Het is nu do jul 02, 2020 4:52 pm

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Er voldeden 28 resultaten aan de zoekterm
Doorzocht onderwerp: De Nexit van de PVV en FVD wordt een ramp!
Doorzoek de resultaten:

Auteur Bericht

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: De Nexit van de PVV en FVD wordt een ramp!

Geplaatst: vr jun 14, 2019 8:27 pm 

Reacties: 533
Bekeken: 27901


baedeker schreef:
P-G schreef:
Ondertussen zorgen de leden van FvD goed voor zichzelf. Annabel Nanninga is lid van de Amsterdamse gemeenteraad, de Provinciale Staten van Noord-Holland en de Eerste Kamer der Staten-Generaal!

Annabel is een verrijking voor iedere college.
:gniffel:

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: De Nexit van de PVV en FVD wordt een ramp!

Geplaatst: wo jun 12, 2019 10:55 pm 

Reacties: 533
Bekeken: 27901


An, weer een voorspelling in het rijtje wensgedachtes

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: De Nexit van de PVV en FVD wordt een ramp!

Geplaatst: wo mei 15, 2019 10:29 am 

Reacties: 533
Bekeken: 27901


baedeker schreef:
Hume schreef:
baedeker schreef:
Ja, gaat Rutte de gulden herinvoeren?
Ow nee, jij bedoelt daarmee de dolle dwaze dagen, de uitverkoop van Nederlandse soevereiniteit om Rutte een mooi baantje te bezorgen.
:eek:
Rutte heft gelijk Baudet is een volksverlakker , niet alleen voor zijn kiezers, ook voor zijn steunpilaren in de partij.

De pagina's van dit forum zijn bezaaid met de leugens, corruptie en afbraak van Rutte en companen. In Barendrecht zagen we bij Rutte een verbeten trek, het persoonlijk maken, dat oplezen van oneliners, de noodgreep richting staatsomroep. Baudet heeft Rutte al verslagen. Laat ‘m lekker doodvallen. Doet hij met ons ook.

Zing je thuis ook wel eens: "Als je Mark dood wil laten vallen, zeg dan paf" ?

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: De Nexit van de PVV en FVD wordt een ramp!

Geplaatst: di mei 14, 2019 11:23 am 

Reacties: 533
Bekeken: 27901


En gelijk heb je Raya. Maar nu weet je waarom sommige partijen het liever over besteedbaar inkomen hebben dan koopkracht.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: De Nexit van de PVV en FVD wordt een ramp!

Geplaatst: di mei 14, 2019 9:37 am 

Reacties: 533
Bekeken: 27901


Raya schreef:

koopkracht
Webdefinities

Het begrip koopkracht geeft aan hoeveel goederen een huishouden kan kopen met het besteedbaar inkomen. Bij gelijkblijvend inkomen en stijgende prijzen daalt de koopkracht. De koopkracht daalt ook bij stijgende belastingen omdat dan het besteedbare deel van het inkomen daalt. ...
http://nl.wikipedia.org/wiki/Koopkracht
Het besteedbaar inkomen, ook wel secundair inkomen, verwijst in de Keynesiaanse economie en ook in de nationale rekeningen naar dat gedeelte van het inkomen dat een huishouden voornamelijk voor particuliere consumptie ter beschikking staat.
Besteedbaar inkomen - Wikipedia
https://nl.wikipedia.org/wiki/Besteedbaar_inkomenWat ik hieruit begrijp is het besteedbaar inkomen de koopkracht.

Nee, koopkracht is het gestandaardiseerde besteedbare inkomen, waarin het schaalvoordeel van huishouden is verdisconteerd.De koopkracht is de afgelopen 40 jaar weldegelijk gestegen, namelijk met zo'n 18%. Dat is niet veel, maar bekt natuurlijk anders in verkiezingstijd dan te zeggen dat het niet is gestegen. Vandaar dat de propaganda machine het liever heeft over besteedbaar inkomen in plaats van koopkracht.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: De Nexit van de PVV en FVD wordt een ramp!

Geplaatst: ma mei 13, 2019 10:57 pm 

Reacties: 533
Bekeken: 27901


baedeker schreef:
Lancelot schreef:
baedeker schreef:
Dat besteedbaar inkomen waar Nederland zo mee achterblijft, dat is per capita en heeft niks met kleine of grote huishoudens te maken.
Nee hoor, het besteedbaar inkomen wordt over het aantal huishoudens berekend, niet per capita.

baedeker schreef:
Jij bent hier de socialist, dat je voor een ander bepaalt dat hij 40 jaar stil kan staan qua inkomen. De samenleving produceert steeds meer en dat moet enigszins eerlijk verdeeld worden. Als ik zie dat de burger stilstaat en de overheid tijdens acht jaar Rutte met 25% groeide, dan klopt dat niet. Als ik zie dat het nu al stinkend rijke grootbedrijf belastingverlagingen blijft krijgen, terwijl de burger mag opdraaien voor allerlei "goed voor Apple" speeltjes, dan klopt dat niet. Natuurlijk verschuift het belang van arbeid naar kapitaal als je de lonen drukt door goedkope arbeid te importeren, waarvan een goed deel vervolgens onbruikbaar blijkt en op kosten van de burger onderhouden moet worden ... als je zoals banken winsten mag privatiseren en verliezen mag socialiseren ... en als belastingvlucht gemeengoed is. Overheden zijn er om een gezonde balans te organiseren. Als globalisering er alleen maar is voor de ijdeltuiterij van "kosmopolieten" die op de foto willen met 26 andere ijdeltuiten die ook alleen tijdens vakanties in het buitenland komen, dan kunnen we er beter meteen maar mee ophouden.
Overheidsuitgaven zijn uitgaven opgebracht door belastinggeld en worden uitgegeven ten behoeve van het publiek belang. Er is eigenlijk sprake van verschuiving van de besteding. Zonder overheid zouden alle huishoudens tezamen betalen voor wegen, gezondheidszorg, uitkeringen etc. Nu geven wij geld aan de overheid door middel van belastingbetaling om dat voor ons te doen. Nee, de belangrijkste oorzaak is dat de baten van de economische groei steeds meer terecht komen bij kapitaal, waardoor het arbeidsinkomensaandeel daalt. Dit draagt er aan bij dat modale huishoudens steeds minder profiteren van de economische groei en hun inkomen achterblijft. En dit heeft weer te maken technologische ontwikkelingen en dat productieprocessen sterk veranderd zijn de afgelopen 40 jaar. Deze verandering zie je dan ook niet alleen in Nederland, maar in heel de wereld.

Beide meetmethoden van het besteedbaar inkomen zijn mogelijk. Mijn bron geeft aan dat het Nederlands per capita besteedbaar inkomen zich op een 15e plek bevindt in Europa, ergens tussen Frankrijk, Italië en Spanje. En dan is daar nog niet eens mee gerekend dat Nederland door belastingverhogingen inflatiekampioen van Europa is, en de koopkracht hier dus nog minder is. Kun je wel leuk een linkje leggen naar een definitie van staats-cijfer-goochelaar CBS, maar dat zegt helemaal niks.

In het tweede blok tekst herhaal je gewoon je eerdere verhaal, zonder antwoord op mijn repliek waarin je verhaal weerlegd werd. Lees die nog maar eens rustig door.
Nee hoor, er is maar één methode om het besteedbaar inkomen te berekenen. Als ik je geblaaskaak zo beetje lees zou het kunnen dat jij het over koopkracht hebt, maar dat is een ander begrip dan het besteedbaar inkomen.

In je tweede blok scheld je wat op kosmopolieten en de globalisering. Je zegt verder niets. Vandaar dat ik nog maar een keer in wat andere woorden uit heb gelegd dat de daling van de factor arbeid in het nationale inkomen de voornaamste oorzaak is van de stagnatie in besteedbaar inkomen. De groei van de economie komt vooral op het conto van de productiefactor kapitaal, terwijl het een paar decennia geleden de arbeidsfactor voor groei zorgde. Groei door arbeid komt ten gunste van degenen die arbeiden, groei door kapitaal door degenen die kapitaal inzetten, de eigenaren van de productiemiddelen.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: De Nexit van de PVV en FVD wordt een ramp!

Geplaatst: ma mei 13, 2019 1:26 pm 

Reacties: 533
Bekeken: 27901


baedeker schreef:
Lancelot schreef:
baedeker schreef:
Omdat het inkomen van Nederland groeit. Dit gaat nu naar een grootbedrijf dat kapitaal weg sluist, en naar een overheid die steeds meer belast maar de voorzieningen terug schroeft. Waarom gaat die groei niet naar het besteedbaar inkomen van de burgers?
Een belangrijke reden van de stagnatie in het besteedbaar inkomen is dat de grootte van huishoudens kleiner is geworden de afgelopen decennia. Hoe kleiner een huishouden, hoe groter het kosten aandeel.
Dat besteedbaar inkomen waar Nederland zo mee achterblijft, dat is per capita en heeft niks met kleine of grote huishoudens te maken.
Nee hoor, het besteedbaar inkomen wordt over het aantal huishoudens berekend, niet per capita.baedeker schreef:
Lancelot schreef:
Nog belangrijker is echter dat de groei van het arbeidsinkomen steeds minder wordt en het kapitaal inkomen steeds meer. De fundamentele verandering de afgelopen decennia is de verschuiving van het belang van arbeid naar dat van kapitaal. Dat geldt eigenlijk voor heel de (Westerse) wereld. In vrijwel alle Westerse landen is het arbeidsinkomensaandeel de afgelopen decennia sterk gedaald. Technologie laat zich niet stoppen immers. Als je een machine kunt maken met 2 mensen in plaats van 10 mensen doe je dat natuurlijk met 2 mensen. Als je de administratie gerund kan worden door een software programma in plaats van een batterij administratief personeel kies je voor de software. De oorzaak van het stagnerend besteedbaar inkomen is niet dat het bedrijfsleven geld wegsluist maar dat door technologische ontwikkelingen steeds minder mensen nodig zijn om hetzelfde inkomen te genereren. Met minder mensen hetzelfde inkomen genereren betekent wel dat een paar mensen heel veel inkomen krijgen. Voor socialisten en andere mensen die vinden dat zij over jouw geld mogen beslissen natuurlijk een verschrikking, maar ik vind dat als je vandaag evenveel biefstukken kunt eten als 40 jaar geleden het allemaal niet zo erg is.

Jij bent hier de socialist, dat je voor een ander bepaalt dat hij 40 jaar stil kan staan qua inkomen. De samenleving produceert steeds meer en dat moet enigszins eerlijk verdeeld worden. Als ik zie dat de burger stilstaat en de overheid tijdens acht jaar Rutte met 25% groeide, dan klopt dat niet. Als ik zie dat het nu al stinkend rijke grootbedrijf belastingverlagingen blijft krijgen, terwijl de burger mag opdraaien voor allerlei "goed voor Apple" speeltjes, dan klopt dat niet. Natuurlijk verschuift het belang van arbeid naar kapitaal als je de lonen drukt door goedkope arbeid te importeren, waarvan een goed deel vervolgens onbruikbaar blijkt en op kosten van de burger onderhouden moet worden ... als je zoals banken winsten mag privatiseren en verliezen mag socialiseren ... en als belastingvlucht gemeengoed is. Overheden zijn er om een gezonde balans te organiseren. Als globalisering er alleen maar is voor de ijdeltuiterij van "kosmopolieten" die op de foto willen met 26 andere ijdeltuiten die ook alleen tijdens vakanties in het buitenland komen, dan kunnen we er beter meteen maar mee ophouden.
Overheidsuitgaven zijn uitgaven opgebracht door belastinggeld en worden uitgegeven ten behoeve van het publiek belang. Er is eigenlijk sprake van verschuiving van de besteding. Zonder overheid zouden alle huishoudens tezamen betalen voor wegen, gezondheidszorg, uitkeringen etc. Nu geven wij geld aan de overheid door middel van belastingbetaling om dat voor ons te doen. Nee, de belangrijkste oorzaak is dat de baten van de economische groei steeds meer terecht komen bij kapitaal, waardoor het arbeidsinkomensaandeel daalt. Dit draagt er aan bij dat modale huishoudens steeds minder profiteren van de economische groei en hun inkomen achterblijft. En dit heeft weer te maken technologische ontwikkelingen en dat productieprocessen sterk veranderd zijn de afgelopen 40 jaar. Deze verandering zie je dan ook niet alleen in Nederland, maar in heel de wereld.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: De Nexit van de PVV en FVD wordt een ramp!

Geplaatst: ma mei 13, 2019 8:24 am 

Reacties: 533
Bekeken: 27901


Raya schreef:
Lancelot schreef:
baedeker schreef:

Omdat het inkomen van Nederland groeit. Dit gaat nu naar een grootbedrijf dat kapitaal weg sluist, en naar een overheid die steeds meer belast maar de voorzieningen terug schroeft. Waarom gaat die groei niet naar het besteedbaar inkomen van de burgers?
Een belangrijke reden van de stagnatie in het besteedbaar inkomen is dat de grootte van huishoudens kleiner is geworden de afgelopen decennia. Hoe kleiner een huishouden, hoe groter het kosten aandeel.
Nog belangrijker is echter dat de groei van het arbeidsinkomen steeds minder wordt en het kapitaal inkomen steeds meer. De fundamentele verandering de afgelopen decennia is de verschuiving van het belang van arbeid naar dat van kapitaal. Dat geldt eigenlijk voor heel de (Westerse) wereld. In vrijwel alle Westerse landen is het arbeidsinkomensaandeel de afgelopen decennia sterk gedaald. Technologie laat zich niet stoppen immers. Als je een machine kunt maken met 2 mensen in plaats van 10 mensen doe je dat natuurlijk met 2 mensen. Als je de administratie gerund kan worden door een software programma in plaats van een batterij administratief personeel kies je voor de software. De oorzaak van het stagnerend besteedbaar inkomen is niet dat het bedrijfsleven geld wegsluist maar dat door technologische ontwikkelingen steeds minder mensen nodig zijn om hetzelfde inkomen te genereren. Met minder mensen hetzelfde inkomen genereren betekent wel dat een paar mensen heel veel inkomen krijgen. Voor socialisten en andere mensen die vinden dat zij over jouw geld mogen beslissen natuurlijk een verschrikking, maar ik vind dat als je vandaag evenveel biefstukken kunt eten als 40 jaar geleden het allemaal niet zo erg is.


Hoe kleiner het huishouden, hoe groter het kostenaandeel? Wat bedoel je daarmee? Minder monden om te voeden, minder kinderen om te kleden, minder kosten voor school... De mensen zouden juist meer moeten overhouden, dus flink aan koopkracht moeten hebben gewonnen, zelfs zonder loonsverhogingen!
En als ze 40 jaar lang wel voldoende loonsverhoging hadden gehad, hadden ze nu zoveel te besteden gehad dat een crisis welhaast onmogelijk zou zijn.

Ik bedoel ermee dat samenwonen voordeliger is dan in je eentje wonen. Veel kosten die je als gezin maakt zijn ongeveer evenveel als je in je eentje woont.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: De Nexit van de PVV en FVD wordt een ramp!

Geplaatst: zo mei 12, 2019 10:19 pm 

Reacties: 533
Bekeken: 27901


baedeker schreef:
Lancelot schreef:
baedeker schreef:
Waarom niet?
Waarom wel?

Omdat het inkomen van Nederland groeit. Dit gaat nu naar een grootbedrijf dat kapitaal weg sluist, en naar een overheid die steeds meer belast maar de voorzieningen terug schroeft. Waarom gaat die groei niet naar het besteedbaar inkomen van de burgers?
Een belangrijke reden van de stagnatie in het besteedbaar inkomen is dat de grootte van huishoudens kleiner is geworden de afgelopen decennia. Hoe kleiner een huishouden, hoe groter het kosten aandeel.
Nog belangrijker is echter dat de groei van het arbeidsinkomen steeds minder wordt en het kapitaal inkomen steeds meer. De fundamentele verandering de afgelopen decennia is de verschuiving van het belang van arbeid naar dat van kapitaal. Dat geldt eigenlijk voor heel de (Westerse) wereld. In vrijwel alle Westerse landen is het arbeidsinkomensaandeel de afgelopen decennia sterk gedaald. Technologie laat zich niet stoppen immers. Als je een machine kunt maken met 2 mensen in plaats van 10 mensen doe je dat natuurlijk met 2 mensen. Als je de administratie gerund kan worden door een software programma in plaats van een batterij administratief personeel kies je voor de software. De oorzaak van het stagnerend besteedbaar inkomen is niet dat het bedrijfsleven geld wegsluist maar dat door technologische ontwikkelingen steeds minder mensen nodig zijn om hetzelfde inkomen te genereren. Met minder mensen hetzelfde inkomen genereren betekent wel dat een paar mensen heel veel inkomen krijgen. Voor socialisten en andere mensen die vinden dat zij over jouw geld mogen beslissen natuurlijk een verschrikking, maar ik vind dat als je vandaag evenveel biefstukken kunt eten als 40 jaar geleden het allemaal niet zo erg is.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: De Nexit van de PVV en FVD wordt een ramp!

Geplaatst: zo mei 12, 2019 10:19 pm 

Reacties: 533
Bekeken: 27901


dubbel

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: De Nexit van de PVV en FVD wordt een ramp!

Geplaatst: zo mei 12, 2019 12:04 pm 

Reacties: 533
Bekeken: 27901


baedeker schreef:
Lancelot schreef:
PeterJKH schreef:
Maar als de EU de burger welvaart zou brengen, hoe kan het dan dat het besteedbaar inkomen van de burger sinds 1980 niet gestegen is? Ofwel: het percentage van het loon dat na aftrek vaste lasten overblijft. Sterker nog, van één inkomen leven, zoals in 1980 nog makkelijk kon, is tegenwoordig vrijwel onmogelijk voor veel mensen. Dus wat is de gewone burger erop vooruit gegaan dan de afgelopen pakweg 40 jaar?
Waarom moet het besteedbaar inkomen stijgen?

Waarom niet?

Waarom wel?

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: De Nexit van de PVV en FVD wordt een ramp!

Geplaatst: zo mei 12, 2019 11:18 am 

Reacties: 533
Bekeken: 27901


PeterJKH schreef:
Maar als de EU de burger welvaart zou brengen, hoe kan het dan dat het besteedbaar inkomen van de burger sinds 1980 niet gestegen is? Ofwel: het percentage van het loon dat na aftrek vaste lasten overblijft. Sterker nog, van één inkomen leven, zoals in 1980 nog makkelijk kon, is tegenwoordig vrijwel onmogelijk voor veel mensen. Dus wat is de gewone burger erop vooruit gegaan dan de afgelopen pakweg 40 jaar?

Waarom moet het besteedbaar inkomen stijgen?

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: De Nexit van de PVV en FVD wordt een ramp!

Geplaatst: wo mei 08, 2019 7:43 am 

Reacties: 533
Bekeken: 27901


Ja, na een Nexit zijn er geen belastingfraudeurs meer.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: De Nexit van de PVV en FVD wordt een ramp!

Geplaatst: di apr 30, 2019 9:46 am 

Reacties: 533
Bekeken: 27901


Raya schreef:
Lancelot schreef:
Raya schreef:


Wie het verleden niet eert, is de toekomst niet weerd.

Wie zijn billen veegt met feiten, zal nimmer met de waarheid ontbijten.

Praatjes vullen geen gaatjes


Dat werd in 2005 nog eens explicitiet bewezen.

Zeker

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: De Nexit van de PVV en FVD wordt een ramp!

Geplaatst: di apr 30, 2019 9:20 am 

Reacties: 533
Bekeken: 27901


Raya schreef:
Lancelot schreef:
Raya schreef:2005

Ik kijk liever vooruit, 2039!


Wie het verleden niet eert, is de toekomst niet weerd.

Wie zijn billen veegt met feiten, zal nimmer met de waarheid ontbijten.

Praatjes vullen geen gaatjes

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: De Nexit van de PVV en FVD wordt een ramp!

Geplaatst: di apr 30, 2019 8:10 am 

Reacties: 533
Bekeken: 27901


Raya schreef:
Lancelot schreef:
Inderdaad pijnlijk. Laten we maar hopen dat deze motie ergens diep in een la verstoft en laten we vol energie verder streven naar de Verenigde Staten van Europa2005

Ik kijk liever vooruit, 2039!

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: De Nexit van de PVV en FVD wordt een ramp!

Geplaatst: ma apr 29, 2019 10:39 pm 

Reacties: 533
Bekeken: 27901


Inderdaad pijnlijk. Laten we maar hopen dat deze motie ergens diep in een la verstoft en laten we vol energie verder streven naar de Verenigde Staten van Europa

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: De Nexit van de PVV en FVD wordt een ramp!

Geplaatst: wo maart 20, 2019 4:31 pm 

Reacties: 533
Bekeken: 27901


baedeker schreef:
Hume schreef:
Wat ik niet begrijp is dat zoveel Limburgers voor een Nexit-partij stemmen.
Wie kan dit uitleggen?

Misschien omdat Limburgers al lange tijd plezierig samenleven met de Duitsers, Vlamingen en Walen om hen heen, maar een wat nuchterder inschatting hebben van de ririco's van een superstaat EU dan de wat naïeve "kosmopolieten" uit de randstad?

Friezen, Groningers en Drenten nuchter, oke, maar Limburgers :hardlachen:

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: De Nexit van de PVV en FVD wordt een ramp!

Geplaatst: za jan 19, 2019 10:47 am 

Reacties: 533
Bekeken: 27901


Raya schreef:
Enzo501 schreef:
Biertje schreef:
Duidelijk, jij bent niet in HC geweest. Al jaren niet. Het is van de binnenkant mooi veel low-budget winkels die het van de omzet moeten hebben. En druk van de mensen maar niet in de winkels.

Ik heb een jaar geleden nog een paar dagen in Utrecht gebivakkeerd. Vergeleken met 15-20 jaar terug is het veel overzichtelijker, ruimer van opzet, zijn de 'looplijnen' verbeterd en is er minder leegstand.


Ik ben er van de week nog geweest, zoals zo vaak. Het is mijn binnenstad. Het is mijn station.
Een jaar geleden was nog slechts een klein gedeeltje van het verbouwde deel open. Nu de rest ook.

De leegstand was in aanloop van de verbouwing waarbij winkels eruit moesten, velen voorgoed, omdat ze niet meer in het concept pasten of de nieuwe huur veel te hoog werd.
Het is nu zeker te massief, zonder sfeer en veel eentonigheid.
Het is heel ruim en groots opgezet, en het is zo dat de opzet veel gestructureerder is, zodat mensen weten waar ze moeten zijn als ze op zoek zijn naar iets (wat vroeger schier onmogelijk was) maar ik deel je mening dat het sfeerloos en eentonig is zeer zeker niet. Ik heb je de lijst met winkels gegeven en dat geeft een zeer divers beeld. Verder heb een leespalvioen een eetcorner, een kinderspeelveldje, etc.etc. De Mall is zo opgezet dat je als haastige student er kunt zijn maar een familie op stap waarvan moeder wil winkelen zich ook kan vermaken. Een erg geslaagd projecet.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: De Nexit van de PVV en FVD wordt een ramp!

Geplaatst: vr jan 18, 2019 8:10 pm 

Reacties: 533
Bekeken: 27901


Biertje schreef:
Enzo501 schreef:
Raya schreef:De hele Utrechtse binnenstand is verpest, verziekt en defintief verwoest, door memalomane projecten van wethouders/partijen die hun stempel wilden drukken op de stad. Het heeft werkelijk kapitalen gekost. Singels dicht, kapitaal. Singels weer open, kapitaal, om maar eens een voorbeeldje te noemen. En dat allemaal op kosten van de belastingbetalers.

Dat geldt ook landelijk. Het zijn prestigeprojecten. Ter meerdere eer en glorie in een klein groepje, van enkele politici, waar niemand mee iets mee op schiet.

Hoe kom je daar nou bij? Hoog-Catherijne was een gedrocht wat nu 100 keer mooier en funcioneel is gemaakt en beter geintegreerd met de station. Ook het nieuwe Vredenburg (gebouwd ronde de oude Grote Zaal) is een juweel geworden en inmiddels uit de rode cijfers. Mede hierdoor steekt Utrecht op cultureel gebied Amsterdam nadrukkelijk naar de kroon. En loop je 5 minuten door ben je al in het oude centrum.
Duidelijk, jij bent niet in HC geweest. Al jaren niet. Het is van de binnenkant mooi veel low-budget winkels die het van de omzet moeten hebben. En druk van de mensen maar niet in de winkels.
Het scheelt misschien als je een keer tijdens openingstijden langs komt Biertje. Dan zie een ander beeld. En wat betreft je sneer over low budget winkels, het aanbod is juist gevarieerd waar elke potemonnee zich thuis voelt. Hier een linkje zodat iedereen kan zien wat er zoal te bezoeken valt

https://hoog-catharijne.klepierre.nl/Winkels
Sorteer op:  
Pagina 1 van 2 [ Er voldeden 28 resultaten aan de zoekterm ]


Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Ga naar:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling