Het is nu di dec 07, 2021 7:32 pm

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Er voldeden 22 resultaten aan de zoekterm
Doorzocht onderwerp: Dystopische maatschappij komt er aan.
Doorzoek de resultaten:

Auteur Bericht

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Dystopische maatschappij komt er aan.

Geplaatst: do nov 25, 2021 6:59 pm 

Reacties: 92
Bekeken: 524


Is dat zo? Niet dat het mij verbazen zou dat dit kan gebeuren...

Hier het slot van de overwegingen van Neil Oliver:
Citaat:
We knijpen onze ogen toe en het is voor dovemansoren dat ontelbare aantallen meisjes in Rotherham en andere steden in heel Engeland zijn verkracht en misbruikt, uit angst om de gemeenschapsrelaties te verstoren. We beloven de Holocaust nooit te vergeten en tegelijkertijd doen we een oogje dicht voor het misbruik, misschien genocidale misbruik, van de Oeigoerse moslims in China. We worden nu al aangemoedigd om een oogje dicht te knijpen voor de lockdown van oostenrijkse niet-gevaccineerden.

Zullen we een oogje dichtknijpen en doof zijn voor verplichte medische procedures voor haar burgers? Zullen we zwijgen terwijl zo'n donker tij steeds dichter bij onze eigen kusten glijdt, land voor land. Wie zwijgt, wordt geacht zijn toestemming te hebben gegeven – althans zo luidt het oude principe. Zullen we zwijgen, of zullen we luid en duidelijk en waarheidsgetrouw spreken?

Martin Luther King zei dat we een morele plicht hebben om onrechtvaardige wetten niet te gehoorzamen.

Zullen we ons uitspreken om onze toestemming te onthouden? Zullen we ongehoorzaam zijn aan onrechtvaardige wetten? En als we dat niet doen – wie zijn we dan?

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Dystopische maatschappij komt er aan.

Geplaatst: do nov 25, 2021 5:52 pm 

Reacties: 92
Bekeken: 524


Ook in het VK komen steeds meer televisiebekendheden in opstand, zoals Neil Oliver, presentator van o.a. COAST van de BBC.

https://www.gbnews.uk/gb-views/neil-oli ... ime/161746

Zoals steeds functioneren deze mensen zelf als medium om betere informatie door te geven. Hoeveel mensen op deze manier ook konden doorklikken naar diepgaande informatie, naar datgene wat beschikbaar is, maar genegeerd door de mainstream pers ...

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Dystopische maatschappij komt er aan.

Geplaatst: do nov 25, 2021 4:16 pm 

Reacties: 92
Bekeken: 524


Artikel 1 is wel steeds aangehaald geweest in politieke discussie. Maar niemand heeft ooit gesteld, of gepraktizeerd, dat de wet voor iedereen op gelijke wijze moet gelden.

Het is allemaal een woord-spelletje maar in het echt zijn er serieuze zaken aan de hand. Tirannie kenmerkt zich door krachtige en irrationele leugens die tegen groepen mensen worden uitgespeeld. Als mensen er ook maar aan raken, of zelfs als de schijn wordt opgewekt, waren we altijd wakker, dat klopt. Maar nu "even" niet?

Een moment van onbedachtzaamheid kan maken dat men jaren schreit.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Dystopische maatschappij komt er aan.

Geplaatst: do nov 25, 2021 1:35 pm 

Reacties: 92
Bekeken: 524


Dus als je zegt dat iedereen zich aan de wet moet houden en dat je geen fundamentele rechten mag schenden, op straffe van vervolging, is dat inderdaad een bedreiging.

Maar die bedreiging is dezelfde bedreiging die van alle wetten uitgaat! Burgers worden de ganse dag bedreigd, maar maken zich geen zorgen want vertrouwen nog dat ze de wet ongeveer kennen, en zeker de geest van de wet.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Dystopische maatschappij komt er aan.

Geplaatst: do nov 25, 2021 10:53 am 

Reacties: 92
Bekeken: 524


Overal in de wereld groeit het protest. Maar ook zijn er "voorbeelden" die huiveringwekkend zijn zoals in Oostenrijk: https://www.spiked-online.com/2021/11/2 ... dark-path/

Oostenrijk gaat Europa voor op een duister pad. In Oostenrijk hadden ze nog oude nazi-wetten die hielpen om daar het duistere pad te effenen: opheffen van lichamelijke vrijheid was niet nodig in dit land.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Dystopische maatschappij komt er aan.

Geplaatst: wo nov 24, 2021 8:25 pm 

Reacties: 92
Bekeken: 524


Bestuurders zullen eerder buitenlandse scherpschutters inhuren om "de vijand" te intimideren: de vijand is het eigen volk geworden.

Ondertussen ligt het lot van dit land in handen van een verdeelde Christen Unie, dat wil zeggen dat de kopstukken wellicht nog dralen (ik volg ze niet op de voet dus vertel mij wat ik verkeerd inschat) terwijl het partijcongres een uitspraak heeft gedaan: geen 2G!

Nu is het een illusie dat 2G iets voor de gezondheid doet - het is alleen een middel om de tirannie blijvend te kunnen vestigen. Vandaar die geruchten over scherpschutters? Het voelt als Praag 1968 toen ook de meerderheid van een bevolking tegen de bezetter was, maar deze liet de tanks door de stad denderen.

Je begrijpt wat er van de Christen Unie overblijft - de partij waarvan een van de voorlopers de auteur was van "Snuf de Hond" - een kinderboek over het verzet tegen een tirannieke overheid.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Dystopische maatschappij komt er aan.

Geplaatst: wo nov 24, 2021 11:17 am 

Reacties: 92
Bekeken: 524


Betogers in Amsterdam zagen in angstwekkende geruchten over de toedracht in Rotterdam geen reden om de optocht af te blazen, maar wel een bevestiging van de noodzaak van hun vreedzame opstelling.

Organisatoren moeten ge-organiseerd optreden, dus vreedzaam demonstreren vereist pro-actief denken en handelen. Sommige "vrienden" zijn je beste vrienden niet als ze dwaze confrontaties aangaan. Ik ken vast niet voldoende details van "Rotterdam" maar ik kan wel raden hoe het dan toegaat, bij beide partijen.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Dystopische maatschappij komt er aan.

Geplaatst: vr nov 19, 2021 3:01 pm 

Reacties: 92
Bekeken: 524


Biertje schreef:
Het tribuninaal wat ik ogen heb is niet mild voor mensen die bewust en opzettelijk groepen mensen de vernieling in geholpen hebben en niet eens bereid zijn om de schade snel te herstellen, en er voor gaan zorgen dat het niet weer gebeurd. Nou, dat laatste zie ik sowieso niet gebeuren. Die mensen worden niet om zeep geholpen maar de vraag is of ze hier nog wel welkom zijn.

https://www.autoriteitpersoonsgegevens. ... s-niet-aan

Betreft het duidelijke overtredingen of misdrijven, dan is de behandeling zoals altijd correct en neutraal. Betreft het de (MOREEL VEEL VERWERPELIJKER) stichting van een apartheidsstaat, dan is daarvoor de medewerking nodig van een meerderheid van misleide mensen, en van blinde blindengeleiders.

Ik kan het niet anders zien. Een "tribunaal" bestaat juridisch niet eens en is enkel denkbaar als een cermonie om waarheid en verzoening te brengen. Begrijp heel goed de gevoelens van degenen die over tribunaal spreken, maar laten we realistisch en eerlijk zijn, wij die hopelijk nog ons gezonde verstand en ons menselijk gevoel laten werken - omdat we waarschijnlijk onze angst niet zo zeer bedwingen, maar hem hebben overwonnen.

Of dat nu door gemakkelijk inzicht kwam, of ook mede doordat we ons gedwongen moed te vatten om het monster onder ogen te zien, laat ik in het midden. Maar besef dat misschien 30 procent van de mensen in een soort collectieve angst-pang zit, en 40 procent onzeker is welke keuze te maken. Op de resterende komt het aan en die zullen (over enkele jaren) niet met wraak reageren want ze beseffen hoe het werkt en brengen het aan elkaar over.

Zoals morgen weer op een grote demonstratie in Amsterdam, een gebeuren dat wereldwijd in talloze hoofdsteden gaat plaatsvinden.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Dystopische maatschappij komt er aan.

Geplaatst: vr nov 19, 2021 10:28 am 

Reacties: 92
Bekeken: 524


Raya schreef:
Ik zie een tribunaal dus wel zitten. In het belang van onze democratie en rechtsstaat die inmiddels allang te grabbel zijn gegooid door onze politici. En uiteindelijk is ons land van ons, ons allemaal. Niet alleen van een stel arrogante politici!

De gedachten gaan uit naar hoe zo'n tribunaal er uit zou zien. Geen (volks-)gericht dat moet uitmonden in een vreselijke straf, maar wel een afrekening met het gedachtengoed (of gebrek daaraan) in de samenleving, dus bij ons allemaal. Bedenk dat de overgrote meerderheid van de mensen ook medeplichtig is aan het een of ander, omdat we vanuit een democratische samenleving met open ogen een apartheidsstaat zijn ingelopen.

Kijk nu eens waar alles ten diepste over gaat: over macht en controle (het systeem) versus de vreedzame tegenbeweging van mensen die hun eigen gang gaan en hun eigen ruimte zoeken. Velen zullen het wel met mij eens zijn, dat een tribunaal weliswaar bedoeld is om na te gaan: hoe zijn dingen helemaal fout gelopen, maar niet in de klassieke zin van: Barbertje moet hangen, en dan zo letterlijk mogelijk.

Nee, een tribunaal zal een uiteenzetting zijn van wat de nieuwe samenleving zal behelzen, zal mild zijn voor de mensen, hoe moreel verwerpelijk alles ook is wat nu gebeurt. Mijn referentiepunt ligt in ZUID-AFRIKA, waar na de apartheidsperiode een commissie van waarheidsvinding en verzoening is opgericht. Wil niet zeggen dat het apartheidssysteem nu zo moreel hoogstaand was: het was moreel misdagdig maar men is zo wijs geweest te beseffen dat het berechten van iedereen onzinnig zou zijn geweest.

Natuurlijk moeten Rutte, Kaag en Hoekstra wel eens stoppen met hun greep naar de macht. Het gaat alle perken van grondwet en grondrechten te buiten - maar ze stoppen alleen als wij wakker worden en hen duidelijk maken dat het afgelopen moet zijn. We moeten samen onze medische zorg herbouwen en daarna gaan werken aan waarheidsvinding en verzoening.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Dystopische maatschappij komt er aan.

Geplaatst: do nov 18, 2021 2:51 pm 

Reacties: 92
Bekeken: 524


Het is geen gelopen race, maar laten we inderdaad mee gaan doen aan nieuwe "valuta" - vooral onafhankelijk van grote banken, IT giganten, enzovoorts.

Dit is nu acuut al een probleem zoals we binnen een aantal maanden gaan ervaren.

Want de corona-tirannie is gebaseerd op wat massa-psychologen een "totalitaire samenleving" noemen, met irrationele angst met bijbehorende cultus waaraan iedereen geacht wordt mee te doen.

Doe niet mee, ga je eigen weg, zoek medestanders, anders wordt je leven zinloos.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Dystopische maatschappij komt er aan.

Geplaatst: wo nov 17, 2021 5:41 pm 

Reacties: 92
Bekeken: 524


Natuurlijk is het zo dat onze regering een uitzonderingspositie heeft bedongen met volmachten. De geschiedenis leert dat je niet zo maar overal een crisis van moet maken, dat dit uiteindelijk alleen maar afschuwelijke gevolgen kan hebben. We kijken naar alle situaties waarin de normale gang van de democratie zo maar wordt opgeschort.

Natuurlijk is het inhoudelijk niet onwaar dat iedereen altijd ter verantwoording kan worden geroepen maar laten we ons voornemen om mild te oordelen over de mensen in de tweede kamer. Hoe groot onze woede ook is over de onvoorstelbare domheid waar het optreden van sommigen van getuigt.

We zien situaties waarin ze echt totaal de medische en statistische dingen over het hoofd zien! De ene partij bouwt in de laatste zin al een ontsnappingsroute in om uiteindelijk toch 2G goed te keuren. De andere geeft er blijk van om totaal niet te begrijpen hoe infecties en ernstige complicaties verlopen, en dan zijn er nog mensen die onder heftige emotie de ander wijzen op de verantwoording die ooit zal worden afgelegd als gedupeerden hun recht komen halen.

De grootste en zwaarste verantwoordelijkheid blijft echter de verantwoording voor ons eigen geweten als we op ons leven terugblikken. Voor iedere burger en niet slechts in Den Haag.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Dystopische maatschappij komt er aan.

Geplaatst: wo nov 17, 2021 4:36 pm 

Reacties: 92
Bekeken: 524


Hume schreef:
De wappies bedreigen agenten ,journalisten en hulp verleners.

"De" wappies bestaan niet, "de" moslims bestaan niet, "de" linksradicalen bestaan niet, enzovoorts. Welke mate van geweld, hoe vaak, wat wordt er van geleerd door degenen die er bij waren, medestander waren? Mij is het opgevallen dat nergens in de wereld doordachte wandaden zijn gepleegd op de schaal die bij andere grote schisma's wel zijn voorgekomen. Het beste wapen van de "wappies" is dan ook vreedzaam op te treden.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Dystopische maatschappij komt er aan.

Geplaatst: wo nov 17, 2021 4:25 pm 

Reacties: 92
Bekeken: 524


Betere controle zou dat kunnen verhelpen, een bewijs op papier met de naam en geboortedatum is beter dan een QR code. Dan moet men immers ook een identiteitsbewijs met foto laten zien.

Relatief niet de moeilijkste aanpassing.

Besef dat een andere manier om QR codes te checken een chip zou zijn waarmee je honden of koeien identificeert. Wij mensen worden we dus door de overheid dan als vee gezien. Dit onmenselijke resultaat is nu precies van de orde van wat globalistische leiders nastreven. Dit leidt tot het einde van de mensheid zoals we hem kennen. Mocht men in staat zijn om dit door te voeren, en mocht men in staat zijn om alle "idealen" te verwezenlijken.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Dystopische maatschappij komt er aan.

Geplaatst: wo nov 17, 2021 11:42 am 

Reacties: 92
Bekeken: 524


Dat is wat over ons uitgerold wordt, en waartegen we ons zullen willen verzetten. We kunnen dit doen door geen QR codes te gebruiken, of door geen vervolgvaccinaties te nemen, of door te gaan demonstreren, alles naar gelang ons inzicht en onze omstandigheden.

Er komen bizarre tijden aan. Oude normaal keert niet terug maar een heel nieuwe samenleving met vrijheid vraagt inzet en geduld en zal wellicht een groep mensen betreffen die er voor gekozen hebben om niet meer mee te doen met wat ze weten dat rampzalig is. We kunnen echter anderen niet beletten om er aan mee te doen.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Dystopische maatschappij komt er aan.

Geplaatst: ma nov 15, 2021 8:12 pm 

Reacties: 92
Bekeken: 524


Nu, in 2021 streeft onze junta naar totale onderwerping, zoals de Russen het na de tweede wereldoorlog onder Stalin deden. Er komen golven van "crises" over ons heen waarbij steeds zeer veel opgeofferd moet worden: inkomen, vrijheid, vrienden, familie. Voor de planeet, voor de nieuwkomers uit Afrika, maar op dit moment omdat een akelige variant op wintergriep zogenaamd een vreselijk dodelijk gevaar is voor iedereen.

Als je het echte doel ziet, begrijp je de weg daar naar toe.

Mensen die denken dat het met een enkele koude donkere winter vanzelf overgaat, hebben niet verder rond gekeken. "Vaccinaties" worden, als vaxpassen algemener worden, als volgt continu afgedwongen:

Je krijgt de mededeling: haal binnen zo veel dagen de volgende vaccinatie, anders vervalt je toegang. Je hebt contact gehad met een ongevaccineerd persoon, als je nog een keer binnen 1,5 meter van die persoon bent geweest, krijg je 20 strafpunten. Je hebt nu teveel kilometers gereden met een niet-electrisch voertuig. Stop nu, anders vervalt je pas.

Ja mensen het is niet leuk maar anders vergaat de planeet.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Dystopische maatschappij komt er aan.

Geplaatst: ma nov 15, 2021 7:54 pm 

Reacties: 92
Bekeken: 524


Het was 27 januari 2020; https://twitter.com/NPORadio1/status/12 ... 86598?s=20

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Dystopische maatschappij komt er aan.

 Berichttitel: IK BEN JOOD
Geplaatst: ma nov 15, 2021 6:14 pm 

Reacties: 92
Bekeken: 524


Verkiezingen komen er niet meer, hoogstens zoals in de oude USSR waarbij de geheime dienst strict controleerde wie op de lijst kwam. Lees Gollwitzer er maar op na, boek van 1947.

We leven nu in een samenleving met derderangsburgers en dat zijn ALLEN die geen vaxpass hebben, die zich niet elk half jaar voor diverse zaken laten vaccineren. Vooral het coronavaccin is erg gevaarlijk want volslagen onbekend wat de invloed is van de vreemde bestanddelen die daarin zitten.

Nu de aantallen doden, niet met coronavirus verbonden, sterk oplopen (zie CBS over oktober), gaat de regering voor de "end game" waarbij maximale angst bij de bevolking wordt opgewekt voor de NIEUWE JODEN.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Dystopische maatschappij komt er aan.

Geplaatst: ma nov 15, 2021 3:57 pm 

Reacties: 92
Bekeken: 524


Laten we dan maar een demissionair kabinet houden, de grondwet zal 't wel verbieden maar die telt toch niet meer mee.

Als COALITIE hebben we dan een internationaal gezelschap die allemaal in dezelfde "schoolklas" hebben gezeten waaruit ze met vlag en wimpel te voorschijn kwamen als International Business Leaders: https://rairfoundation.com/exposed-klau ... et-videos/

Niemand laat zich iets gelegen liggen aan verdragen, codes of aan de waarheid.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Dystopische maatschappij komt er aan.

Geplaatst: vr nov 12, 2021 3:12 pm 

Reacties: 92
Bekeken: 524


Veel weg-kijkers zouden wel eens niet durven of willen kijken naar wat niet overeenstemt met hun diepste GELOOF. Het injectie-denken is een geloof geworden. Nu heb ik in mijn leven talloze injecties gehad, met vaccins en met andere producten, allemaal onder medisch toezicht. Maar het is voor mij geen religie!

En zelfs voor mijn christelijk geloof geldt, dat ik wel gelezen heb wat andersdenkenden hier over vonden en wat hun argumenten waren.

Het vraagt ook de nodige moed om onder ogen te zien wat elders in de wereld gebeurt, gewoon een paar weken of maanden vooruit op het schema dat hier ook wordt uitgerold. Vermoedelijk ligt nu in Den Haag de bal bij bewindspersonen van de Christen Unie en enkele anderen die niet ingelijfd zijn in het World Economic Forum, zoals je bij Rutte, Kaag en Hoekstra wel mag aannemen.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Dystopische maatschappij komt er aan.

Geplaatst: do nov 11, 2021 6:01 pm 

Reacties: 92
Bekeken: 524


Gebeurt nu met alle mensen die om geweten of gezondheid geen experimentele injecties willen: https://www.dagelijksestandaard.nl/2021 ... r-toegang/

Is opmaat voor dwanginjecties met boosters enz enz

Als je het einddoel kent, zie je ineens de weg die daartoe wordt bewandeld.
Sorteer op:  
Pagina 1 van 2 [ Er voldeden 22 resultaten aan de zoekterm ]


Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling