Het is nu zo apr 21, 2019 6:09 pm

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Er voldeden 367 resultaten aan de zoekterm
Doorzocht onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen
Doorzoek de resultaten:

Auteur Bericht

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: zo apr 21, 2019 8:38 am 

Reacties: 3395
Bekeken: 132769


Marcel schreef:
Lancelot schreef:
Goed stuk van Conijn. Zit geen woord Spaans tussen.


Vooral zijn opmerking dat de meeste verhuizingen komen van mensen die van de ene naar een andere woning verhuizen is opzienbarend.
Daar zou ik niet op gekomen zijn.
En over de toegenomen garanties voor de woningmarkt en de schulden, ach dat is toch niet belangrijk? :hum:

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: za apr 20, 2019 9:33 pm 

Reacties: 3395
Bekeken: 132769


Lancelot schreef:
Biertje schreef:
Lancelot schreef:
Goed stuk van Conijn. Zit geen woord Spaans tussen.
Hij klaagt dat beleggers geen zekerheid hebben. Maar dan vergeet de emeritus toch iets belangrijks: het hebben van zekerheid gaat ten kosten van rendement. Beleggers moeten dus kiezen wat ze eigenlijk willen. En het loon is niet gestegen, al 40 jaar niet .

Zekerheid gaat juist niet ten kosten het rendement. Niet voor niets dat staatsobligaties van landen als Nederland, Duitsland of Zwitserland de meest voorkomende rendementsproducten zijn. Hoe groter de zekerheid op een bepaald rendement is, hoe beter voor de belegger.
Zekerheid gaat ten kosten van rendement. Kijk maar naar spaargeld. Staatsobligatie van met kredietstatus AAA zijn veilig dus laag rendement. Nee, dan een staatsobligatie van Turkije, het rendement is aanzienlijk hoger.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: za apr 20, 2019 1:15 pm 

Reacties: 3395
Bekeken: 132769


Lancelot schreef:
Goed stuk van Conijn. Zit geen woord Spaans tussen.
Hij klaagt dat beleggers geen zekerheid hebben. Maar dan vergeet de emeritus toch iets belangrijks: het hebben van zekerheid gaat ten kosten van rendement. Beleggers moeten dus kiezen wat ze eigenlijk willen. En het loon is niet gestegen, al 40 jaar niet .

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: za apr 20, 2019 11:27 am 

Reacties: 3395
Bekeken: 132769


PeterJKH schreef:
Biertje schreef:
Rightnow schreef:

Een plan wat gebaseerd is op beperking van immigratie en voldoende gebruik van fossiele energie toestaat, een plan waarmee gewone Amerikanen meetellen en werk hebben. Dat moet ook voor Democraten haalbaar zijn.

Ze mogen dan gerust wat ruimer sociale voorzieningen hebben en weer werken aan betere faciliteiten voor gezondheidszorg voor iedereen. Maar ze moeten de scherpe randjes niet alleen bijslijpen maar ook kiezen voor de traditionele democratische sociale zienswijze, om dat centraal te stellen.

De elites en hun hoogopgeleide kinderen kunnen daar beter bewust voor kiezen, wetend dat ze een ruime en stabiele meerderheid inderdaad in zowel Senaat als Huis van Afgevaardigden nodig hebben. Veel Amerikanen zijn de uiterste polarisatie zat dus de speerpunten de Democraten nu laten zien helpt hun niet aan die meerderheid.
Ik vind dat de Amerikaanse werknemer inderdaad beter betaald moet worden, Maar dat geldt ook voor Europa. Er is een tendens duidelijk zichtbaar dat bedrijven lui worden, geen zin hebben om personeel beter te betalen, en ze die dan ook missen. De VS is een wegwerpmaatschappij, evenals wat je ziet in landen met een Angelsaksische instelling. Het moge duidelijke zijn dat ook de auto-industrie beter moet presteren want ze wordt links en rechts ingehaald door Japanse en Europese merken.
En over polarisatie, dat is toch niet enkel door de Democraten bewerkstelligt?Om het dan even te beperken tot Nederland: het is allang een bekend gegeven dat het vrij besteedbare inkomen (dus na aftrek vaste lasten) in Nederland voor gezinnen, of per hoofd van de bevolking gerekend, sinds de jaren '80 al niet gestegen is, terwijl alle kosten wél gestegen zijn. Ofwel: een gezin anno 2019 heeft nog net zoveel te besteden als een gezin anno 1985. En maar roepen dat de welvaart in Nederland is gestegen, maar de cijfers wijzen het niet uit.
Sterker nog, er wordt beweert door een geschifte emeritus hoogleraar woningmsrkt dat wonen betaalbaarde is geworden, je valt om van verbazing mede omdat die gozer ook een de directeur is van een adviesbureau:

. Het is kommer en kwel op de woningmarkt, volgens de kranten. Maar het is niet zo zwart-wit, zegt Johan Conijn, emeritus hoogleraar woningmarkt.


Inkomens zijn harder gestegen dan huren

Voor een groot deel gaat het uitstekend met de woningmarkt. Emeritus hoogleraar woningmarkt Johan Conijn, tegenwoordig directeur bij adviesbureau Finance Ideas, baseert zijn optimistische kijk op Woon2018, de laatste uitgave van een groot driejaarlijks onderzoek naar de woningmarkt. Dat onderzoek geeft bepaald geen alarmerend beeld.

Voor starters op de woningmarkt zijn huizen toch onbetaalbaar?
,,De hele berichtgeving over de woningmarkt is overtrokken. Ik baseer me liever op de feiten. Uit het onderzoek blijkt dat het aantal starters stabiel blijft. Alleen in bepaalde regio's, zoals Amsterdam en Almere zijn er problemen voor starters, maar in veel regio's is het voor een starter geen probleem om aan een betaalbaar huis te komen.”


De huren en de huizenprijzen gaan toch door het dak?
,,Dat lees je wel, maar bestaande woningen zijn de afgelopen jaren betaalbaarder geworden, zowel koop- als voor huurhuizen. De gemiddelde huur is tussen 2015 en 2018 gestegen van 560 naar 603 euro. Maar een deel van die stijging wordt goedgemaakt door hogere huurtoeslag. En inkomens zijn harder gestegen dan huren. Dus huurders zijn nu gemiddeld 25 procent van hun inkomen kwijt aan huren. Dat was drie jaar geleden nog 26 procent.


Is dat ook zo bij de koopwoningen?
,,Ja, de betaalbaarheid van koopwoningen is ook verbeterd. Huiseigenaren profiteren van de lagere hypotheekrente, waardoor de hypotheeklasten lager zijn.'' Dat voordeel leveren ze voor een deel weer in omdat ze minder renteaftrek terugkrijgen van de fiscus. Ook de onderhoudskosten lopen op, waardoor ze per saldo meer kwijt zijn aan woonlasten. ,,Maar de besteedbare inkomens stijgen nog sneller, waardoor ze een kleiner deel van het inkomen aan wonen besteden dan in 2015.''


Er worden geen woningen aan de voorraad toegevoegd

Waar komt het beeld dan vandaan dat de woningmarkt op slot zit?
,,Het lijkt wel of het bijzondere tot het algemene wordt gemaakt. We richten ons ook te veel op de korte termijn. Het is goed om de ontwikkelingen in perspectief te plaatsen. Kijk naar het aantal woningtransacties. Dat is gedaald. Maar dat betekent niet dat de markt op slot zit. Er worden nog steeds meer huizen verkocht dan in 2008. De afgelopen jaren herstelde de woningmarkt en hebben we een grote inhaalvraag gezien, waardoor er veel meer woningen verkocht werden. Nu zijn we terug op een normaal niveau. Natuurlijk, in de ene regio is er een probleem met de betaalbaarheid, in een andere niet. Maar gecorrigeerd voor inflatie is de gemiddelde huizenprijs nog steeds lager dan in 2008. In sommige regio's, vooral Amsterdam, zitten de prijzen ver boven dat niveau, maar in veel andere regio's liggen de prijzen nog onder het niveau van 2008. Ik pleit er daarom voor naar de feiten te kijken en niet naar de beelden die worden opgeroepen.”

Gebeurt dat te veel?
,,We kijken bijvoorbeeld heel erg naar de positie van starters. Maar de meeste verhuizingen komen van mensen die van de ene naar een andere woning verhuizen. Dat zorgt voor de dynamiek op de huizenmarkt. Als die verhuizen, komt er een hele verhuisketen op gang. Dat is niet bij een starter die een nieuwbouwwoning koopt. Dan is er maar één transactie. Starters maken maar een klein deel van de woningmarkt uit.”

Is de situatie op de huurmarkt dan ook minder erg dan het lijkt?
,,Erik Ronnes, CDA-Tweede Kamerlid, zei laatst in een motie dat het middensegment voor de huur niet van de grond komt, huren tussen de 720 en 1000 euro per maand. Uit het woononderzoek blijkt dat juist dat middensegment sinds 2012 met 59 procent is gestegen. Dat is spectaculair. Hoe kun je dan zeggen dat het middensegment niet van de grond komt? Een groot deel van die stijging bestaat uit nieuwbouw door beleggers. Het blijkt dus dat het beleid dat destijds is ingezet door minister Blok is geslaagd. Een ander deel van de groei komt door beleggers die woningen kopen en die vervolgens verhuren. Ik snap dat je beleid maakt om dat te reguleren. Zo wordt een betaalbare koopwoning omgezet in een onbetaalbare huurwoning. En er worden geen woningen aan de voorraad toegevoegd.”

Is dat het enige minpunt op de woningmarkt?
,,Nee, het grote probleem is dat er te weinig woningen zijn, er is een tekort van 250.000 stuks. Ik heb vanochtend nog even gekeken naar het aantal verleende bouwvergunningen. Dat zijn er 66.000, terwijl er jaarlijks 75.000 nieuwe woningen nodig zijn. Dat hoeven overigens niet altijd nieuwe huizen te zijn. Er kan ook veel gebeuren door kantoren en bedrijfspanden te veranderen in woningen.”

Waarom blijft de productie achter?
,[b],Er is simpelweg gebrek aan capaciteit, er zijn niet genoeg bouwvakkers
. Dat probleem is niet direct opgelost, daar is geduld voor nodig. En materialen worden ook steeds duurder. Dat drijft de prijs van nieuwbouw op. Daardoor worden huizen moeizaam verkocht. Die hoge prijs maakt beleggers ook kopschuw. Als de kosten te hoog worden, kunnen ze de woningen niet meer rendabel verhuren. Zeker als er vanuit de politiek allerlei voorstellen komen om de huren te reguleren. Ik snap het dilemma, woningen moeten betaalbaar blijven. Maar een belegger moet ook zekerheid hebben. Als je niet zeker weet dat je voor langere tijd een bepaald rendement kunt maken, begin je niet met bouwen. En als de beleggers, waaronder pensioenfondsen, afhaken stokt de productie van woningen. Voor woningcorporaties geldt dit probleem ook. Zij bouwen minder woningen. Voor hen geldt bovendien dat ze nog steeds een verhuurdersheffing betalen aan de overheid. Dat geld verdwijnt in de schatkist en kan niet worden gebruikt voor woningbouw[/b].”


https://www.ad.nl/economie/wonen-is-jui ... ~ad370f11/

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: za apr 20, 2019 10:12 am 

Reacties: 3395
Bekeken: 132769


Rightnow schreef:
Biertje schreef:
Voor een Centrum-lins plan moeten ze wel een meerderheid halen in de Senaat en in het Huis van Afgevaardigden.

Een plan wat gebaseerd is op beperking van immigratie en voldoende gebruik van fossiele energie toestaat, een plan waarmee gewone Amerikanen meetellen en werk hebben. Dat moet ook voor Democraten haalbaar zijn.

Ze mogen dan gerust wat ruimer sociale voorzieningen hebben en weer werken aan betere faciliteiten voor gezondheidszorg voor iedereen. Maar ze moeten de scherpe randjes niet alleen bijslijpen maar ook kiezen voor de traditionele democratische sociale zienswijze, om dat centraal te stellen.

De elites en hun hoogopgeleide kinderen kunnen daar beter bewust voor kiezen, wetend dat ze een ruime en stabiele meerderheid inderdaad in zowel Senaat als Huis van Afgevaardigden nodig hebben. Veel Amerikanen zijn de uiterste polarisatie zat dus de speerpunten de Democraten nu laten zien helpt hun niet aan die meerderheid.
Ik vind dat de Amerikaanse werknemer inderdaad beter betaald moet worden, Maar dat geldt ook voor Europa. Er is een tendens duidelijk zichtbaar dat bedrijven lui worden, geen zin hebben om personeel beter te betalen, en ze die dan ook missen. De VS is een wegwerpmaatschappij, evenals wat je ziet in landen met een Angelsaksische instelling. Het moge duidelijke zijn dat ook de auto-industrie beter moet presteren want ze wordt links en rechts ingehaald door Japanse en Europese merken.
En over polarisatie, dat is toch niet enkel door de Democraten bewerkstelligt?

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: vr apr 19, 2019 5:59 pm 

Reacties: 3395
Bekeken: 132769


Rightnow schreef:
Biertje schreef:
Amerika kan uitstekend smoking guns laten verdwijnen, het laat alleen wel sporen na die weer te vinden zijn.

Natuurlijk: gewoon door te zorgen dat de smoking guns helemaal niet afgaan. Wie er wel afgaan zijn de Democraten en die zullen tot de laatste dag van de komende verkiezingscampagne al hun kruit hierop verschieten.

Waren ze nu maar zo verstandig om een centrum links plan te maken waarmee gewone Amerikanen weer zouden meetellen in hun land; daarmee kunnen ze de Republikeinen gemakkelijker verslaan dan met het radicalisme van Bernie Sanders, of met de verbeten antitrumpcampagnes van CNN.
Voor een Centrum-lins plan moeten ze wel een meerderheid halen in de Senaat en in het Huis van Afgevaardigden.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: vr apr 19, 2019 5:58 pm 

Reacties: 3395
Bekeken: 132769


Rightnow schreef:
Nu begrijp ik dat je heel erg boos bent op Julian Assange, niet alleen vanwege het bovenstaande, maar al de tijd, omdat deze man zo maar computers hackte van de VS, al jaren geleden.

Want hacken daar ben je dus op tegen; dat is tegen de wet...
elke staat is zo langzamerhand wel bezig met computers hacken

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: di apr 16, 2019 5:13 am 

Reacties: 3395
Bekeken: 132769


https://www.ad.nl/buitenland/deutsche-b ... ~aac6233b/

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: ma apr 15, 2019 4:42 am 

Reacties: 3395
Bekeken: 132769


Rightnow schreef:
Als je lang genoeg zoekt vind je altijd pijnlijke dingen. Maar dat heel wat anders dan het vinden van de "smoking gun" waarmee je nog even snel de president kunt laten afzetten. Trump heeft het met sommige van zijn reacties natuurlijk allemaal lastig voor hemzelf gemaakt, maar nee, de GEDROOMDE spoedige afzetting gaat niet gebeuren.

Het einde van zijn presidentschap zal worden ingeluid door weer veranderende kiezersvoorkeuren. Na 4 jaar wil men wel weer eens wat anders, de Republikeinse partijleden niet alleen maar de kiezers ook.
Amerika kan uitstekend smoking guns laten verdwijnen, het laat alleen wel sporen na die weer te vinden zijn.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: zo apr 14, 2019 7:27 pm 

Reacties: 3395
Bekeken: 132769


Rightnow schreef:
Als je lang genoeg zoekt vind je altijd pijnlijke dingen. Maar dat heel wat anders dan het vinden van de "smoking gun" waarmee je nog even snel de president kunt laten afzetten. Trump heeft het met sommige van zijn reacties natuurlijk allemaal lastig voor hemzelf gemaakt, maar nee, de GEDROOMDE spoedige afzetting gaat niet gebeuren.

Het einde van zijn presidentschap zal worden ingeluid door weer veranderende kiezersvoorkeuren. Na 4 jaar wil men wel weer eens wat anders, de Republikeinse partijleden niet alleen maar de kiezers ook.
Ten eerste zijn er allerlei procedures die doorlopen moeten worden eer Trump wordt afgezet. Grote kans dat dit niet lukt. Maar dan is er nog de herverkiezing van Trump. Als alles openbaar wordt gemaakt kan het zijn dat Trump niet nog eens gekozen wordt.

https://www.businessinsider.nl/zo-werkt ... eorie-dan/

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: zo apr 14, 2019 6:53 pm 

Reacties: 3395
Bekeken: 132769


Rightnow schreef:
Inmiddels is Trump vrijgepleit van heulen met de Russen. Vrijdag 22 maart j.l. rapporteerde Mueller en als iemand Trump naar een impeachment had kunnen leiden, dan was het Mueller.

Al de tijd was het scenario nog denkbaar dat Trump zou worden afgezet omdat hij illegaal president zou zijn geworden, vandaar dat het Mueller rapport toch wel een nieuw gegeven is.
Er zijn slechts een paar pagina's onthuld van de honderden die zijn gemaakt. Het heeft veel weg van Nixon die maakte dingen openbaar die niet zoveel impact hadden. De truc wordt opnieuw toegepast.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: vr apr 12, 2019 10:09 am 

Reacties: 3395
Bekeken: 132769


baedeker schreef:
Hmmm ... Ukraine collusion?

Greg Craig, ex-Obama White House counsel, indicted for alleged false statements

Craig was WH adviseur voor Obama (2009-2010) en deed in 2012 lobbywerk voor Oekraïens president Yanukovych. Tijdens een onderzoek door Justitie naar die activiteiten blijkt de man te hebben gelogen, zo kwam aan het licht tijdens het onderzoek van Mueller. De man wordt daar nu voor vervolgd.

Het is toch niet te geloven.
:snooty:
Ook in de VS is er sprake van justitiële tweedeling en crony capitalisme. Waarom laat Trump Scooter Libby vrij die de dekmantel van een CIA agente heeft geopenbaard? Antwoord: omdat die man slecht is behandeld. :foei2:

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: do apr 04, 2019 5:16 am 

Reacties: 3395
Bekeken: 132769


Napoleon schreef:
Het onderzoek van Mueller is afgerond. Er zijn verder geen aanwijzingen gevonden voor een samenzwering met Rusland.


Heel veel zaken zin weggelaten want schadelijk voor Trump. Verbaast mij eerlijk gezegd niets.

https://www.ad.nl/buitenland/rapport-mu ... ~a3b11816/

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: zo maart 31, 2019 10:27 am 

Reacties: 3395
Bekeken: 132769


Als Trump al op de golfbaan een valsspeler is...............

https://www.telegraaf.nl/nieuws/3370770 ... s-met-golf

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: di maart 26, 2019 10:17 pm 

Reacties: 3395
Bekeken: 132769


De grootste leugen is toch wel over die bosbranden in Californië. Had niets met de droogte maken maar wel met het feit dat de blaadjes niet waren opgeruimd terwijl Finland dat wel doet. :luidlachen: :luidlachen:

https://globalnews.ca/news/4676548/finl ... est-fires/

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: ma maart 11, 2019 8:58 pm 

Reacties: 3395
Bekeken: 132769


Citaat:
President Trump vraagt het Congres om in de begroting van 2020 8,6 miljard dollar beschikbaar te stellen voor de muur aan de grens met Mexico, schrijven verschillende Amerikaanse media. Verder wil hij meer geld uitgeven aan defensie en ook nog het Amerikaanse begrotingstekort terugdringen.

Begroting VS.mp3
Over de begroting van 2019 wordt nog gesteggeld en tot nu toe is elk voorstel voor een muur weggestemd, maar met z'n voorstel voor 2020 denkt Trump vast aan de verkiezingen van volgend jaar, zegt correspondent Jan Postma. De muur was zijn belangrijkste 'campaign promise' en die belofte is hij nog steeds niet nagekomen. Hij wil zijn achterban nu laten zien dat dit het eerste is waar hij over begint en dat hij hen niet vergeten is.
En dan vraag je je af: Waarop wil Trump nog verder op bezuinigen?

https://www.bnr.nl/nieuws/internationaa ... or-de-muur

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: wo maart 06, 2019 2:40 pm 

Reacties: 3395
Bekeken: 132769


Rightnow schreef:
Vreselijke dictators: Erdogan, MBS, Kim, Poetin, Gaddafi, Assad.
Idem maar deze gaat echt bijten: Xi Jinping

Met de eerste groep moet je zaken gaan doen als je wilt dat de laatste je niet onder de voet loopt. Obama snapte het niet en ik zag het zelf destijds ook niet, maar Obama had Gaddafi en Assad moeten laten zitten. Dit had veel bloedvergieten, ook door IS, voorkomen.
Gaddafi was toch verantwoordelijk voor het drama bij Lockerbie waarbij veel Amerikanen de dood vonden?

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: wo maart 06, 2019 10:27 am 

Reacties: 3395
Bekeken: 132769


Enzo501 schreef:
Raya schreef:
Wisp schreef:


Als er geen oplossing is die het voor ons veilig maakt, misschien moeten we dan de vraag van de Koerden meer serieus nemen


We hadden al veel eerder naar de Koerden moeten luisteren. In de jaren zeventig en tachtig liepen ze hier al rond met handtekeningenlijsten om aandacht te vragen voor hun situatie. Maar misschien dat de landen daar meer hun verantwoordelijkheid moeten nemen. Die terroristen met een Nederalnds paspoort (als ze die niet hebben weggegooid, want dan hebben ze m.i. gewoon afstand gedaan) hebben vaak nog een ander paspoort ook. En Syrie mag ook zijn verantwoordelijkheid wel nemen.

Je ziet in de historie van het midden-oosten dat partij kiezen voor de ene of andere groep of land over het algemeen niet goed uitpakt. En de lijn tussen vrienden en vijanden of terroristen nogal dun is en vaak ook nog veranderd in de loop der tijd. Het is onverstandig om ons nu weer te gaan bemoeien en er over een paar jaar bijvoorbeeld weer achter te moeten komen dat degenen die we hielpen toch ook niet zulke lieverdjes zijn. Zo min mogelijk bemoeienis, inclusief het niet terughalen van Syriegangers lijkt me momenteel het beste.
Dat betekent dus dat we het Internationale Strafhof maar moeten opdoeken. Immers, mensen vervolgen die oorlogsmisdaden en misdaden tegen de mensheid in een land hebben gepleegd dat in oorlog is met haar burgers of een ander land is toch een vorm van bemoeienis?

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: wo maart 06, 2019 10:24 am 

Reacties: 3395
Bekeken: 132769


Einstein schreef:
Frankly schreef:
Maar moeilijk-moeilijk-moeilijk want het tribunaal moet dan ook Assad c.s. gaan vervolgen; dus tja, niets aan te doen en och wat vind "einstein" het nou jammer; maar dat gaat jaren duren, daar is geen tijd voor en wie gaat het betalen.....dus, en och wat vind "einstein" het toch jammer : we moeten ze terughalen naar Nederland. Het is naturlijk allemaal onzin : het gaat nu even niet om Assad, die zit nog stevig aan de macht met steun van de russen. Zoals je dat zelf noemt volstrekte luchtfietserij om te denken dat die nu voor een tibunaal te brengen is.

Tsja jij zegt het, Frankly.. misschien is dat begin 1944 ook wel over de Duitsers gezegd.. "Hitler zit nog stevig in het zadel". Een jaar later in mei 1945 lagen de kaarten beduidend anders !

Ik neem aan, dat je het toch wel met me eens bent, dat óók Assad zich schuldig heeft gemaakt aan oorlogsmisdaden..
Assad zal nooit vervolgd worden want dat zal Poetin verhinderen en bovendien is er geen uitleveringsverdrag met bijvoorbeeld Nederland.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: zo maart 03, 2019 4:43 pm 

Reacties: 3395
Bekeken: 132769


Marcel schreef:
Lies schreef:
Om het gedrag van Trump te begrijpen moeten we naar het imperialisme van China kijken. Deel 1 heb ik gemist, maar gisteren deel 2 met interesse gevolgd.

Om het gedrag van narcist Trump te begrijpen moet je afgestudeerd psychiater zijn.
Ik ben geen Trump aanhanger maar wat doet een Chinese vissersboot in de kustwateren van Argentinië? Het is dik bijna 20000 km varen van China naar Argentinië

https://www.youtube.com/watch?v=ypqfbX8XYYs
Sorteer op:  
Pagina 1 van 19 [ Er voldeden 367 resultaten aan de zoekterm ]


Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Ga naar:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling