenaftrek). Wat als "investering" gebracht wordt is weinig meer dan een praatje voor de bühne. We zagen al "investeren" in de dividendbelasting voorbij komen. "Investeren" in gasgekte. Minister Kaag "investeert" zich suf in Palestijnse terroristen. Minister Engelshoven "investeert" in een schuldcanon over de witte man. Ongetwijfeld zijn er die willen "investeren" in nog meer sociale huurwoningen voor nog meer scheefwoners. Allemaal bejubeld door de staatsomroep. En ondertussen zijn bedrijven druk met uitkienen hoe een stukje van de miljardenkoek te krijgen, in plaats van echte waarde te creëren. De enige echte investering is minder belasting en meer democratie, maar dat zit er met het partijkartel niet in, en zul je ook niks over horen van het bijbehorende propagandafiliaal.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Ambassadeur is eebn broodje aap.

Geplaatst: za aug 24, 2019 11:28 am 

Reacties: 433
Bekeken: 33740


Raya schreef:
De publieke omroep wordt bestuurd door politiek benoemde figuren. Dat is al een hele poos bekend. Het zijn de (voorheen) zendercoordinatoren die bepalen welke programma's mogen worden gemaakt en of, en zo ja, wanneer ze worden uitgezonden.

Het stelsel leidt niet tot evenwichtige berichtgeving.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Ambassadeur is eebn broodje aap.

Geplaatst: za aug 24, 2019 10:59 am 

Reacties: 433
Bekeken: 33740


Raya schreef:
De vraag is of we ons die branden uberhaupt wel kunnen permiteren op dit moment. Het Amazone-woud fabriekt 20% van onze zuurstof.

Nee, de vraag is waarom de staatsomroep betaald wordt om te drama queenen.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Ambassadeur is eebn broodje aap.

Geplaatst: za aug 24, 2019 10:41 am 

Reacties: 433
Bekeken: 33740


"Brazilië brandt" zegt staatsomroep filiaal nieuwsuur.

Wat zegt Ronald? Don't Panic: Amazon Burning Is Mostly Farms, Not Forests
Wat zegt NASA?

it is not unusual to see fires in Brazil at this time of year due to high temperatures and low humidity. Time will tell if this year is a record breaking or just within normal limits.


Weer een broodje aap, betaald van de €800 soepsidie voor de staatsomroep.
Kan dat nou eens een keer afgelopen zijn?

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Ambassadeur is eebn broodje aap.

Geplaatst: di jul 30, 2019 9:39 pm 

Reacties: 433
Bekeken: 33740


NRC-journalist Bas van Putten deelde op Twitter zomaar even een anekdote over de kwaliteitsmedia in dit land:

Redactievergadering van VN, jaren negentig. Joop van Tijn heeft beslag gelegd op een rapport met alarmerende criminaliteitscijfers onder de usual suspects in de krachtwijken. Hij vraagt ons; publiceren of niet? Ageeth Scherphuis recht de rug: “Maar Joop, dit gaan we toch niet doen hè?” En zo geschiedde. Want stigmatiseren, dat deden wij niet. Exit waarheidsvinding. Die bias heeft school gemaakt. Foute boel. Want nu is vaak niet meer de vraag wat waar is maar wat volgens onze normen waar mag zijn. En het lijkt me dat iedereen in de journalistiek, ook wie zoals ik niets heeft met de VVD en alles ter rechterzijde, zich die les mag aantrekken.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Ambassadeur is eebn broodje aap.

Geplaatst: vr jul 12, 2019 7:25 pm 

Reacties: 433
Bekeken: 33740


Einstein schreef:
Nou, zo te lezen is PeterJKH door zijn antwoorden heen.. althans hij klaagt bij kwaaisteniet over gebrek aan argumenten, terwijl hij bijdrage #393 ervoor, waarin zijn opponent wel degelijk een aantal argumenten noemt, twee dagen laat staan.

Zie verder de links aldaar over de toenemende arbeidsparticipatie van immigranten. In tijden van schaarste op de arbeidsmarkt gaat je verhaaltje gewoon niet op, ex-asielzoekers gaan voor een permanente vergunning in verband met werk.. en mensen uit de oostelijke EU-landen komen speciaal hiernaartoe om te werken.

Tsja, "laagste arbeidsparticipatie bij niet-westerse migratieachtergrond" en "bijna 90% van de vluchtelingen is nog steeds werkloos na 2,5 jaar in Nederland te hebben gewoond". Een herhaalde leugen werkt alleen wanneer er nog geen fact check is gedaan. Daarna is het :gaap:

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Ambassadeur is eebn broodje aap.

Geplaatst: vr jul 12, 2019 1:09 pm 

Reacties: 433
Bekeken: 33740


kwaaisteniet schreef:
PeterJKH schreef:
Einstein schreef:
.Je zegt nou wel "sure".. Je doet alsof die redenering absurd zou zijn... maar.. er zit wel degelijk wat in ! Nederland, Zweden en Duitsland groeien nu eenmaal economisch sneller dan Griekenland, Italie en Spanje. Vandaar dat hier meer kans is op werk :) er zijn nog wel meer redenen, die met werk te maken hebben. Polen en Roemenen komen hierheen omdat er een structureel tekort is aan laaggeschoolde werkkracht in Nederland.Daar is helemaal geen tekort aan. Alleen worden ze niet gewaardeerd en in vaste dienst genomen. Genoeg ervaren productiemedewerkers bijvoorbeeld die thuis zitten omdat in de afgelopen 10-20 jaar hun werk is uitbesteed aan lagelonenlanden of Oost-Europa.

En wat de migranten betreft is allang bekend dat die via de migranten-tamtam (lees: migranten die al in Nederland of Duitsland zijn aangekomen) worden geïnformeerd dat ze hier gewoon een heel huis krijgen, gratis en voor niks, en elke maand een inkomen, gratis en voor niks, en dat er zo goed als geen eisen worden gesteld. En dus willen ze gráág naar Nederland.

Bovendien, als ze zó graag hier allemaal héél hard willen werken, waarom zit dan meer dan 70% structureel in de bijstand en gaat er ook niet meer uit komen waarschijnlijk?

Als die mensen zó graag hier héél hard willen werken, waarom doen ze dan zélf de moeite niet de taal te leren, kwalificaties te krijgen voor de arbeidsmarkt, te integreren? Integreren is een Werkwoord, weet je, daar moet je zélf actief moeite voor doen, niet verwachten dat het samen met je uitkeringscheque in je brievenbus valt.
Als ik dit allemaal zo lees constateer ik dat je buitengewoon gebrekkig geïnformeerd bent.
Verder lijkt het er op dat je nogal wat te kort komt.

Peter heeft natuurlijk gewoon een punt. Veel migranten zijn qua opleiding kansarm op onze arbeidsmarkt. We trekken teveel mensen die afkomen op de riante uitkeringen.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Ambassadeur is eebn broodje aap.

Geplaatst: ma jul 08, 2019 10:37 am 

Reacties: 433
Bekeken: 33740


Prijsuitreiking WK vrouwen in Frankrijk. Macron komt het veld op.
Verslaggever staatsomroep: "Een enorm fluitconcert nu. Ik heb eigenlijk geen idee waarom."
:luidlachen:

Het zijn toch zulke getrainde wegkijkers.
Zeker een zonnebril die de kleur geel weg filtert.
:snooty:

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Ambassadeur is eebn broodje aap.

Geplaatst: di apr 02, 2019 9:02 pm 

Reacties: 433
Bekeken: 33740


Woordenbromsnor Einstein is weer uitgerukt met z'n frames.

De term omvolking duidt op het verschijnsel dat de autochtone bevolking vervangen wordt door bevolkingen van elders. Dat is:
a) In West Europa een feit.
b) Een schadelijk verschijnsel, onderdeel van de immigratie- en integratieramp.
c) De uitkomst van een beleid van massa-immigratie waar veel kritiek op is, zeker waar overheden informatie achterhouden en/of onvoldoende maatregelen treffen om deze binnen de perken te houden, dan wel de uitwassen te voorkomen.
d) Voor sommigen een strategie, zoals Duits minister Schäuble, in 2015 ten tijde van de "wir schaffen das" de machtigste man van Europa, openlijk toegaf: een strategie bedoeld om het "degenereren" van de Europese bevolking te voorkomen.
e) Niet een strategie van immigranten.
De enige oorlogshitserij komt van Einstein, die de ene na de andere smerige frame plaats in de hoop op een volgende Volkert.
:foei:

De term boreaal heeft verschillende betekenissen. Le Pen gebruikt die in een betekenis, Baudet in een andere. NRC schrijft dat de Franse partners van Baudet dat onderscheid niet maken en dat ze vinden dat Baudet te ver is gegaan. Dit is van A tot Z een verzinsel, zoals Tanguy in zijn perscommuniqué duidelijk maakt. Maar Einstein zet de leugen doodleuk door, als onderdeel van zijn oorlogshitserij.
:misselijk:

Deze draad is sinds de val die de NOS zette voor aanstaand ambassadeur Hoekstra een verzameltopic voor fake dan wel gekleurd nieuws. Het geintje van de NRC past prima in die categorie.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Ambassadeur is eebn broodje aap.

Geplaatst: di apr 02, 2019 5:10 pm 

Reacties: 433
Bekeken: 33740


De linkse krant NRC doet weer aan agitprop.
Baudets Franse partners vinden ‘boreaal’ te ver gaan”

Jean-Philippe Tanguy – nummer drie op de lijst voor de Europese verkiezingen en rechterhand van partijleider Nicolas Dupont-Aignan – die de krant te woord stond, hekelt die lezing. Dat meldt hij zaterdag in een perscommuniqué. Volgens Tanguy zijn zijn woorden uit het verband getrokken. Hij is ‘verbijsterd’ over het verslag. “De strijd van Thierry Baudet is vreemd aan extremisme.” Baudet verwees volgens hem met zijn boreaal-opmerking’ naar ‘Noord-Europa’. “Mijn hele bedoeling was te beweren dat de heer Baudet niet kan worden verdacht van ideologische banden met extreem-rechts.”


Weer een misser van de zogenaamde kwaliteitskrant NRC.
:misselijk:

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Ambassadeur is eebn broodje aap.

Geplaatst: zo maart 31, 2019 10:04 pm 

Reacties: 433
Bekeken: 33740


En van het nepnieuws even een uitstapje naar de indoctrinatie in het onderwijs:
RT, propaganda en schoolboeken

Maar wat wilt dit schoolboek met deze cartoon uitleggen? Rusland werd als groot rood (= agressief) monster afgebeeld met klauwen en scherpe tanden. Europa was groen (= goed, vreedzaam) en reikte de helpende hand aan Oekraïne, dat als slachtoffer angstig Europa’s hand zocht.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Ambassadeur is eebn broodje aap.

Geplaatst: zo maart 24, 2019 8:35 pm 

Reacties: 433
Bekeken: 33740


Doe niet zo raar.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Ambassadeur is eebn broodje aap.

Geplaatst: zo maart 24, 2019 5:58 pm 

Reacties: 433
Bekeken: 33740


Waarom wil je ze ontslaan?

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Ambassadeur is eebn broodje aap.

Geplaatst: zo maart 24, 2019 11:03 am 

Reacties: 433
Bekeken: 33740


We gaan gewoon door met de "kwaliteits" Volkskrant.

In #374 Asha met d'r obscene praatjes.
De volgende dag de hoofdredacteur doodleuk erover heen, met de leugen in kop en de opening met een "grapje" over Baudet en Hitler.

Afbeelding

Wat een sneu publiek.
:snooty:

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Ambassadeur is eebn broodje aap.

Geplaatst: do maart 21, 2019 10:06 pm 

Reacties: 433
Bekeken: 33740


Ik heb een nieuwe avatar voor je Einstein.

Afbeelding

Wat een volk.
:snooty:

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Ambassadeur is eebn broodje aap.

Geplaatst: do maart 21, 2019 9:23 pm 

Reacties: 433
Bekeken: 33740


Einstein weet natuurlijk precies welke analogie hier gelegd wordt naar de politieke moord op Pim Fortuyn. Vindt het dan leutig om daar wat gekscherend over te doen. Onfris hoor.
:snooty: :misselijk:

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Ambassadeur is eebn broodje aap.

Geplaatst: do maart 21, 2019 8:46 pm 

Reacties: 433
Bekeken: 33740


Bas van der Schot.
Eelco Bosch van Rosenthal.
Kees Boonman.
Joshua Livestro.
Claus Hecking.

En dan uit de compilatie van Geenstijl Corné Hanssen, Aafke Romeijn, Goergina Verbaan, Marcelle Hendricx, Roos Vonk, Stefan de Koning, Sybren Kooistra, Maarten Keulemans, Menno van Winden en tal van anonieme minkukels ...

... haatzaaiers die dromen dat de nieuwe Volkert wraak komt nemen voor de verkiezingsuitslag.
:misselijk:

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Ambassadeur is eebn broodje aap.

Geplaatst: do maart 21, 2019 7:03 pm 

Reacties: 433
Bekeken: 33740


Bas van der Schot.
Eelco Bosch van Rosenthal.
Kees Boonman.
Joshua Livestro.

En dan hebben we ene Claus Hecking van Der Spiegel: Baudet zou een "hetser tegen buitenlanders" zijn. Uiteraard weer zonder enige onderbouwing in de Duitse leugenpers neergeplempt.

Dit zijn haatzaaiers die dromen dat de nieuwe Volkert wraak komt nemen voor de verkiezingsuitslag.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Ambassadeur is eebn broodje aap.

Geplaatst: do maart 21, 2019 12:38 pm 

Reacties: 433
Bekeken: 33740


Bas van der Schot.
Eelco Bosch van Rosenthal.
Kees Boonman.

En wie kent Joshua Livestro niet?:
"De strategie van non-confrontatie tov extreemrechts eindigde gisteren in een totale mislukking. Tijd om een streep in het zand te trekken. ... Wat in elk geval duidelijk moet zijn, is dat het zo niet langer gaat. De oude aanpak heeft gefaald, tijd voor een heldere strategie van confrontatie en uitsluiting."

Dit zijn haatzaaiers die dromen dat de nieuwe Volkert wraak komt nemen voor de verkiezingsuitslag.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Ambassadeur is eebn broodje aap.

Geplaatst: do maart 21, 2019 12:16 pm 

Reacties: 433
Bekeken: 33740


Bas van der Schot.
Eelco Bosch van Rosenthal.

Nu politiek commentator Kees Boonman op NPO radio 1, over de verkiezingstoespraak van Thierry Baudet:
"Dit hebben we natuurlijk in de jaren dertig ook wel eens gehoord".
De man schijnt docent journalistiek te zijn.

Dit zijn haatzaaiers die dromen dat de nieuwe Volkert wraak komt nemen voor de verkiezingsuitslag.
Sorteer op:  
Pagina 1 van 7 [ Er voldeden 125 resultaten aan de zoekterm ]


Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Ga naar:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling