Het is nu vr maart 05, 2021 12:14 pm

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Er voldeden 51 resultaten aan de zoekterm
Doorzocht onderwerp: Baudet is weer eens onverantwoord bezig.
Doorzoek de resultaten:

Auteur Bericht

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Baudet is weer eens onverantwoord bezig.

Geplaatst: vr feb 26, 2021 10:36 am 

Reacties: 968
Bekeken: 15587


Rightnow schreef:
de "natuurlijke" vaccinatie met het levende virus

Een versluierende manier van praten. Je bedoelt gewoon besmetting. Voor Nederland zou het ca 170.000 doden betekenen. Dat is 10x zoveel als wat we nu hebben te betreuren, dankzij allerlei maatregelen is het ingedamd. En jij loopt al een jaar te orakelen tegen alle maatregelen. Je bijdrage is in één woord samen te vatten: groepsimmuniteit. Maar groepsimmuniteit is in dit geval... ouderen-discriminatie.. het gaat om een ziekte, die alleen een klein deel van de bevolking (de ouderen) echt treft. Als we alles opengooien, moeten we die ouderen ophokken, voor hun eigen veiligheid. Moeten we dat willen ?

Je kunt beter je kaarten zetten op vaccinatie en preventie. Het virus moet niet vrij rondwaren, want dan blijft het probleem van overbelasting van het medische systeem bestaan.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Baudet is weer eens onverantwoord bezig.

Geplaatst: do feb 11, 2021 2:19 pm 

Reacties: 968
Bekeken: 15587


Lumiere schreef:
Lies schreef:
Kijk eens in de echte wereld, waar de realiteit heel anders is dan op twitter, facebook of appgroepen.


Blijkbaar houden FvD'ers in 'de echte wereld' de schijn op dat ze keurige mensen zijn en gaat het er anders aan toe als ze onder elkaar zijn zonder pottekijkers.

Hij heeft de schijn tegen. Toch wel opvallend he, dat Baudet steeds maar in het nieuws is met dit soort dingen.. hij protesteert niet eens meer luidkeels..

Zou Thierry het misschien toch echt menen ? It looks like a duck.. quacks like a duck.. de man is extreem conservatief en heeft een afkeer (minachting) van andere etniciteiten. Homo's deugen dus ook niet. Ik ken eigenlijk maar één politieke groepering, die superioriteitsdenken t.a.v. de eigen etniciteit en homo-haat combineerde :evendenken:

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Baudet is weer eens onverantwoord bezig.

Geplaatst: wo feb 10, 2021 11:00 pm 

Reacties: 968
Bekeken: 15587


baedeker schreef:
Ja dat sektarisme toch ... ik ben nou zo benieuwd naar de appjes van die islamiste van GroenLinks, en bijvoorbeeld wat ze bij moslimbroederschap aangaande gemengde huwelijken adviseerde aan meiden die verkikkerd waren op een vlotte Hollandse knul.
:hum:

Hullie doen het ook is een slap verweer in dit verband.. zeker gezien de actualiteit.

In de VS en in Europa neemt het rechts-extremistische geweld toe en neemt het islamistische geweld af.

Geassocieerd worden met terreur werkt nooit zo goed voor politieke euuh.. godsdienst-gemengde politiek, of hoe noem je dat.

Hint: als mensen beweren dat ze de waarheid weten, moet je ff opletten !

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Baudet is weer eens onverantwoord bezig.

Geplaatst: wo feb 10, 2021 10:36 pm 

Reacties: 968
Bekeken: 15587


Nieuw ? het verbaast me niks. Waarom denk je dat Thierry Baudet in bed ligt met de SGP (en andersom)

De FvD-jongeren doen een beetje denken aan 80-er jaren EO-jongeren. Bandplooibroek.. ruitjesjurken.. google de foto's maar.

Allemaal nogal sektarisch. Dat is tegenwoordig in de mode, bij populistisch rechts.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Baudet is weer eens onverantwoord bezig.

Geplaatst: di jan 05, 2021 2:53 pm 

Reacties: 968
Bekeken: 15587


Enzo501 schreef:
Biertje schreef:
En Hiddema die gene lijstduwer meer is

https://www.ad.nl/politiek/hiddema-toch ... ~a5479842/


Gezien de opmerking van Hiddema zal het wellicht dit soort tweetjes van Baudet zijn geweest die hem ertoe hebben aangezet:

'Heeft u ooit iemand vh kartel horen zeggen dat wie corona heeft gehad of ‘n “vaccin” heeft laten inspuiten weer vrij mag? Nee. Want we gaan naar ‘n “nieuw normaal”. Voor altijd. Het “vaccin” is hoepeltje waar ze ons doorheen laten springen. Ook daarna blijft 1.5m, mondkapjes, etc'
Baudet loopt achter de feiten aan. Steun voor die aanhalingstekens rond het woord "vaccin" neemt af. Er zijn intussen miljoenen mensen gevaccineerd wereldwijd, het vaccin bewijst zich. Sinds begin december is de vaccinatie-bereidheid in Nederland gestegen van 60% tot 75% en we zijn intussen begonnen met het steggelen over de snelheid van de procedure en wie eerst mag worden gevaccineerd. Baudet en viruswaanzin voeren een achterhoedegevecht, op basis van wantrouwen m.b.t. de overheid, die ideologisch is gemotiveerd. Het zal anders gaan lopen: dit jaar stopt Nederland met mondkapjes en 1.5m

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Baudet is weer eens onverantwoord bezig.

Geplaatst: za dec 26, 2020 4:36 pm 

Reacties: 968
Bekeken: 15587


baedeker schreef:
Lancelot schreef:
baedeker schreef:

Baudet is nooit uit de fractie gestapt. Hiddema stapte tijdens de bierkelder putsch uit de fractie, en heeft zich, nadat het ledenreferendum daar een einde aan maakte, bereid verklaard op de komende kieslijst te staan. Nieuwe feiten leiden na zelfstandig nadenken tot beslissingen. Moeilijk hè? Maar weet je wat nou zo grappig is? Kartelgastjes die stemmen op partijen die grossieren in kiezersbedrog, die ook dat gedraaide beleid geweldig vinden (maar niet kunnen onderbouwen waarom), en die vervolgens elders 'draaikonterij' roepen waar er wél een helder verhaal ligt.

:lol:


Baudet heeft dat nooit gezegd. Nicky Pouw beweerde dat hij zei: 'bijna iedereen die ik ken', maar Baudet ontkent dat. Context: Nicky was een van de bierkelder putsch plegers; emotioneel diner; emotionele brief, die inmiddels als volstrekt ongeloofwaardig de prullenbak in kan. Baudet is er zelf duidelijk over. Maar onze Verhofstadt ballenlikker komt beweren dat niet alleen Baudet, maar de hele aanhang antisemitisch is. Vraagje: Hoe doe je dat eigenlijk, die ballen likken, en tegelijk dingen uit je duim zuigen?

:lol:

Het blijft natuurlijk een gotspe van jewelste, dat je jubelt om echt bruin beleid (de databankjes zodat het juiste pigment in beeld komt; het OM dat bij opjutten tot geweld bij het ene pigment wegkijkt, en bij het andere optreedt; het anti-wit sektarisme door gesoepsidieerde schreeuwers bij de staatsomroep), en hier feitenvrij de ene godwin na de ander trekt.

:foei:
Niet alleen Pouw zegt dat Baudet dit heeft gezegd, de overige diner gasten Eerdmans en Vlaardingerbroek bevestigen dat Baudet heeft gezegd dat bijna iedereen die hij kent antisemiet is. Wat is je argument om Baudet te geloven boven het woord van de 3 andere dinergasten?

Die Baudet moet toch wel de meest disfunctionele antisemiet ooit zijn. Je ziet hem Chanoeka vieren met zijn Israelische vrienden; met het CIDI demonstreren tegen antisemitisme en voor KeppelOp; Israël als bondgenoot aanprijzen en onvoorwaardelijk steunen; van zins zijn te trouwen met een vrouw van Joodse afkomst; en door een mede-bestuurslid als volgt geschetst worden:

... ik ken hem langer en durf met de hand op het hart te beweren dat hij geen fascist, homofoob of nazisympathisant is. Dan zou ik, met Joods roots namelijk allang weggelopen zijn.

Maar let op mensen. Hij mag dan al vele jaren persoonlijk en politiek zeggen dat hij niks met discriminatie heeft, na zonsondergang trekt Baudet zijn SS uniform aan, loopt in ganzenpas naar het restaurant, en schuift aan bij het FvD diner om daar zijn 'ware ik' bloot te leggen. Waarom? Omdat een stel putschisten het opgeschreven hebben ... en ow ja natuurlijk, omdat antifa fans en ballenlikkers van Verhofstadt het liever daarover hebben dan over die voorzitter van de moslimbroederschap jeugd die nu op de kandidatenlijst voor GroenLinks prijkt. Een giller.

:lol:

Nou, Baudet is zelf misschien geen antisemiet, maar dat hij het antisemitisme in zijn vriendenkring wel signaleert op deze manier (als apologie), vind ik nogal suspect. Blijkbaar is het voor Baudet niet zo belangrijk, of zijn aanhang antisemitisch is of niet.. en beschouwt hij antisemitisme als een soort natuurverschijnsel: "iedereen die ik ken.."

De rel die nu speelt gaat over zijn aanhang (de FvD jongeren) en de slappe houding, die Baudet heeftlaten zien tegen dit soort geluiden in zijn eigen partij. Wanneer hij boven alle twijfel is verheven, waarom heeft Thierry Baudet niet vol vuur gereageerd, met een mening over antisemitisme en nazisme, in zijn eigen chat-groep ? Dat had hij toch gewoon kunnen doen ? Maar het werd allemaal uitbesteed aan Freek.. En hoe Freek Janssen over dit soort thema's denkt, moge eenieder bekend zijn.. ik vrees het ergste, eerlijk gezegd. Wanneer Baudet géén antisemiet is, dan kan hij beter vertrekken, nu het nog kan.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Baudet is weer eens onverantwoord bezig.

Geplaatst: zo dec 20, 2020 2:11 am 

Reacties: 968
Bekeken: 15587


beschouwer schreef:
Raya schreef:
beschouwer schreef:
Het zou goed zijn als alleen partijen die drie of meer zetels halen plaats mogen nemen in de kamer.
Dat kruimelwerk met één of twee zetels geeft alleen maar ruis. Meestal gaat het ook nog eens om personen die zichzelf belangrijker vinden dan het gedachtegoed van hun partijtje.


(...)
We hebben al een vorm van kiesdrempel: genoeg stemmen voor tenminste 1 zetel. En daar moeten we niet aan gaan rommelen. Zoveel mogelijk mensen moeten vertegenwoordigd kunnen worden. Als je drie zetels als minimum stelt gooi al die stemmen weg als ze die drie zetels net niet worden gehaald. En dat zijn dan de stemmen van zo kwart miljoen stemmers, mensen die niet vertegenwoordigd worden in de Kamer.
(....)

Ja, daar heb je een punt.
Nieuwkomers moeten ook een kans krijgen, maar het uitvalpercentage van starters is nogal hoog.
Wat is wijsheid?

lijstverbindingen ? :smile:

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Baudet is weer eens onverantwoord bezig.

Geplaatst: wo dec 16, 2020 4:38 pm 

Reacties: 968
Bekeken: 15587


baedeker schreef:
Einstein schreef:
baedeker schreef:
Verstandig standpunt. Er wordt in dit land veel te veel subsidie besteed aan allerlei onzin.
Heb je een bron dat de FvD gekant is tegen de financiering van politieke partijen? Mij niet bekend.
Overigens is het een graancirkel gekkie redenering dat als een partij tegen een voorziening is, deze er dan geen gebruik van kan maken. Wat stel je voor, VVD'ers mogen niet meestemmen in referendum? SP'ers worden geweerd bij vliegveld Lelystad?
:lol:
Standpunt ? FvD voor of tegen subsidies ? daar gaat het toch niet over ? volgens de berichtgeving is er weer geprutst met leden-aantallen ! FvD mag best een voorziening, maar dan moeten ze wel eerlijk zijn over het aantal leden, want het bedrag is daarvan afhankelijk. Begrijpend lezen is toch geen rocket science ? Of gaan we straks weer slachtoffertje piepen, wanneer er minder geld binnenkomt, dan verwacht door de roze brillen bij de FvD leden-administratie.. deze kwestie verbaast me niks, er zijn natuurlijk duizenden mensen weggelopen na de nazi-rellen bij de FvD jongeren.

Wel effe bij de les blijven ouwe.
:foei2:

Lezen, kleuter.. :luidlachen:

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Baudet is weer eens onverantwoord bezig.

Geplaatst: wo dec 16, 2020 9:19 am 

Reacties: 968
Bekeken: 15587


baedeker schreef:
Enzo501 schreef:
Man man man.

FvD prutst met ledenaantallen waar rechtstreeks subsidie aan is gekoppeld.
Want afschaffen en kritiek op subsidies geldt natuurlijk alleen voor anderen.

Verstandig standpunt. Er wordt in dit land veel te veel subsidie besteed aan allerlei onzin.
Heb je een bron dat de FvD gekant is tegen de financiering van politieke partijen? Mij niet bekend.
Overigens is het een graancirkel gekkie redenering dat als een partij tegen een voorziening is, deze er dan geen gebruik van kan maken. Wat stel je voor, VVD'ers mogen niet meestemmen in referendum? SP'ers worden geweerd bij vliegveld Lelystad?
:lol:

Standpunt ? FvD voor of tegen subsidies ? daar gaat het toch niet over ? volgens de berichtgeving is er weer geprutst met leden-aantallen ! FvD mag best een voorziening, maar dan moeten ze wel eerlijk zijn over het aantal leden, want het bedrag is daarvan afhankelijk. Begrijpend lezen is toch geen rocket science ? Of gaan we straks weer slachtoffertje piepen, wanneer er minder geld binnenkomt, dan verwacht door de roze brillen bij de FvD leden-administratie.. deze kwestie verbaast me niks, er zijn natuurlijk duizenden mensen weggelopen na de nazi-rellen bij de FvD jongeren.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Baudet is weer eens onverantwoord bezig.

Geplaatst: di dec 15, 2020 8:53 pm 

Reacties: 968
Bekeken: 15587


Enzo501 schreef:
Man man man.

FvD prutst met ledenaantallen waar rechtstreeks subsidie aan is gekoppeld.
Want afschaffen en kritiek op subsidies geldt natuurlijk alleen voor anderen.

Heeejjj was dat niet vorige keer ook ? 2018-2019 ? Otten ? :D was daar niet een zwartepieten-spelletje gaande toen..

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Baudet is weer eens onverantwoord bezig.

Geplaatst: do dec 10, 2020 6:13 pm 

Reacties: 968
Bekeken: 15587


Enzo501 schreef:


Er wordt al enkele weken gespeculeerd over een nieuwe partij die het duo wil oprichten. Die zou Nieuw Geluid Nederland (NGNL) gaan heten, maar dat blijkt dus nog niet zeker, al is de intentie er wel.

:flowers2:

Hmm nou bloemetje.. ik moet je zeggen, dat Joost Eerdmans gedaald is in mijn achting, toen hij na de moord op Fortuyn journalisten op hun bek begon te slaan :blink:

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Baudet is weer eens onverantwoord bezig.

Geplaatst: di dec 08, 2020 10:19 pm 

Reacties: 968
Bekeken: 15587


Ik daag je uit de bron te vermelden van bovenstaand schilderijtje. Rechts zal kloppen, links is een constructie te zien

Vergroot het maar eens uit in Paint, het bord linksboven is geroteerd, het staat niet op de oorspronkelijke foto.

Overigens een associatie Hitler-Netanyahu is in Arabische/Palestijnse kring niet ongebruikelijk. Triest maar waar.

Alleen denk ik niet, dat GL er ook zo over denkt.. :evendenken: of zulke borden tijdens manifestaties zou toestaan
zonder controverse. Ik denk niet dat die demonstratie iets met GL te maken heeft, want "Groen Links" is gepaint.

Er staat overigens ook geen datum bij. Over frames gesproken !

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Baudet is weer eens onverantwoord bezig.

Geplaatst: di dec 08, 2020 6:31 pm 

Reacties: 968
Bekeken: 15587


baedeker schreef:
Einstein schreef:
baedeker schreef:
Dit is allemaal al de revue gepasserd Einstein. Baudet had al een commissie ingesteld om de puberbruine praatjes bij de jeugdorganisatie aan te pakken. Dus niks 'wat men wenst te roepen in de kringen van de FvD'. En Baudet heeft een provocerende manier van discussie voeren, wat hoort bij vrijheid van denken en vrijheid van spreken. Dat maakt hem of zijn partij niet antisemitisch. Lees maar wat Olaf Ephraim, Joods medebestuurslid van Baudet, daarover schrijft (#424). Wat overblijft is een bierkelder putsch, veel politiek opportunisme en eindeloze frames. De leden zijn daar, volkomen terecht, niet ingetrapt. Het opzetje is mislukt. Geen ge-drama queen dat daar iets aan verandert.
Struisvogel..

Zegt degene die hier angstig een tapijtje op de grond nadoet zodra madammeke moslimbroederschap uit eigen gelederen ter sprake komt. En DAT gaat dan niet om wat puberbruine praatjes bij de jeugd, maar om een kandidaat kamerlid waar GroenLinks wel een stem aan wil geven in het parlement. Totaal ongeloofwaardig Einstein.

:leugens:

Einstein schreef:
het is echt geen nieuws hoor, ook geen frame van de opponent: FvD en antisemitisme, Baudet en zijn netwerkjes.. (nieuwscheckers 2019)

Als ik een raak commentaar van iemand re-tweet, dan ben ik niet gelijk aan het 'promoten'. Dan zit ik ook niet gelijk in een 'netwerk'. Dat is wazig woordgebruik waarmee gluiperds proberen te framen. Het filmpje spreekt voor zich: drie vrouwen vertellen het echt gebeurde verhaal van drie andere vrouwen: Mia, vermoord door Abdul; Maria, vermoord door Hussein; En Eva, vermoord door Rakhmat. In de film veroordelen ze de moorden door immigranten, en stellen ‘jullie immigratiepolitiek’ daarvoor verantwoordelijk. De Nederlandse versie maakt het wat explicieter, met een ‘Ihr habt das GEWUSST!’ onder foto’s van Klaver, Jetten en Rutte. Volgens mij klopt het als een bus. Of je moet willen ontkennen dat er teveel immigranten zijn (in NL alleen al 2,3 miljoen sinds Rutte aan de macht is), dat die vaak crimineel zijn, en dat dit het feestje is van de kartelpartijen, die al decennia aan de macht zijn, en dit hebben geritseld zonder het ooit aan het electoraat te vragen. Ik kan er in ieder geval geen speld tussen krijgen.
:)

Ik zal trouwens binnenkort wat richtlijnen opstellen met de voorwaarden waaronder een fact checker acceptabel is. Je zogenaamde "factcheckers van de universiteit Leiden" zijn echt abominabel.

Einstein schreef:
Dit jaar begon het gelazer dus in april, na signalement in de appgroep en een publicatie in de Tijd,

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politie ... appverkeer

.. denkelijk de aanleiding voor die "commissie" waar je het over hebt, die er naar moest gaan kijken. Waarna het dus weer in de diepste la verdween ! zoals dat gaat, met "commissies" in politieke partijen. Het doel van commissies is uitstel en intern afhandelen. Resultaat was ook, dat de puberale bruine praatjes op prijs werden gesteld door Freek en Thierry: dat twee van die lui van dat nazi-clubje, via "gesprekken" met het FvD-bestuur respectievelijk op zomerkamp mochten.. en hoofd werden van de jeugdafdeling Noord Holland :fluiten: .. alles in stilte afgehandeld.. waarna het een halve pandemie moest duren, voordat het weer in het nieuws kwam. En ja toen kwam dat dineetje. Toeval ?

FvD heeft koers gekozen. En ze houden de neo-nazi's aan boord van de jongeren-afdeling en moedigen ze aan, want vrije meningsuiting. En 75% van jouw partij is het daarmee eens.

Ja, een onderzoek wil nog wel eens verzanden, of iets over het hoofd zien. Daar is niks opmerkelijks aan. Laat staan dat dat iemand tot een neo-nazi maakt. Laat staan een hele partij. Maar ehhh ... wanneer komt het onderzoek naar de Maoïstische roots van Paul Rosenmöller?

Vijf rode haringen in één bijdrage.. het lijkt wel alsof je niet over de FvD wilt praten.. slappe hap hoor,
ga eens in op mijn bezwaren tegen antisemitisme ? in plaats van de hele wereld erbij te slepen ?

Is dat antisemitisme en nazisme in de FVD jongerenclub nu wel of geen vrijemeningsuiting.. :evendenken:

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Baudet is weer eens onverantwoord bezig.

Geplaatst: di dec 08, 2020 12:00 am 

Reacties: 968
Bekeken: 15587


baedeker schreef:
Einstein schreef:
baedeker schreef:

Ik zie dat de agitprop van de workshops in het communistische Albanië bij GroenLinks nog steeds goed tussen de oren zit. Wat kregen jullie de tweede dag, knokploegen en goelags? Met een master class 'massamoorden organiseren' voor de gestaalde kaders? Heeft Rosenmöller nou inmiddels al eens een keer afstand genomen van zijn maoïstische roots? Ik snap niet waarom het probleem zo lang genegeerd wordt.

Maar goed, dit is allemaal niks voor nuchter rechts. Die koesteren vrijheid van denken, en vrijheid van spreken, en ja, dat doet wel eens pijn. De muurtjesbouwers en de angstige fatsoen appeasers, die hebben het er maar druk mee. Maar als het resultaat van een week van verraad en heksenjachten een zetel erbij is voor FvD, dan mag je toch wel concluderen dat Baudet gewoon terug is, en het opzetje mislukt is.

Het is dus géén politieke taktiek, die verhalen bij dat dineetje ? Juistja.. nou inderdaad, dat doet pijn, dat zeg je goed, baedeker.. het is dus géén fake nieuws wat we horen over die chatgroepen en de reactie van Baudet daarop, het was gewoon "iets pijnlijks", wat men wenst te roepen, in de kringen van de FvD. Ik kan je zeggen.. dat dit gekloot rondom antisemitisme terugkomt in de politiek, dat doet pijn. Dat er Nederlanders (of zich zo noemende personen) zich antisemitisch uiten doet absoluut pijn. En dat het slechts twee zetels verlies oplevert. Dat doet ook pijn, dat wil namelijk zeggen, dat meer dan honderduizend mensen zich een nazi-partijtje laten in-manipuleren, in ons mooie land. Ik denk toch, dat onze wegen - definitief - een keer scheiden, wanneer jij deze bijzonder pijnlijke lijn van Thierry Baudet gaat zitten verdedigen op dit forum onder het mom van vrije meningsuiting. Of ik moet je laatste zin verkeerd begrijpen ?

Dit is allemaal al de revue gepasserd Einstein. Baudet had al een commissie ingesteld om de puberbruine praatjes bij de jeugdorganisatie aan te pakken. Dus niks 'wat men wenst te roepen in de kringen van de FvD'. En Baudet heeft een provocerende manier van discussie voeren, wat hoort bij vrijheid van denken en vrijheid van spreken. Dat maakt hem of zijn partij niet antisemitisch. Lees maar wat Olaf Ephraim, Joods medebestuurslid van Baudet, daarover schrijft (#424). Wat overblijft is een bierkelder putsch, veel politiek opportunisme en eindeloze frames. De leden zijn daar, volkomen terecht, niet ingetrapt. Het opzetje is mislukt. Geen ge-drama queen dat daar iets aan verandert.


Struisvogel.. het is echt geen nieuws hoor, ook geen frame van de opponent: FvD en antisemitisme, Baudet en zijn netwerkjes.. (nieuwscheckers 2019)

Dit jaar begon het gelazer dus in april, na signalement in de appgroep en een publicatie in de Tijd,

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politie ... appverkeer

.. denkelijk de aanleiding voor die "commissie" waar je het over hebt, die er naar moest gaan kijken. Waarna het dus weer in de diepste la verdween ! zoals dat gaat, met "commissies" in politieke partijen. Het doel van commissies is uitstel en intern afhandelen. Resultaat was ook, dat de puberale bruine praatjes op prijs werden gesteld door Freek en Thierry: dat twee van die lui van dat nazi-clubje, via "gesprekken" met het FvD-bestuur respectievelijk op zomerkamp mochten.. en hoofd werden van de jeugdafdeling Noord Holland :fluiten: .. alles in stilte afgehandeld.. waarna het een halve pandemie moest duren, voordat het weer in het nieuws kwam. En ja toen kwam dat dineetje. Toeval ?

FvD heeft koers gekozen. En ze houden de neo-nazi's aan boord van de jongeren-afdeling en moedigen ze aan, want vrije meningsuiting. En 75% van jouw partij is het daarmee eens.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Baudet is weer eens onverantwoord bezig.

Geplaatst: ma dec 07, 2020 8:59 pm 

Reacties: 968
Bekeken: 15587


baedeker schreef:
Einstein schreef:
baedeker schreef:
Na het interne referendum weer een zeteltje erbij in de peilingen.
Goed bezig.
:)

Eén zeteltje erbij ? Naar 4 ? Op 23 november verloren ze er 3.. dus netto staat de teller op -2 dus -33% sinds de kwestie speelt.

https://www.ad.nl/politiek/fvd-zakt-naa ... ~acef28a7/

Rampzalig is het nog niet direkt gezien het personeelsverloop ( :gniffel: ) maar veel mensen lezen het nieuws erover toch niet en blijven Thierry aankruisen.

En de harde kern ? de kudde volgt de leider, uiteraard

Voorpaginanieuws
De Dagelijkse Standaard

Peilingen! FVD staat
robuust op 4 zetels, de
PVV staat nog slechts
9 zetels achter de VVD


Voor Thierry is -2 zetels is een koopje, je bent al je tegenstanders binnen de partij in één keer kwijt..

Blijkbaar deert het Thierry ook niet echt.. die nazi-sympathisanten binnen de partij en al die verontwaardiging erover..

En wat dat de puntige kwesties zoals antisemitisme, eigenlijk is het standaard strategie, zo'n dineetje. Je lanceert een potje rood vlees waar alléén de opponent zich druk over maakt.

Weet je gelijk wie die opponenten zijn :)

Ik zie dat de agitprop van de workshops in het communistische Albanië bij GroenLinks nog steeds goed tussen de oren zit. Wat kregen jullie de tweede dag, knokploegen en goelags? Met een master class 'massamoorden organiseren' voor de gestaalde kaders? Heeft Rosenmöller nou inmiddels al eens een keer afstand genomen van zijn maoïstische roots? Ik snap niet waarom het probleem zo lang genegeerd wordt.

Maar goed, dit is allemaal niks voor nuchter rechts. Die koesteren vrijheid van denken, en vrijheid van spreken, en ja, dat doet wel eens pijn. De muurtjesbouwers en de angstige fatsoen appeasers, die hebben het er maar druk mee. Maar als het resultaat van een week van verraad en heksenjachten een zetel erbij is voor FvD, dan mag je toch wel concluderen dat Baudet gewoon terug is, en het opzetje mislukt is.

Het is dus géén politieke taktiek, die verhalen bij dat dineetje ? Juistja.. nou inderdaad, dat doet pijn, dat zeg je goed, baedeker.. het is dus géén fake nieuws wat we horen over die chatgroepen en de reactie van Baudet daarop, het was gewoon "iets pijnlijks", wat men wenst te roepen, in de kringen van de FvD. Ik kan je zeggen.. dat dit gekloot rondom antisemitisme terugkomt in de politiek, dat doet pijn. Dat er Nederlanders (of zich zo noemende personen) zich antisemitisch uiten doet absoluut pijn. En dat het slechts twee zetels verlies oplevert. Dat doet ook pijn, dat wil namelijk zeggen, dat meer dan honderduizend mensen zich een nazi-partijtje laten in-manipuleren, in ons mooie land. Ik denk toch, dat onze wegen - definitief - een keer scheiden, wanneer jij deze bijzonder pijnlijke lijn van Thierry Baudet gaat zitten verdedigen op dit forum onder het mom van vrije meningsuiting. Of ik moet je laatste zin verkeerd begrijpen ?

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Baudet is weer eens onverantwoord bezig.

Geplaatst: zo dec 06, 2020 9:18 pm 

Reacties: 968
Bekeken: 15587


baedeker schreef:
Na het interne referendum weer een zeteltje erbij in de peilingen.
Goed bezig.
:)

Eén zeteltje erbij ? Naar 4 ? Op 23 november verloren ze er 3.. dus netto staat de teller op -2 dus -33% sinds de kwestie speelt.

https://www.ad.nl/politiek/fvd-zakt-naa ... ~acef28a7/

Rampzalig is het nog niet direkt gezien het personeelsverloop ( :gniffel: ) maar veel mensen lezen het nieuws erover toch niet en blijven Thierry aankruisen.

En de harde kern ? de kudde volgt de leider, uiteraard

Voorpaginanieuws
De Dagelijkse Standaard

Peilingen! FVD staat
robuust op 4 zetels, de
PVV staat nog slechts
9 zetels achter de VVD


Voor Thierry is -2 zetels is een koopje, je bent al je tegenstanders binnen de partij in één keer kwijt..

Blijkbaar deert het Thierry ook niet echt.. die nazi-sympathisanten binnen de partij en al die verontwaardiging erover..

En wat dat de puntige kwesties zoals antisemitisme, eigenlijk is het standaard strategie, zo'n dineetje. Je lanceert een potje rood vlees waar alléén de opponent zich druk over maakt.

Weet je gelijk wie die opponenten zijn :)

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Baudet is weer eens onverantwoord bezig.

Geplaatst: do dec 03, 2020 2:37 pm 

Reacties: 968
Bekeken: 15587


Nu je toch begint over eerdere bijdragen,

baedeker schreef:
bierkelder putsch
baedeker schreef:
De bierkelder putsch is mislukt. Tijd om over te gaan tot de orde van de dag.
baedeker schreef:
De putchisten van de bierkelder onderbouwen dat niet

:hum:

Deze historische analogie gaat helemaal niet op. De Bierkellerputsch was op touw gezet door de partij van Adolf Hitler in 1923, om een staatsgreep te beramen tegen de Duitse staat. Daar is indertijd met veel geweld op gereageerd (16 doden) door die staat dwz de politie. Jij vergelijkt Baudet met de Duitse staat (??) en degenen die protesteren met Hitler.. Ik proef weer eens een omkering: het ging in 1923 om een antisemitische, geradicaliseerde Adolf Hitler, die werd afgestopt door gematigde krachten.

De bezwaren in de huidige kwestie richten zich tegen een steeds verder radicaliserende Baudet.. de gematigde krachten in FvD komen daartegen in opstand. Het zit nu dus precies andersom ! wanneer dit een Bierkellerputsch is, dan speelt Baudet de rol van Hitler. Bovendien, als de geschiedenis zich herhaalt zoals jij veronderstelt, slaat Thierry aan het moorden en kunnen we binnenkort de lijken van het FvD-bestuur oprapen ?

https://nl.wikipedia.org/wiki/Bierkellerputsch (en nee, ik ga Wikipedia niet corrigeren)

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Baudet is weer eens onverantwoord bezig.

Geplaatst: di dec 01, 2020 10:48 pm 

Reacties: 968
Bekeken: 15587


Het PVV narratief over 2012 :wacko: wij zaten er niet bij

baedeker schreef:
Hoofdstuk 1: Rutte presenteerde in 2010 een kabinet waar 'rechts z'n vingers bij kon aflikken'. Om het binnen twee jaar te laten vallen, omdat hij met steun van een aantal linkse partijen de EU 3% norm heilig verklaarde. Niemand die in de EU in crisistijd die 3% belangrijk vond. Sterker nog, grote landen lieten hun schulden oplopen, en Rutte zou er in 2020 voor zorgen dat Nederland daarvoor betaalt. Silly Rutte.

Rutte viel over de EU norm ? That's it ? volgens mij speelde er ook nog iets anders he.. :) Wekenlang liepen de "oude vrienden" door het bos, maar het mocht niet baten, iemand liep weg

Op 21 april werd bekendgemaakt dat de onderhandelingen in het Catshuis waren mislukt. De VVD, het CDA en de PVV waren het niet eens geworden over een pakket aan miljardenbezuinigingen.[38][39][40][41] Wilders meldde dat zijn partij per direct niet langer de gedoogpartner was van het kabinet. Het gevolg was dat het kabinet-Rutte op 23 april 2012 viel.


(Wikipedia)

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Baudet is weer eens onverantwoord bezig.

Geplaatst: zo nov 29, 2020 1:41 pm 

Reacties: 968
Bekeken: 15587


P-G schreef:
baedeker schreef:
de bierkelder putsch


Jouw "Jullie [Joden] zitten wel overal hè?" Führer houdt meer van de Nacht van de Lange Messen?
https://www.geenstijl.nl/5156539/het-on ... igenissen/

Dank voor het linkje P-G. Nou nou.. de symptomen zijn nog erger dan ik dacht :evendenken:

(..) want dat antisemitisme van Baudet heeft zich ondertussen in diverse gezichten aan talloze mensen laten zien. Soms geniepig, bijvoorbeeld toen hij in een conversatie van 'jij' en 'je' naar 'jullie' overschakelde toen hij ontdekte dat zijn gesprekspartner van Joodse afkomst was. Als in: "Jullie zitten wel overal hè?" Maar het werd net zo goed veel openlijker geuit.

“We waren in gesprek op een verjaardag”, vertelt Machteld Allan. “Opeens zei hij, uit het niets, dat de Tweede Wereldoorlog een oorlog was tussen de Duitsers en de Joden. ‘En de Joden hebben gewonnen’, concludeerde hij.” Allan liep verbouwereerd weg uit het gesprek.

Baudet liep achter haar aan. Allan: “‘Wat gebeurde er nou?’, sprak hij op een toon alsof ik gek was. Hij begon zijn uitspraak toe te lichten door te zeggen dat de Joden na de oorlog door hun grip op de media en de massamigratie de Duitsers er uiteindelijk onder hebben gekregen. Ik zei hem dat die overtuiging een antisemitische trope was.”


Tsja joden winnen WO-II.. dit soort redeneringen zijn neonazistisch

Maar dit zat er al jaren aan te komen. Ik snap de heisa niet zo goed, eerlijk gezegd. Het is een suspect soort opportunisme van de bestuursleden en het FvD-kader. Men veegt zijn straatje schoon. dit speelde al jaren ! Al die tijd sinds de verkiezingen van 2019 radicaliseerde hij ! Met Thierry Baudet wist men toch, wat men kreeg.. Paul Cliteur zat er met zijn neus bovenop.. hij begeleidde de promotie van Baudet.. Het verband tussen Baudet en Erkenbrand is ook al jaren bekend, het verband tussen nazisme, antisemitisme en Erkenbrand ook. Ik snap niet waarom het probleem zo lang genegeerd kon worden.. ook door al die keurige Nederlandse CDA- SGP- en VVD-politici, die bereid waren, om met FvD te onderhandelen in de provincie en bij de collegevorming.

Overigens... even in de zijlijn... dat patroon met aanspreken in meervoud/enkelvoud klinkt bekend.. "jij" gaat naar "jullie" als men het over iets oneens is. Het speelt óók bij contacten tussen autochtonen en allochtonen in Nederland :smile:

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Baudet is weer eens onverantwoord bezig.

Geplaatst: za nov 28, 2020 12:15 pm 

Reacties: 968
Bekeken: 15587


baedeker schreef:
Biertje schreef:
speciaal voor baedeker die denkt dat het allemaal wel meevalt bij JFvD. Er gaan appjes met de tekst at de twee overgebleven bestuurder neergeschoten moeten worden als ze niet vetrekken .

https://twitter.com/paulvdbas/status/13 ... schoten%2F

Ik heb steeds meer de indruk dat FvD bezig is met fake. Wel subsidievangen maar geen democratisch want Baudet wil alles beslissen want zijn partij.

Biertje blijft kletsen over puberklets.
Bij de JFVD gaat er na 20 minuten tenminste een slotje op.
:)

Ahaa baedeker pleit voor moderatie.. even het nummertje opschrijven #412 :luidlachen: die houden we erin
Sorteer op:  
Pagina 1 van 3 [ Er voldeden 51 resultaten aan de zoekterm ]


Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling