Het is nu di apr 13, 2021 11:51 am

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Er voldeden 41 resultaten aan de zoekterm
Doorzocht onderwerp: Het cultuurmarxisme is springlevend
Doorzoek de resultaten:

Auteur Bericht

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Het cultuurmarxisme is springlevend

Geplaatst: do apr 08, 2021 9:33 am 

Reacties: 525
Bekeken: 16085


animo schreef:
Biertje schreef:
PeterJKH schreef:
Wat me altijd opvalt, is dat vrouwen emancipatie maar 1 kant op zien: vrouwen moeten het "klassiek domein" van de man kunnen veroveren. Maar probeer als man aan de bak te komen als medewerker KDV, dan ben je op zijn minst bedenkelijk en waarschijnlijk een pedofiel...
Als we sprake is van seksueel misbruik is dat heel vaak door een man.


Dat laat onverlet dat seksueel misbruik op kinderdagverblijven en in het primaire onderwijs altijd heel zeldzaam is geweest. Ook toen er meer mannen werkten dan nu.

De paar gevallen in een periode van tientallen jaren hebben echter tot een enorme overreactie geleid. Niet alleen in de algemene achterdocht jegens mannen van de kant van verblijven, scholen en niet te vergeten: ouders. Dat is een wat vage houding waar moeilijk vat op te krijgen is. Je ziet het echter, heel concreet, alleen al aan de metamorfose die crèches, BSO's en basisscholen hebben ondergaan. Vergeleken met pakweg dertig jaar geleden zijn die veranderd in vestingen. De gesloten afdeling van een verpleegtehuis.

Overigens zijn er ook heel wat medewerk(st)ers die dit alles met lede ogen aanzien zonder dat ze er iets tegen kunnen uitrichten. Die geest krijg je niet makkelijk meer in de fles.

Biertje schreef:
Dus die uitzondering snap ik wel.


Snap je het nog steeds als die ontbreekt bij iets oudere kinderen – tieners? In die leeftijdscategorie komt seksueel misbruik door vrouwelijke docenten heel wat vaker voor. En dan hebben we het ook over full-on seksuele 'relaties'. Al wordt er ook in die categorie al veel meer een nummer van gemaakt wanneer een mannelijke docent een pikante opmerking maakt die verkeerd valt of een hand legt waar die niet hoort.

Op seksueel misbruik door vrouwen wordt echter in een totaal andere sfeer gereageerd. Dan ligt het allemaal veel genuanceerder, met razende tienerhormonen en zo. En in vergelijking met jonge kinderen klopt dat natuurlijk ook. Maar het blijft misbruik, ook van machtsverhoudingen. Dit zal je echter niet snel op het #metoo-conto bijgeschreven zien worden.

Maar in het omgekeerde geval – mannelijke docent heeft 'ongepaste relatie' met scholiere – is de wereld te klein. Onversneden verkrachting, pedofilie! – Hebben tienermeisjes géén razende hormonen of zo? En wat te denken van de voorkeur die meisjes en vrouwen bijna allemaal aan de dag lijken te leggen, namelijk voor oudere mannen, wat zeker niet ophoudt bij iets oudere leeftijdgenoten?

Wat in dit verband al helemáál nooit wordt besproken: het verschil in ontwikkelingstempo tussen jongens en meisjes op die leeftijd. In potentie maakt dat het misbruik van jongens door vrouwelijke docenten veel ernstiger. Toch reageren we instinctief precies tegenovergesteld.

Zo is er momenteel op tv een dramaserie over zo'n relatie, The Teacher. En allemaal heel mooi en oprecht hoor, met de worstelingen van beide partijen en hun omgeving. Het punt hier: is zo'n serie überhaupt denkbaar waarin de rollen zijn omgedraaid, anders dan een losse aflevering van een misdaadserie waarin de man overduidelijk de bak in moet, en het onverteerbare onrecht dat dat niet op staande voet gebeurt?...

Biertje schreef:
Overigens is er wel casus dat een man die bij een KDV werkte ontslagen werd omdat de stichting enkel vrouwen wilde, vanwege de kans op sexueel misbruik. De rechter stond het ontslag toe omdat ook de werkverhoudingen waar verstoort maar kende wel een flinke ontslagvergoeding toe en het KDV moest zich inspannen om de man aan een nieuw baan te helpen, ook moest het een getuigschrift verstrekken aan de man want dat wilde het KDV niet, evenals het niet uitbetalen van vakantiedagen en ontslagvergoeding. Dus zat er wel een behoorlijk prijskaartje aan het ontslag.


...En zo zijn er ook casussen van misbruikende vrouwen die hooguit een disciplinaire tik op de vingers krijgen, van mannen wier leven compleet naar de gallemiezen wordt geholpen op de enkele suggestie van misbruik – 'pedofielenjagers' zijn een dingetje tegenwoordig – en van een vrouw die wél bestraft werd en vanuit het gevang niet alleen kinderalimentatie eiste omdat ze van haar slachtoffer zwanger was geworden, maar het nog kreeg toegewezen óók. Daar mag wel een dijk van een vakkenvullers-cao tegenover staan.

Bottom-line: dit is het zoveelste bewijs dat als het over mannen en vrouwen, jongens en meisjes en seks gaat, de kaarten volstrekt maar dan ook volstrekt asymmetrisch zijn geschud, en we daar op het schizofrene af op reageren.

Dat is op zich niet erg; het is hoe de seksuele dimorfie van ons mensendieren werkt en maakt deel uit van onze diepste motivaties.

Maar, om terug te keren naar PeterJKH's insteek, 'vrouwenemancipatie' gaat absoluut niets aan onze seksuele asymmetrie en schizofrene reactiepatronen veranderen en is dat ook in het geheel niet van plan. Integendeel – in weerwil van alle pretenties is dit wat het dagelijks exploiteert.
En nu nog de bronnen voor je beweringen. En vergeet niet: rechters moeten wel handelen in het belang van het kind, en voor de rest van je beweringen mis ik bronnen.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Het cultuurmarxisme is springlevend

Geplaatst: ma apr 05, 2021 12:46 pm 

Reacties: 525
Bekeken: 16085


Lancelot schreef:
Het is maar de vraag of de stelling van Peter klopt dat als je als medewerker KDV solliciteert je op zijn minst bedenkelijk en waarschijnlijk als een pedofiel wordt gezien. Eerder denk ik dat het KDV zich afvraagt of hij geschikt is voor de functie. Mannen zijn voor sommige functies in het algemeen gesteld minder geschikt dan vrouwen, en vice versa, wat niet wil zeggen dat er mannen kunnen zijn die deze functie evengoed kunnen beoefenen als een vrouw.
Dan zijn er no de ouders die hund best naar een KDV willen brengen onder de voorwaarden dat er geen mannen daar werken.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Het cultuurmarxisme is springlevend

Geplaatst: ma apr 05, 2021 9:38 am 

Reacties: 525
Bekeken: 16085


PeterJKH schreef:
Lies schreef:
baedeker schreef:
Marieke zelf is in ieder geval totaal geassimileerd, en buigt nog eens diep.
Het is niet Deul die haar dit aandoet.
Iemand heeft Marieke deze onzinnige houding bijgebracht.
Ik denk dat ze geen speelbal wil worden in de discussie waardoor apartheid op een andere manier in onze samenleving terugkeert. In zo'n wereld leven we, zo ook de vrouwen met mannenhaat, waarbij ik mij afvraag of het geen zelfhaat is wat de boventoon voert. Uitsluiten om goede redenen kunnen ook fout zijn en daar mag je je ogen ook niet voor sluiten.


Wat me altijd opvalt, is dat vrouwen emancipatie maar 1 kant op zien: vrouwen moeten het "klassiek domein" van de man kunnen veroveren. Maar probeer als man aan de bak te komen als medewerker KDV, dan ben je op zijn minst bedenkelijk en waarschijnlijk een pedofiel...
Als we sprake is van seksueel misbruik is dat heel vaak door een man. Dus die uitzondering snap ik wel. Overigens is er wel casus dat een man die bij een KDV werkte ontslagen werd omdat de stichting enkel vrouwen wilde, vanwege de kans op sexueel misbruik. De rechter stond het ontslag toe omdat ook de werkverhoudingen waar verstoort maar kende wel een flinke ontslagvergoeding toe en het KDV moest zich inspannen om de man aan een nieuw baan te helpen, ook moest het een getuigschrift verstrekken aan de man want dat wilde het KDV niet, evenals het niet uitbetalen van vakantiedagen en ontslagvergoeding. Dus zat er wel een behoorlijk prijskaartje aan het ontslag.

Hier is sprake van risicomijdend gedrag. En het gaat wel om een kwetsbare groep: jonge kinderen. Het vier-ogenprincipe zou dit kunnen verhinderen, maar dan moe je wel genoeg kinderen hebben.

Maar als iemand ooit in een ver ver verleden geld heeft gestolen van een werkgever in de functie van boekhouder, komt die ook nooit meer aan de bak want voorzorgsmaatregel. Redelijk of niet?

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Het cultuurmarxisme is springlevend

Geplaatst: vr feb 26, 2021 1:01 pm 

Reacties: 525
Bekeken: 16085


Zuckerberg: Zwarte Piet is racisme, klimaatakkoord is belangrijk, maar illegaal stuk grond uit het Amazone gebied verkopen via facebook zal Zuckerberg niet tegenhouden.

https://www.ad.nl/buitenland/stukken-am ... ~aa87f2d8/

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Het cultuurmarxisme is springlevend

Geplaatst: di feb 16, 2021 10:20 am 

Reacties: 525
Bekeken: 16085


Akwasi, André Hazes en Merol maken kans op een Edison Pop in de categorie Videoclip. Dat werd vanavond bekendgemaakt in RTL Boulevard.https://www.ad.nl/show/akwasi-hazes-en- ... ~a5ca28f9/

Tjonge, wat zijn we toch afgezakt in dit land. Voor minimale prestaties krijg je al iets.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Het cultuurmarxisme is springlevend

Geplaatst: vr feb 05, 2021 6:30 pm 

Reacties: 525
Bekeken: 16085


Lumiere schreef:
Biertje schreef:
Zo mag Mohammed niet beledigd worden, is Zwarte Piet racistisch etc/ Niks deugt.


Mohammed mag je prima beledigen en Zwarte Piet is inderdaad racistisch omdat een karikatuur opzetten, daarmee een bevolkingsgroep belachelijk te maken en ze daarmee te pesten ook gewoon huftergedrag is. Wellicht dat jouw ouders jou gewoon geen manieren hebben bijgebracht, verklaart wellicht ook waarom je andere mensen doodwenst :evendenken:
Nog steeds niet bewezen dat Zwarte Piet racistisch is, wel is bewezen dat Akwasi journalisten bedreigt. Dood wensen is niet strafbaar, wat Akwasi deed wel .

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Het cultuurmarxisme is springlevend

Geplaatst: vr feb 05, 2021 2:02 pm 

Reacties: 525
Bekeken: 16085


Lumiere schreef:
baedeker schreef:
Lumiere schreef:
Die komen hier vanwege de liberale maatschappij, en ontvluchten juist jouw reactionaire ideologie die immers altijd voor puinhopen en ellende zorgt :foei:
De rassen en culturen komen graag hier vanwege onze liberale maatschappij, weg van de puinhopen en ellende die ze zelf veroorzaken.


Neem bijvoorbeeld Myanmar, daar hebben de reactionairen net met geweld de democratische regering afgezet, onder het mom van 'stemfraude'. Waar kennen we dat smoesje ook alweer van? :evendenken: Oh ja, de reactionaire praatjes van Baedeker en zijn mede reactionairen in de VS. Nee, jouw ideologie is nu eenmaal niet te vertrouwen met liberale waarden en democratie :foei:

baedeker schreef:
Gekke praatjes en smilies verbergen niet dat Lumiere gewoon een rascist is die blanken overal de schuld van wil geven.


Nee hoor, niet 'de' blanken, wel jouw soort. Reactionairen zijn nu eenmaal aanhangers van een verwerpelijke ideologie dat jouw motivaties wel vanuit blank-nationalisme voortkomen is daar dan wel weer onderdeel van :snooty:
Er is nog niemand vanuit Myanmara naar Nederland gevlucht, wel een hele horde mensen uit Afrika uit landen waar ze vrijheid hebben. Vreemd, nietwaar?

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Het cultuurmarxisme is springlevend

Geplaatst: vr feb 05, 2021 1:55 pm 

Reacties: 525
Bekeken: 16085


baedeker schreef:
Allemaal hufters Biertje. Vandaar dat al die andere rassen en culturen zich verdringen om naar het Westen te emigreren. Vandaar dat LGBT overal elders het leven zuur gemaakt wordt. Vandaar dat godsdiensten nergens zoveel vrijheid genieten als hier. Vandaar dat mensen die nooit slavenhouder zijn geweest schatplichtig zijn aan mensen die nooit slaaf zijn geweest. Komt allemaal door die blanke hufters ... althans volgens de rassentheorieën van Lumiere en co.
:)
:buigen: Dat is het meest vreemde, dat klopt. En vervolgens proberen ze ons te bekeren en hun cultuur en normen en waarden aan ons op te leggen. Erger, ze niet genieten van onze vrijheid die al rassen en culturen hier mogen genieten en vervolgens proberen ze dat van de witte man of vrouw dan wel diegene die hier met volle teugen van genieten, dat allemaal af te pakken. Zo mag Mohammed niet beledigd worden, is Zwarte Piet racistisch etc/ Niks deugt.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Het cultuurmarxisme is springlevend

Geplaatst: vr feb 05, 2021 8:45 am 

Reacties: 525
Bekeken: 16085


Lumiere schreef:
Biertje schreef:
Lumiere schreef:
Geen idee waar het volgens jou op lijkt, het valt mij op dat mensen die dwepen met de complottheorie van cultureel marxisten, veelal blank, reactionair en dat als identiteitspolitiek uitdragen. Wat dat met 'socialisme' of het 'wissen van de geschiedenis' te maken heeft is mij een raadsel. De wereld veranderd nu eenmaal, dat blanke reactionairen dat niet leuk vinden dat ze de wereld moeten delen met vrouwen, Ieder ander ras, Iedere andere seksualiteit, Alternatieve samenlevingsvormen, Iedere andere godsdienst, Niet-Westerse culturen... tja dat is logisch daar zijn het immers blanke reactionairen voor :evendenken:
Jij doet voorkomen alsof die witte man of vrouw een hufter slecht is.


Reactionairen zijn ook vrijwel altijd hufters, ongeacht of ze wit zijn of niet. Wel grappig dat je het breder wilt trekken naar alle witte mensen maar daar trappen we niet in :foei: In deze context is de combinatie van wit zijn en reactionair de basis van de de cultureel marxisten complottheorie

Biertje schreef:
En op welk vlak zijn niet-westerse culturen een verrijking?


Dat is een absurd reactionaire manier van denken, in een liberale maatschappij bieden we de ruimte om anders te zijn. Of dat een 'verrijking' is of niet is altijd een kwestie smaak. Ik heb ook geen idee of jij zelf wel meerwaarde hebt in deze maatschappij bijvoorbeeld.

mooi dat je bevestigd dat Akwasi en Ariyie reactionairen zijn en dus hufters. In welk opzicht zou ik geen meerwaarde hebben? Nu het toch over mijn persoon hebt zal je nu man en paard moeten noemen.


We kunnen wel in een liberale wereld leven maar wat als veel mensen hun eigen culturele bagage meenemen en verspreiden en dat volledig in tegenstelling is met onze normen en waarden

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Het cultuurmarxisme is springlevend

Geplaatst: do feb 04, 2021 10:01 pm 

Reacties: 525
Bekeken: 16085


Lumiere schreef:
Geen idee waar het volgens jou op lijkt, het valt mij op dat mensen die dwepen met de complottheorie van cultureel marxisten, veelal blank, reactionair en dat als identiteitspolitiek uitdragen. Wat dat met 'socialisme' of het 'wissen van de geschiedenis' te maken heeft is mij een raadsel. De wereld veranderd nu eenmaal, dat blanke reactionairen dat niet leuk vinden dat ze de wereld moeten delen met vrouwen, Ieder ander ras, Iedere andere seksualiteit, Alternatieve samenlevingsvormen, Iedere andere godsdienst, Niet-Westerse culturen... tja dat is logisch daar zijn het immers blanke reactionairen voor :evendenken:
Jij doet voorkomen alsof die witte man of vrouw een hufter slecht is. En op welk vlak zijn niet-westerse culturen een verrijking?


https://twitter.com/Nigel21915926/statu ... 4839251970

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Het cultuurmarxisme is springlevend

Geplaatst: ma feb 01, 2021 9:24 am 

Reacties: 525
Bekeken: 16085


Lancelot schreef:
HvR schreef:
Tjongejonge, wat een sneue toestand hier.

Dit soort draadjes werkt dus niet... :rolleyes:

Wellicht ook wel omdat het begrip Cultuurmarxisme nogal onduidelijk te definiëren is :holy:
Helemaal niet


https://www.dagelijksestandaard.nl/2020 ... -migratie/

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Het cultuurmarxisme is springlevend

Geplaatst: zo jan 31, 2021 8:24 pm 

Reacties: 525
Bekeken: 16085


Lancelot schreef:
baedeker schreef:
Lancelot schreef:
Ik heb ook een tip voor jou: neem eens aan dat niemand jou de moeite vindt om jou te bespreken, laat staan achter je rug om. Niet zozeer om je gebrek aan integriteit, als wel omdat je gewoon, nou, gewoon niet de moeite waard bent. Tenslotte, prettige zondag toegewenst!

Neem maar aan dat ik helemaal niets aanneem van een Lancelot die roddelt, liegt en op de man speelt. Ik verzoek je bij deze om te stoppen met je sneue gedrag.
Gezien jouw triest lage niveau moge het duidelijk zijn dat jij niets van mij aanneemt. Wat je verzoek betreft, als jij een valse beschuldiging uit dat ik over jou achter je rug om roddel zal ik niet aarzelen jou op je leugens aan te spreken. Dat je dit niet prettig vindt zal me een reet roesten. Stop gewoon met liegen en vals spelen, praat eens met iemand over je gebrek aan integriteit en of het gezien je leeftijd toch nog mogelijk is hieraan te werken en houd het gewoon op de inhoud. Dan zul je merken dat de sfeer vanzelf prettiger wordt.
Pak een spiegel.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Het cultuurmarxisme is springlevend

Geplaatst: wo jan 27, 2021 1:28 pm 

Reacties: 525
Bekeken: 16085


baedeker schreef:
Klinkt keurig hè, President van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant?

Afbeelding

Maar Nol vervalst paspoorten voor migranten en is erbij als Volkert van der Graaf een lage straf krijgt.
Nol (PvdA) is een linkse activist in toga.
Wat krijgt de man nou voor straf? Zal mij niet verbazen

Maar dit laat ook zien dat je kennelijk wel verenigingen en bedrijven op hun vingers kunt tikken dan wel beboeten, maar diegene die daar leiding aan hebben gegeven, dus niet. Maar goed, er is nu een echt interessant proces in de maak inzake het proces tegen de ex-CEO van de ING, ene Hamers. Als die de bank in moet geldt dat ook voor Nol.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Het cultuurmarxisme is springlevend

Geplaatst: do dec 24, 2020 9:31 am 

Reacties: 525
Bekeken: 16085


Getver,,

PROJECTLEIDER INCLUSIVITEIT
Om te zien waar we kunnen verbeteren, welke obstakels er zijn, hoe we die weg kunnen werken maar vooral ook om duurzame resultaten te boeken zijn we op zoek naar een:


PROJECTLEIDER INCLUSIVITEIT

(0,8 – 1 fte p.w)


De projectleider Inclusiviteit brengt onze organisatie én onze programmering (radio, televisie en online) op het gebied van inclusiviteit in kaart.

Je stelt samen met het bestuur en het Management Team de ambitie en de te behalen doelen vast. Je weet welke factoren helpen om deze ambitie te realiseren en welke belemmerend zijn.

Als projectleider word je geholpen door een team van betrokken medewerkers die inclusiviteit nastreven en hun steentje willen bijdragen. Je stelt gezamenlijk een plan van aanpak op om de geformuleerde ambitie en de te behalen doelen te realiseren.

De projectleider rapporteert rechtstreeks aan de Algemeen Directeur en sluit regelmatig aan bij het managementteam gedurende de looptijd van het project.

Functie-eisen:

• Affiniteit met, en ervaring op het gebied van inclusiviteit en het behalen van resultaten op dit gebied

• Een netwerk binnen (en kennis van) de doelgroepen, die nog niet of nu nog onvoldoende door BNNVARA worden
bereikt.


• Kennis van of ervaring met het maken van programma’s op alle platforms. Heeft verstand van programmering
en inzicht in hoe het publiek dat we nog willen bereiken het beste bij onze programmering betrokken kan worden
(inhoud, vorm, bereik en mediagebruik

• Kan overtuigen, enthousiasmeren, verbinden en aanzetten tot actie en is daarnaast ook gezaghebbend en een
doorzetter.

• Kan leiding geven aan een project.

• Is analytisch, creatief en resultaatgericht.

BNNVARA is een mediaorganisatie met een missie. We leggen de lat hoog, elke dag opnieuw. Als grote publieke omroep hebben we de verantwoordelijkheid om te brengen wat mensen aan het denken zet, op ideeën brengt, begrip kweekt, inspireert, laat discussiëren, laat lachen of ontroert.

We maken programma’s met een reden. Om iets aan de kaak te stellen, taboes te doorbreken of een open gesprek te voeren. We zetten ons in voor een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We jagen discussies aan en gaan door totdat er iets verandert.

BNNVARA is er voor een breed en jong publiek. Voor iedereen die open naar de wereld is. Voor nieuwsgierige en sociaal bewogen mensen. Voor mensen die net als wij vooruit willen, en verandering en vernieuwing nastreven. Vanuit deze overtuiging wil BNNVARA naast een groot ook een divers publiek aan zich binden. Divers in de zin van leeftijd, gender, met of zonder beperkingen, en uit alle culturele en sociale lagen van de samenleving. Om dit publiek te kunnen bereiken is het belangrijk dat onze organisatie óók divers is en dat je dit terug ziet op al onze redacties en in heel onze organisatie. Zowel bij ons personeel als in de programma’s die we iedere dag uitzenden.

Wij bieden:

Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar. Arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor het Omroeppersoneel en salaris in salarisschaal H (min. € 3.153,63 tot max.€ 4.960,10).

Solliciteren?

Dan ontvangen wij graag, via de sollicitatiebutton, vóór 4 januari a.s., jouw CV met motivatie waarin je verwerkt hoe jij vindt dat onze organisatie er uit zou moeten zien en wat je daarvoor nodig hebt.


Meer informatie?

Lonneke van de Zee, algemeen directeur
Marjon Schumacher, hoofd P&O


https://werving.bnnvara.nl/o/projectlei ... lusiviteit

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Het cultuurmarxisme is springlevend

Geplaatst: do okt 22, 2020 8:12 pm 

Reacties: 525
Bekeken: 16085


baedeker schreef:
De VVD is geen haar beter:

Vandaag herdenken we Samuel Paty. De man die op barbaarse wijze werd vermoord omdat hij zijn leerlingen lesgaf over het vrije woord.
De dood van deze moedige leraar is voor ons een les: onze vrijheden zijn het waard om voor te blijven strijden.
We tolereren geen extremisme.

Weer die dader die buiten beeld blijft. Wie zou dat toch zijn? Een boeddhist, een Jehova getuige, een vrijmetselaar of een scientoloog? Ook de VVD is te bang om dat zelfs maar te benoemen. Waaruit volgt dat je ook aan hen niks hebt om 'samen de vrijheid te bewaken'.
En weer de PvdA die dezelfde fout maakte als bij Theo van Gogh.

https://www.geenstijl.nl/5155939/lerare ... oi-maarrr/

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Het cultuurmarxisme is springlevend

Geplaatst: ma okt 12, 2020 5:48 pm 

Reacties: 525
Bekeken: 16085


Hoe de media mensen mensen wegzet als racist.

http://www.youtube.com/watch?v=L13Sz2Vm ... =emb_title
https://www.youtube.com/watch?v=L13Sz2V ... =emb_title

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Het cultuurmarxisme is springlevend

Geplaatst: za okt 03, 2020 9:08 am 

Reacties: 525
Bekeken: 16085


https://www.nd.nl/nieuws/varia/995218/k ... t-nu-melly

En vervolgens raakt Melly in de vergetelheid want wie weet wat Melly is? :luidlachen:

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Het cultuurmarxisme is springlevend

Geplaatst: vr okt 02, 2020 10:45 pm 

Reacties: 525
Bekeken: 16085


baedeker schreef:
Extreemlinks college geeft opdracht aan linkse wetenschappers met vooringenomen standpunten voor een boek over slavernij.
De uitkomst laat zich raden. Weg met ons. ‘Toegankelijke essays’ van activistische types, joe.


'Amsterdams stadsbestuur was grootschalig en langdurig bij slavenhandel betrokken'

En waarom opeens de focus op het stadsbestuur, in plaats van op de handelaren?
Omdat daarmee de flappetap van de Stopera binnen bereik komt.
Yep en wederom geld verspillen aan onzin terwijl de kademuren stuk voor stuk afbreken . Wat een beleid.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Het cultuurmarxisme is springlevend

Geplaatst: wo sep 02, 2020 9:16 am 

Reacties: 525
Bekeken: 16085


baedeker schreef:
Kaag: 3 procent nationaal inkomen naar wetenschap

Schrap eerst maar eens de subsidies voor cultuurmarxistisch activisme, de studies interculturele theologie en niet-westerse musicalwetenschappen, en de steun voor Palestijnse organisaties die terreurverdachten in dienst hebben,
... en dan blijft er meer dan genoeg geld over voor échte studies.
:fluiten:
Ik snap er geen reet meer van. Eerst vinden D66, CDA en VVD dat de wetenschap zichzelf moet bedruipen via het bedrijfsleven en nu ineens moet de belastingbetaler er voor op draaien. En in wiens belang moet die wetenschap dan dienen? Nee, geen drie procent naar de wetenschap zonder dat wij weten wie Kaag wil spekken. En dan dit:

Volgens Kaag moet er, net zoals de NAVO een norm stelt voor het deel wat een land aan defensie-uitgaven zou moeten besteden, ook een norm voor wetenschapsuitgaven komen. "Als D66 na de verkiezingen in een nieuw kabinet komt, wordt de wetenschapsnorm mijn doel", aldus Kaag.[/b

]We houden ons nu al niet aan die norm en als het aan D66 ligt wordt er niet s meer betaald aan de NAVO dus waarom wel aan de wetenschap en: welke wetenschap of is het nep?

[b]

Dat wetenschap belangrijk is, bewijst de coronacrisis maar weer eens, zei Kaag. Wereldwijd werken wetenschappers aan een vaccin tegen de ziekte. "Als we serieus zijn over het belang van de wetenschap moeten we serieus geld op tafel leggen."

We gaan geen miljarden sturen naar de vriendjes en vriendinnetjes van Kaag.

Maar er is nog iets. Het nationaal inkomen 900 miljard is en je daar drie procent over rekent, dan heb je het over 27 miljard jaarlijks. ! ding is zeker, het grootkapitaal wil graag vangen en veel. Nee, dank je wel

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Het cultuurmarxisme is springlevend

Geplaatst: di sep 01, 2020 8:07 pm 

Reacties: 525
Bekeken: 16085


Minister Van Engelshoven (D66): teveel blanke mannen op universiteit = teveel vrouwen aangerand

https://tpo.nl/2020/09/01/minister-van- ... aangerand/
Sorteer op:  
Pagina 1 van 3 [ Er voldeden 41 resultaten aan de zoekterm ]


Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling