Het is nu di sep 26, 2023 6:16 pm

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Er voldeden 177 resultaten aan de zoekterm
Doorzocht onderwerp: Russische oorlogsagressie moet stoppen!
Doorzoek de resultaten:

Auteur Bericht

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Russische oorlogsagressie moet stoppen!

Geplaatst: di sep 19, 2023 5:55 pm 

Reacties: 9306
Bekeken: 151430


Raya schreef:
Zulke lieverdjes zijn niet allemaal niet.
De VS is wel bij heel veel oorlogen betrokken.
Zelfs die in Oekraïne met Rusland, en niet alleen de VS, ook wij!

Dat wij betrokken zijn bij Oekraïne is juist toch wel lief van ons en de Amerikanen? We helpen ze immers op uitdrukkelijk verzoek. Het is toch aardig iemand te helpen die bruut overvallen is?

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Russische oorlogsagressie moet stoppen!

Geplaatst: vr sep 08, 2023 8:36 pm 

Reacties: 9306
Bekeken: 151430


baedeker schreef:
P-G schreef:
Als het voor de door Baedeker zó geliefde oorlogsmisdadiger het allemaal te doen was geweest om de NAVO-uitbreiding in relatie tot de Russische staatsveiligheid, dan zou hij per 24 februari 2022 er alles aan hebben gedaan om te voorkomen dat:
1. de NAVO de Baltische Zee zou gaan beheersen;
2. de Baltische staten voor de NAVO daadwerkelijk te verdedigbaar zouden worden;
3. de NAVO tot minder dan 180 kilometer Sint-Petersburg zou naderen.

Maar hij deed niets. Voor zover de leugen over de NAVO.

How Western Strategic Thinkers Warned US-NATO over Ukrainian Conflict

Het zou me ook niet verbazen als een aantal thinkers uit landen die door Rusland in het verleden werden bezet en nu in hun handjes mogen knijpen dat ze lid van de Navo zijn daar anders over denken en het jammer is dat in 2008 de aanvraag van Oekraine om lid te worden niet direct werd geaccepteerd. Met de wetenschap van nu was ik misschien toen wel voor McCain geweest tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Die had Poetin toen als in het snotje Had ons veel ellende bespaard.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Russische oorlogsagressie moet stoppen!

Geplaatst: di aug 29, 2023 10:22 pm 

Reacties: 9306
Bekeken: 151430


ezel schreef:
Bianco schreef:
ezel schreef:

Je kritiek op de overheid en het politieke apparaat ten aanzien van de toeslagenaffaire is terecht.

Je beklag dat de "burger" altijd het slachtoffer is me veel te populistisch en gemakzuchtig. Er zijn slachtoffers van die toeslagenaffaire en ik hoop dat ze fors schadeloos gesteld zijn/worden. Dat verdienen die mensen. De overgrote meerderheid van Nederlanders heeft er persoonlijk niks van gemerkt, dus dat algemene slachtofferschap is nergens op gebaseerd.

Verder zie ik vooral uit de rechtspopulistische hoek mensen emmers vol met krokodillentranen huilen, omdat hun partij bij de verkiezing er niet in slaagde om over de ruggen van de slachtoffers van de toeslagenaffaire heen, zetels binnen te slepen.


Ik ben verre van Rechts, en daarnaast kan het onder ELK Kabinet gebeuren, omdat Politici nu over het algemeen, zeer ver van de Maatschappij staan, op een enkeling na.

Natuurlijk kunnen we hier een discussie gaan voeren over wat nu wel, en wat nu niet onder Corruptie valt, maar zoals ik al eerder aangaf, instrumenten ter toetsing verwijderen, memo's in de wind slaan en vervolgens ook nog eens laten verdwijnen in diepe lades in een Ministerie (Kennen we het bonnetje van Teeven nog?), en daarmee creëer je dus een gedrocht van een monster welke louter en alleen bestaat om een Burger pijn te doen. Laten we het verhaal eens omdraaien. In die hele toeslagenaffaire is er geen ENKELE Ambtenaar geweest die gedacht heeft: Dit kan niet op deze manier? Kregen die Functie Elders toebedeeld?

Ander voorbeeld: Het gehele fraudeopsporingsapparaat bij de bijstand. Die hele afdeling bestaat bij de gratie van het bestaan van Fraude, dus is er deze Ambtenaren alles aan gelegen om zo min mogelijk fraude op te sporen, zodat de afdeling kan blijven bestaan. Een Ambtenaar die goed z'n werk doet, heft z'n eigen baan op. Dat is toch een foute prikkel? En werkt corruptie in de hand.

Ik denk niet dat er een doel was om burgers pijn te doen, hoewel dat effect er wel degelijk was.

Bij de invoering van de toeslagenkermis was er volgens mij grote angst op fraude affaires, wat nog eens versterkt werd door het feit dat toeslagen via de belastingdienst loopt, een organizatie die in het vaandel heeft staan dat ze het niet leuker kunnen maken. Door de toeslagen administratie neer te leggen bij een organizatie die een sterke focus heeft op fraude-bestrijding, zijn de voorwaarden geschapen voor het onstaan van die hele affaire. De harde fraude jacht past binnen de beleidscultuur van de belastingdienst. Had de uitvoering van de kinderopvang toeslagen bij sociale diensten gelegen, dan was deze situatie nooit op deze manier onstaan.

Uiteindelijk is het met die hele affaire al vanaf het begin misgegaan. Er is een overheidsinstrument ingezet waar geen vertrouwen in was. De inidividuele kinderopvangtoeslag is een moloch van een constructie, die gevoelig is voor fraude en voor percepties van fraude.

Als er op net zulke grote schaal was gefraudeerd met de kinderopvangtoeslagen als dat er nu mensen benadeeld waren, had het land nog veel meer op de achterste benen gestaan, zeker als de fraudeurs ook nog eens buitenlandse achternamen hadden gehad.

Wat dat betreft ben ik erg achterdochtig wat betreft de klagers over deze affaire. Ik heb al te veel krokodillentranen gezien van FvD aanhangers die vanaf de zijlijn toekijkend hoopten over de rug van de slachtoffers van de toeslagenaffaire, zetels voor hun partij binnen te kunnen halen. Daarvan beschuldig ik jou niet, Bianco, maar dat is wel een context van waaruit ik reageer.

Verder is alle inhoudelijke kritiek op die hele affaire volkomen legitiem.

Zit ik er ver vanaf als ik uit Bianco's woorden de conclusie trek dat er in Nederland corruptie voorkomt en dat dit kan voorkomen bij welk kabinet dan ook, maar dat dit onverlet laat dat we moeten werken aan instrumenten om Nederland minder corrupt te maken?

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Russische oorlogsagressie moet stoppen!

Geplaatst: di aug 29, 2023 5:00 pm 

Reacties: 9306
Bekeken: 151430


baedeker schreef:
De toeslagenaffaire was corruptie, niet vanwege percepties, maar vanwege concrete zaken: de uitvoerende macht die tien jaar lang systemisch racisme op de werkvloer dekte; een kabinet dat konkelde over hoe een lastige parlementariër weg te werken; een rechterlijke macht die geen recht gaf maar blindelings het ministerie volgde; een coalitie die op het laatst, op één man na, bereid was een oogje toe te knijpen; en media die Rutte een hand boven het hoofd hielden. Over de volle breedte van overheid en media een falen van checks & balances. Zouden ze in Mozambique ook al zo diep gezakt zijn?
En inderdaad, sommigen zullen zo achterlijk zijn om aan te nemen dat Nederland zelfs nog corrupter is dan Mozambique.
baedeker schreef:
Maar goed, als jij de doofpotten, de manipulaties en de leugens van Rutte nog steeds als "percepties" wil brengen, dan ben je misschien niet de juiste persoon om integriteit mee te bespreken.

Und sieht ein Land, dessen moralischer Kompass derzeit nicht funktioniert.


Tuurlijk is het een perceptie wat Rutte doet of deed goed of fout is. Alleen degene die de absolute waarheid kent kan daar een absoluut oordeel over vellen. Gezien jouw narcistische psychoses die je hier regelmatig laat zien op het forum weet ik niet of je helemaal bevat wat ik nu zeg.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Russische oorlogsagressie moet stoppen!

Geplaatst: di aug 29, 2023 2:21 pm 

Reacties: 9306
Bekeken: 151430


baedeker schreef:
Exact. En zoals de links liberale bubbel de toeslagenaffaire onder de mat schuift, komt die ook niet of nauwelijks terug in de 'percepties' waarmee de corruptie indexen samengesteld worden. Waar de percepties bijvoorbeeld wel boven komen is bij de Süddeutsche Zeitung, die z'n ogen uitkijkt bij het gebrek aan integriteit in Nederland.

"We" zijn dus erg corrupt. Wat niet wil zeggen dat we geen last hebben van samenwerking met andere corrupte k*tlanden uit Oost Europa, want iedere corruptie weet z'n eigen bronnen aan te boren.

"We" zijn dus jij en Thomas, waarbij de laatste zich vooral zich verbaasd over het gegeven dat zowel het publiek als de media Rutte een hand boven het hoofd hielden, terwijl naar zijn mening Rutte oneerlijk is geweest. Een interessante opinie, maar geen onderbouwing van de stelling dat Nederland corrupt is. En de mate van corruptie is inderdaad éen van perceptie. Bianco gaf dat al toe door te zeggen dat je corruptie verwacht in Mozambique maar niet in Nederland. Dit impliceert dat hij van mening is dat Nederland in elk geval minder corrupt dan Mozambique. Misschien is hij zelfs van mening dat er nog wel 170 andere landen zijn die corrupter zijn dan Nederland. Dan is zijn definitie van de term "corrupt Nederland" hetzelfde als van iemand die vindt dat Nederland behoort tot de 10 minst corrupte landen in de wereld.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Russische oorlogsagressie moet stoppen!

Geplaatst: di aug 29, 2023 10:47 am 

Reacties: 9306
Bekeken: 151430


Raya schreef:
ezel schreef:
baedeker schreef:
Heeft niks met Einstein te maken.
Ezel is, als het hem uitkomt, de bewuste niet-begrijper.

Het heeft slechts in zoverre met Einstein te maken, dat hij de uitspraak heeft gedaan. Het is uiteraard een variant op Occam's Razor, aangevuld met een waarschuwing tegen oversimplificatie. Het roept dus niet alleen op tot eenvoud, maar ook tot een concept dat aan jou voorbijgaat: nuance. Overigens geloof ik dat je best de nuance snapt, maar dat het niet in je kraam van pas komt. Enige oprechtheid is bij jou altijd ver te zoeken.


Corruptie is corruptie, hoe je het ook nuanceert.
Het is altijd een ander benadelen door de een voor te trekken, een onterechte gunst te verlenen of wat dan ook.
Alleen daders willen dat graag genuanceerd zien, alsof zij daarmee kunnen aantonen dat zij terecht corrupt zijn.

Ik denk dat de discussie niet gaat over de definitie van het woord corruptie, maar van de term "corrupt Nederland". Wat hiermee bedoelt wordt is niet helemaal duidelijk. Voor sommigen zal gelden dat Nederland al corrupt is als er 1 geval van corruptie is geweest in Nederland in de afgelopen 1000 jaar, voor anderen is Nederland even corrupt als Rusland of Noord Korea. Voor weer anderen staat Nederland op nummer 10 van minst-corrupte landen in de wereld. Zonder verduidelijking van de term "corrupt Nederland" is de term nietszeggend. Het kan van alles betekenen.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Russische oorlogsagressie moet stoppen!

Geplaatst: ma aug 28, 2023 4:38 pm 

Reacties: 9306
Bekeken: 151430


Bianco schreef:
Ik bedoel natuurlijk qua corruptie.

Qua corruptie staan nog net in de top 10 minst corrupte landen in de wereld. https://www.transparency.org/en/cpi/2022

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Russische oorlogsagressie moet stoppen!

Geplaatst: vr aug 25, 2023 5:07 pm 

Reacties: 9306
Bekeken: 151430


baedeker schreef:
Amai. De premier van Estland die steeds voorop loopt in haat zaaien en oorlogshitserij is getrouwd met een man die z'n geld verdient in Rusland.
:hum:

Daar vinden boze tongen wat van:

The Estonian opposition initiates a vote of no confidence on Prime Minister Kaja Kallas because of her husband's business in Russia. Yes you read that right, the woman who spouts fascist Russophobic nonsense and praises furries is living off Russian money.


https://twitter.com/DD_Geopolitics/stat ... 8683725219

Gelukkig hoeven de criticasters van de Estlandse politieke leider niet bang te zijn om uit het raam te vallen of uit de lucht te worden geschoten

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Russische oorlogsagressie moet stoppen!

Geplaatst: wo maart 08, 2023 8:41 am 

Reacties: 9306
Bekeken: 151430


HvR schreef:

Duitse media: aanwijzingen voor Oekraïense betrokkenheid bij Nord Stream-explosies

Duitse media zeggen dat opsporingsinstanties een Oekraïens spoor hebben ontdekt in hun onderzoek naar de explosies van de Nord Stream-gaspijpleidingen 1 en 2 in september vorig jaar. De samenwerkende Duitse media ARD, SWR en die Zeit komen met tal van details, maar waarschuwen wel dat inlichtingenkringen er ook rekening mee houden dat het een false flag-operatie was van een andere partij: een operatie die in dit geval bedoeld was om Oekraïne de schuld in de schoenen te schuiven, al zijn daar geen bewijzen voor.

Wie er precies verantwoordelijk was voor de aanslagen hebben samenwerkende westerse opsporingsinstanties niet kunnen achterhalen. Wel is het schip opgespoord dat de daders vermoedelijk bij de aanslagen hebben gebruikt, een jacht dat door een Pools bedrijf werd gehuurd. De twee eigenaren van dat bedrijf zijn Oekraïners.

Het team dat met het jacht de Oostzee op ging zou uit zes personen hebben bestaan: de kapitein, twee duikers, twee duikassistenten en een vrouwelijke arts. Hun nationaliteit is niet achterhaald. Ze zouden bij het huren van de boot valse identiteitspapieren hebben getoond. Dit "commando' zou op 6 september vorig jaar de haven van de Duitse stad Rostock hebben verlaten. Daar was ook hun uitrusting aan boord gebracht. De Duitse recherche heeft na terugkeer op een tafel in de kajuit sporen van springstof gevonden.

De genoemde Duitse media hoorden ook dat een westerse geheime dienst al in de herfst aan andere West-Europese geheime diensten liet weten dat een Oekraïens commando verantwoordelijk voor de vernietiging van de gasleidingen is geweest. Daarna zou er meer informatie boven tafel zijn gekomen, die in dezelfde richting wees, maar de daders zijn dus nog altijd niet achterhaald. Volgens de Duitse media waren ook Nederlandse diensten betrokken bij het onderzoek naar de aanslagen.

Eerder vandaag schreef ook The New York Times uit inlichtingenkringen te hebben vernomen dat de aanslagen mogelijk het werk waren van een pro-Oekraïense groep, maar dat er nog geen harde conclusies kunnen worden getrokken. Een woordvoerder van het Witte Huis zei dat er op resultaten van onderzoek in Duitsland, Zweden en Denemarken wordt gewacht. Een medewerker van de Oekraïense president Zelensky zei tegen persbureau Reuters dat Oekraïne er "absoluut niets mee te maken heeft".


https://nos.nl/liveblog/2466392-aanwijz ... -explosies

Al is de leugen nog zo snel.... :holy:

Klein nuance verschil, het zou gaan om een Russische pro-Oekraïne groep, dat geeft nog geen Oekraiense betrokkenheid aan en blijft de aanslag een Russische daad. Maar goed, deze aanslag is duidelijk in het voordeel van Oekraine geweest, het heeft onze afhankelijkheid van Rusland direct een stuk verminderd, dus dat er een Oekraiens motief is lijkt me duidelijk.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Russische oorlogsagressie moet stoppen!

Geplaatst: za feb 11, 2023 7:30 pm 

Reacties: 9306
Bekeken: 151430


baedeker schreef:
Lancelot schreef:
Het begint een beetje een trend te worden. Steun verlenen aan de Wagner groep. Steun verlenen aan de Iraanse Nationale Garde, antisemitisme in ons land niet willen aanpakken.

Verkleinde Afbeelding
Verkleinde afbeelding. Klik om te vergroten.


We hebben al veel te veel van die grensoverschrijdende EU. Niet nodig om dit te regelen. Werkt niet.
Spreek je dan mondiaal uit ...

:hum:
Ow nee, de links liberalen.
Zo kort van memorie.

Verkleinde Afbeelding
Verkleinde afbeelding. Klik om te vergroten.
Antisemitisme niet willen aanpakken en in zijn handjes klappen voor een motie waarbij alle dictaturen voor stemmen en alle democratieën tegen. Je verwacht het niet he

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Russische oorlogsagressie moet stoppen!

Geplaatst: za feb 11, 2023 6:50 pm 

Reacties: 9306
Bekeken: 151430


Het begint een beetje een trend te worden. Steun verlenen aan de Wagner groep. Steun verlenen aan de Iraanse Nationale Garde, antisemitisme in ons land niet willen aanpakken.

Afbeelding

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Russische oorlogsagressie moet stoppen!

Geplaatst: za feb 11, 2023 5:07 pm 

Reacties: 9306
Bekeken: 151430


Misschien is grachtenpandje van Baudet de FvD niet alleen door het Kremlin gefinancierd......

Afbeelding

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Russische oorlogsagressie moet stoppen!

Geplaatst: za feb 11, 2023 4:21 pm 

Reacties: 9306
Bekeken: 151430


Je verwacht het niet hè

Afbeelding

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Russische oorlogsagressie moet stoppen!

Geplaatst: vr feb 10, 2023 6:56 pm 

Reacties: 9306
Bekeken: 151430


Eigenlijk een beetje raar. Het is goed gebruik dat landen het hele jaar door wapens aan elkaar leveren, van pistooltjes tot Joint Strike Fighters. Maar als een land wordt aangevallen door een ander land en je blijft wapens leveren wordt dit plots gezien als een oorlogsdaad.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Russische oorlogsagressie moet stoppen!

Geplaatst: wo feb 08, 2023 2:57 pm 

Reacties: 9306
Bekeken: 151430


baedeker schreef:
Kijk, tenminste één partij die het begrepen heeft:

Verkleinde Afbeelding
Verkleinde afbeelding. Klik om te vergroten.


Lijkt wel een beetje op die van de PSP toendertijd, ofschoon ik die van de PSP wel origineler en creatiever vind

Afbeelding

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Russische oorlogsagressie moet stoppen!

Geplaatst: zo jan 29, 2023 5:21 pm 

Reacties: 9306
Bekeken: 151430


Lies schreef:
Lancelot schreef:
Het is me niet helemaal duidelijk waar Lies het nou mee eens is met Rob de Wijk en haar vermoeden dat de Rus er ook zo over denkt. Als ik Rob de Wijk goed begrijp zijn we op een punt beland dat er twee mogelijkheden zijn: Wint Rusland, dan is dat ook een nederlaag voor het Westen en verzanden we op zijn best in een uitzichtloze Koude Oorlog, waarin instabiliteit en de dreiging van een totale oorlog de norm worden. Wint Oekraïne of komt er een patstelling, gevolgd door een staakt-het-vuren, dan is Rusland verzwakt, dan hebben we een kans om een stabiele Europese veiligheidsorde op eigen voorwaarden in te richten. Ik denk dat het een goede zaak is als Oekraine wint.

Het is erop of eronder voor ons, maar dat geldt ook voor die Rus. En dan mag je hopen dat we op dit continent niet alleen met verliezers komen te zitten door het gebruik van kernwapens. Dat gevaar zit er gewoon in. Dan wil ik niet lezen in dit onderwerp dat Baedeker daar ook alle begrip voor heeft, niemand zit er op te wachten. Maar als je De Wijk z'n stukken leest moeten we daar ook niet raar van opkijken.....tot het bittere eind.

En deze zin uit het artikel, hoe gaan we met dit t.z.t. om?

"En uiteindelijk vraagt Zelensky om jachtvliegtuigen en gevechtstroepen".

Vandaag op de Nationale Holocaust Herdenking denk ik aan de tijd hoe het tot zulk verschrikkelijk, afschuwelijk handelen is gekomen en dan denk ik aan de omstandigheden voor WO1. Inflatie, tanende elite, politici die grip proberen te houden en ruzie om de handel in de wereld. Ik maak me echt zorgen.

Ja, ik maak me ook zorgen Lies, het zou wel eens helemaal verkeerd kunnen aflopen. Maar ik denk niet dat zwichten voor onze angst ons helpt en met de Holocaust herdenking in gedachten denk ik ook dat je alleen voor Nie Wieder kunt zorgen als een agressieve tiran een halt wordt toegeroepen, ongeacht de kosten die het teweeg brengt.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Russische oorlogsagressie moet stoppen!

Geplaatst: zo jan 29, 2023 11:52 am 

Reacties: 9306
Bekeken: 151430


Het is me niet helemaal duidelijk waar Lies het nou mee eens is met Rob de Wijk en haar vermoeden dat de Rus er ook zo over denkt. Als ik Rob de Wijk goed begrijp zijn we op een punt beland dat er twee mogelijkheden zijn: Wint Rusland, dan is dat ook een nederlaag voor het Westen en verzanden we op zijn best in een uitzichtloze Koude Oorlog, waarin instabiliteit en de dreiging van een totale oorlog de norm worden. Wint Oekraïne of komt er een patstelling, gevolgd door een staakt-het-vuren, dan is Rusland verzwakt, dan hebben we een kans om een stabiele Europese veiligheidsorde op eigen voorwaarden in te richten. Ik denk dat het een goede zaak is als Oekraine wint.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Russische oorlogsagressie moet stoppen!

Geplaatst: ma jan 23, 2023 8:12 pm 

Reacties: 9306
Bekeken: 151430


Julien Sorel schreef:
baedeker schreef:
Julien Sorel schreef:
De sancties zijn tamelijk succesvol (de gasprijs is lager dan voor het opblazen van Putin van de gaspijpen) en volgende week rijden de Leopard-tanks Oekraïne binnen. De Europese economie draait lekker, de Russische economie staat op instorten.
Lees je wel eens een krant?
https://www.nu.nl/spanningen-oekraine/6 ... turen.html
https://www.consilium.europa.eu/en/info ... n-economy/

Het links liberale kaartenhuis, met meer oorlogshitserij die geen game changer zal zijn, maar wel WO3 dichterbij brengt, en de bekende voorspellingen van economen die er al het hele jaar naast zitten.
:snooty:


Ik heb niet de indruk dat de economen er zo naast zitten: de Europese economie is bezig zich (na Corona en de tijdelijke verhoging van de energieprijzen) te herstellen terwijl de Russische economie de komende jaren in een zeer zware recessie belandt.

https://ec.europa.eu/commission/pressco ... ip_22_6782

Als de oorlog in Oekraïne escaleert (en met dolle Vladimir kun je dat niet uitsluiten) wordt het uiteraard een ander verhaal.
En wat voor de Euro landen ook een plezierige bijkomstigheid is, de euro is de laatste tijd flink in waarde gestegen ten opzichte van de dollar, wat voor verdere daling van de energieprijs voor ons zal zorgen. En een teken natuurlijk dat institutionele beleggers van deze wereld het volle vertrouwen hebben in onze munt en dus economie.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Russische oorlogsagressie moet stoppen!

Geplaatst: zo jan 22, 2023 3:44 pm 

Reacties: 9306
Bekeken: 151430


HvR schreef:
Lumiere schreef:
HPV schreef:


Je moest een stoppen met de nare gewoonte om mensen middels akelige ziektebeelden aan te spreken. Ik noem jou toch ook geen Melanoompje ?


Ga ergens anders janken HPV, als iemand hier kampioen naamsverbastering is ben jij het wel hypocriet :rolleyes:

HPV schreef:
Verder is het natuurlijk zo dat jij en de jouwen ter linkerzijde, met je naieve wereldbeeld, al sinds jaar en dag niet bereid zijn om te investeren in defensie en de Navo. Jij bent van de appeasement, gehoopte vrede en het gebroken geweertje als er wel gedonder uitbarst. De hypocrisie die je nu tentoon spreidt, met je gebral over de Navo, leveranties van wapens (die we zelf niet eens hebben) en je oorlogshitserij over de rug van anderen, is stuitend ! De verwijten die je anderen maakt, komen hard bij je terug.

Wie vrede wil, die bereidt zich voor op oorlog. Blijkbaar een moeilijke les....


*gaap* Heb je enig idee hoe hol jou woorden klinken gezien de enige teksten die uit je vingers komen gaan over appeasement gezwets? Je verhaal is niets anders dan projectie en lafheid :foei: Ga eerst maar eens geschiedenis leren voordat je weer domme dingen roept :evendenken:


Het is je gelukkig niet opgevallen dat ik alweer sinds geruime tijd bewust Lumiere en Julien en .... netjes bij naam noem, niet verbaster en niet scheld.

Jij daarentegen doet niet anders en je domme, holle gebral is dan ook niet om te kauwen. Succes ermee maar weer deze zondag. :bye:

Is het al weer zo lang geleden dat je Julien Sorel uitschold voor NSBer? Voor mijn gevoel lijkt als gisteren :yes:

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Russische oorlogsagressie moet stoppen!

Geplaatst: za jan 07, 2023 6:41 pm 

Reacties: 9306
Bekeken: 151430


Julien Sorel schreef:
baedeker schreef:
Ik verwacht niet dat Rusland Oekraïne wil veroveren.


Natuurlijk niet, de legermacht van Vladimir trok op naar Kiev om daar vakantie te vieren.

:luidlachen:
:hardlachen:
Sorteer op:  
Pagina 1 van 9 [ Er voldeden 177 resultaten aan de zoekterm ]


Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling