Het is nu zo jun 16, 2019 7:20 am

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Er voldeden 90 resultaten aan de zoekterm
Doorzocht onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen
Doorzoek de resultaten:

Auteur Bericht

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: zo mei 19, 2019 1:55 am 

Reacties: 3418
Bekeken: 142116


24.. en Joe Biden zal het wel gaan winnen (helaas.. ik had liever Major Pete gehad :P of De Blasio dus )

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: za mei 18, 2019 1:03 am 

Reacties: 3418
Bekeken: 142116


Bill de Blasio

Presidentskandidaat voor de Democraten, waar Trump bang voor is.. en terecht..
De linkse burgemeester van New York kent Trump en zijn truukendoos :fluiten:

En inhoud ! Eindelijk ! talking healthcare & working people ! zo kan het dus ook, in de VS

phpBB [media]


meer zie (MSNBC)

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: do mei 16, 2019 11:42 pm 

Reacties: 3418
Bekeken: 142116


-(dubbel)

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: do mei 16, 2019 11:42 pm 

Reacties: 3418
Bekeken: 142116


Ah Trump's oranges :gniffel: ... in de hoop de aandacht enigszins af te leiden van het obstructie-spel wat zich momenteel afspeelt rond William Barr en het Mueller-report, heeft Trump verschillende tegen-onderzoeken gelast naar de FBI en de aanleiding van hun onderzoek, wat begon in de zomer van 2016, naar de Russische inmenging. Gezien de opeenvolging van opmerkelijke gebeurtenissen in juni 2016 was dat onderzoek niet meer dan logisch. Steele gaf naast wilde verhalen en onjuiste informatie ook allerlei feiten over Russische intenties en over Russen die informatie hebben verschaft aan de campagne van Trump.. feiten, die achteraf door Mueller zijn bevestigd. En er was meer: Trump vroeg destijds zelfs in het openbaar de Russen om informatie over Clinton ! Papadopoulis kwam met verhalen (en smoezen) bij de FBI rond Trump en Rusland. Steele dossier was dus niet de enige aanleiding voor het FBI-onderzoek, maar dat is wat Fox News en Trump ons wel het liefst zouden doen geloven..

Voor wie niet weet wat Steele is: opposition research, politiek onderzoek om een kandidaat in diskrediet te brengen. In dit geval begonnen Republikeinse tegenstanders van Trump in 2015, later voortgezet door de Clinton campagne. De bedoeling van opposition research is om pijnlijk materiaal over politieke opponenten boven water te krijgen. Het Steele dossier is een mengsel van sappige verzonnen verhalen en sappige feiten. Er staan dingen in het Steele-rapport, die ook bij Mueller zijn terug te vinden. En wilde verhalen, waar de Republikeinen momenteel mee aan het leuren zijn, om aan te tonen dat alle onderzoek naar Trump in verband met Rusland gebaseerd zou zijn op fake informatie. Veel van de Steele-tekst staat in onderstaande bron, met (toen al) enig kritisch commentaar, want sommige verhalen in het Steele dossier werden toen al gedebunkt door onderzoeksjournalisten..

(paste magazine, jan'2017 bij de openbaarmaking)

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: za apr 20, 2019 11:26 pm 

Reacties: 3418
Bekeken: 142116


Biertje schreef:
Lancelot schreef:
Biertje schreef:
Hij klaagt dat beleggers geen zekerheid hebben. Maar dan vergeet de emeritus toch iets belangrijks: het hebben van zekerheid gaat ten kosten van rendement. Beleggers moeten dus kiezen wat ze eigenlijk willen. En het loon is niet gestegen, al 40 jaar niet .

Zekerheid gaat juist niet ten kosten het rendement. Niet voor niets dat staatsobligaties van landen als Nederland, Duitsland of Zwitserland de meest voorkomende rendementsproducten zijn. Hoe groter de zekerheid op een bepaald rendement is, hoe beter voor de belegger.
Zekerheid gaat ten kosten van rendement. Kijk maar naar spaargeld. Staatsobligatie van met kredietstatus AAA zijn veilig dus laag rendement. Nee, dan een staatsobligatie van Turkije, het rendement is aanzienlijk hoger.

Eens met Biertje.. als je veiligheid en zekerheid wilt, heb je minder rendement. Bij investeringen werkt dat zo. Daarom heet een investering die onzeker is maar véél kan opbrengen risicovol. Hoe meer iets kán opbrengen, hoe meer risico men bereid is te nemen. Roulette-regels werken ook zo. Hoe kleiner je kans, hoe groter de mogelijke opbrengst.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: za apr 20, 2019 4:29 pm 

Reacties: 3418
Bekeken: 142116


Rightnow schreef:
Een plan wat gebaseerd is op beperking van immigratie en voldoende gebruik van fossiele energie toestaat, een plan waarmee gewone Amerikanen meetellen en werk hebben. Dat moet ook voor Democraten haalbaar zijn.

Ze mogen dan gerust wat ruimer sociale voorzieningen hebben en weer werken aan betere faciliteiten voor gezondheidszorg voor iedereen.

Een partij hoort voor zijn eigen punten te staan. Klimaat gaat een speerpunt worden in 2020 en zulke belangrijke punten als immigratie en CO-2 beleid worden niet uitgeruild tegen gezondheidszorg.. Amerika is geen land van coalities en compromissen. Republikeinen winnen, of democraten winnen..

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: vr apr 19, 2019 5:04 pm 

Reacties: 3418
Bekeken: 142116


Het Mueller-report is uit

En er is veel nieuws.. wat iedereen eigenlijk al door had: de "interpretaties" van A.G. Bill Barr zijn teveel in het voordeel van Trump geweest, A.G. Barr is politiek partijdig (wat hij niet hoort te zijn als aanklager).

Het rapport geeft in detail allerlei feiten, die in de pers tot nu toe niet aan de orde zijn geweest, of slechts fragmentarisch. We zien niet alles wat er gebeurt. Een mooi voorbeeld vind ik die episode waar Trump tijdens de campagne de Russen vraagt, om eens te kijken, of ze die e-mails van Hillary niet zouden kunnen hacken.. remember :blink:

"“Russia, if you're listening, I hope you’ll be able to find the 30,000 emails that are missing,” he said
(LA Times)

.. achteraf bleek, in andere nieuwsfeiten, dat de Russen inderdaad e-mails hebben gehackt.

Het rapport van Mueller plaatst die twee zaken gelijktijdig ! vijf uur na dit verzoek begonnen de Russen ! De Guardian schrijft het zo:
The Guardian schreef:
"The relevant section of the report has been heavily redacted by the justice department but one partially retained sentence says: “… while Trump and Gates were driving to LaGuardia Airport, [redacted], shortly after the call candidate Trump told Gates that more releases of damaging information would be coming.”

The report also states: “Within the Trump campaign, aides reacted with enthusiasm to reports of the hacks. Some witnesses said that Trump himself discussed the possibility of upcoming releases.”

It also says Mueller’s office “cannot rule out that stolen documents were transferred to WikiLeaks through intermediaries who visited during the summer of 2016”.

Mueller’s investigation does not say that Trump knew the WikiLeaks publications had been provided by Russian intelligence, but does point to unexplained coincidences and gaps in what the investigators were able to discover.

It notes Trump’s public appeal to Moscow at a rally on 27 July 2016, asking for help in obtaining Clinton’s emails. “Russia, if you’re listening, I hope you’re able to find the 30,000 emails that are missing,” Trump said, in a reference to emails reported to have been stored on a personal server Clinton had used while secretary of state.

The report says: “Within approximately 5 hours of Trump’s statement, GRU officers targeted for the first time Clinton’s personal office.” Mueller’s office found that the GRU sent computer malware hidden in links in emails to 15 accounts in Clinton’s personal office."(The Guardian)

En ja.. onder "redacted" staat een zwart balkje.. we weten de tekst niet.. maar de goede verstaander weet dat de enige lopende zaak die aan de orde is die tegen Roger Stone is. Die heeft in het openbaar verklaard in 2016, dat hij contact had met Julian Assange. 1+1= .. the obvious. Deze president heeft zich door Roger Stone laten helpen.. en Roger Stone was bezig met een conspiracy tegen de VS. Roger Stone zal tzt wel gaan verklaren, dat hij opdracht heeft gekregen van Trump :fluiten:

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: zo apr 14, 2019 11:08 pm 

Reacties: 3418
Bekeken: 142116


Wisp schreef:
Geen conspiracy door campagneteam?
Tegen wie zijn al die aanklachten dan inmiddels ingediend?

Bijna allemaal zijn ze voor leugens vervolgd, voor conspiracy niet zoveel. Er is die zaak van Rick Gates, plea guilty conspiracy..

https://www.vox.com/policy-and-politics ... l-manafort

En recent Sam Patten, die heeft toegegeven een buitenlandse lobbyist te zijn, zonder zich daarvoor te hebben aangemeld.

https://www.vox.com/2018/8/31/17805310/ ... a-manafort

Wat bekend is zijn de contacten tussen de Russische ambassadeur en Michael Flynn, maar daarvoor is Flynn niet aangeklaagd, we weten er dus niks van. Tenslotte wat binnenkort gaat komen is de zaak tegen Roger Stone.. met de verbanden die er zijn met Wikileaks en Rusland. Wanneer dat bewezen kan worden, zat Stone er tot zijn nek in.. en gezien de vertrouwensrelatie Trump ook.

Opvallend is, dat de deelnemers aan de Trump Tower meeting en de Seychelles meeting met de Russen nooit zijn aangeklaagd door Mueller. Misschien waren de harde bewijzen voor die bijeenkomsten te dun, en.. staat er wel degelijk iets over deze meetings in het rapport, maar probeert William Barr dat in de doofpot te stoppen, omdat het om naaste familie van Trump gaat.

Al die aanklachten en veroordelingen voor leugens zijn overigens wel degelijk óók interessant, maar alleen wanneer we de bewijzen kunnen zien :) anders blijft het tasten in het duister. Toen de aanklachten indertijd werden gepubliceerd, waren ze voor het grote publiek redacted. Bijna niets is te lezen "in verband met lopend onderzoek". Wanneer dhr Barr op zijn handen blijft zitten, komen we er misschien over 50 jaar pas achter wat er echt speelde.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: zo apr 14, 2019 6:20 pm 

Reacties: 3418
Bekeken: 142116


Rightnow schreef:
Inmiddels is Trump vrijgepleit van heulen met de Russen. Vrijdag 22 maart j.l. rapporteerde Mueller en als iemand Trump naar een impeachment had kunnen leiden, dan was het Mueller.

Ho ho.. Trump is tot nu toe vooral vrijgepleit door Trump. Volgens Mueller is er welliswaar geen bewijs voor een conspiracy door zijn campagneteam, maar Trump is niet vrijgepleit van obstructie.. en de Russen zijn óók niet vrijgepleit. Dat is het enige, wat we nu toe hebben gehoord, uit de tweede hand.

We weten alles uit de tweede hand. Zijn nieuw benoemde attorney general Barr probeert het Mueller-rapport namelijk onder de pet te houden.

Citaat:
Al de tijd was het scenario nog denkbaar dat Trump zou worden afgezet omdat hij illegaal president zou zijn geworden, vandaar dat het Mueller rapport toch wel een nieuw gegeven is.

Nieuw.. en op dit moment geheim. Ook de eerste vraag is nog niet in het openbaar definitief beantwoord. Wat door Mueller vermoedelijk bewezen is, is dat de Russen zich intensief hebben bemoeid met de verkiezingen. Stel nu, dat die Russische inmenging zo grootschalig was, dat de invloed bepalend is geweest ? dan mag alsnog de vraag worden gesteld, of het presidentschap van Trump legitiem is.

Een impeachment maakt sowieso geen kans, want steun daarvoor in de Senaat is er niet. Wat de conclusies ook zijn, Trump zal er mee weg komen, dat is tot nu toe gebeurd met alle "opspraak" rondom Trump. Wanneer zijn bewondering voor Poetin echt een probleem zou zijn, dan hadden ze hem na Helsinki wel weggestuurd wegens hoogverraad. Wat de Republikeinen consequent doen is een doofpot-strategie: vragen vermijden en onwelgevalige thema's afdekken, dat is wat de Republikeinen op dit moment doen. Vertrouw niet op Fox.

(MSNBC - Rachel)

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: do apr 11, 2019 10:29 pm 

Reacties: 3418
Bekeken: 142116


Ja fallout van de Manaford-zaak, het heeft ook te maken met die Nederlander Alex van der Zwaan, zie

https://www.bloomberg.com/news/articles ... h-manafort
https://www.bloomberg.com/news/articles ... dmits-lies

(7 remaining articles ahum)

Fascinerend.. alledrie dus in het geheim (niet aangemeld) gewerkt als lobbyisten voor Janoekovitz in de VS.

Is de Manaford-zaak wellicht spinoff van de Krim-annexatie ? Een massage-operatie ?

..zie ook deze Trumptweet uit 2017 :keeporder: Kiev gepresenteerd als tegenstander van Trump in de campagne,

https://twitter.com/realdonaldtrump/sta ... 44?lang=en

Trump beweert nog steeds, dat ze op de Krim Russisch spreken en dat de Krim daarom eigenlijk Russisch is...

https://www.buzzfeednews.com/article/al ... sia-crimea

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: do apr 04, 2019 4:44 pm 

Reacties: 3418
Bekeken: 142116


Jazeker Trump is heilig, voor zijn volgelingen ! Volgens zijn minister van buitenlandse zaken Pompeo (ex-CIA directeur) is Trump op aarde om het Joodse Volk te redden

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-47670717

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: wo apr 03, 2019 7:57 pm 

Reacties: 3418
Bekeken: 142116


Trump had gisteren een bijzonder vreemde dag..

phpBB [media]

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: wo apr 03, 2019 6:57 pm 

Reacties: 3418
Bekeken: 142116


:evendenken: origins, oranges.. confuus ?

phpBB [media]

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: di maart 26, 2019 7:27 pm 

Reacties: 3418
Bekeken: 142116


kwaaisteniet schreef:
Er was wel degelijk een vorm van samenwerking, in ieder geval met het campagneteam en Trump was daarvan op de hoogte. Anders had hij tijdens de verkiezingscampagne nooit de Russen opgeroepen om de zogenaamde verborgen emails van Hillary Clinton op te zoeken

Dat was een grapje van Trump :wondering:

Trump maakt natuurlijk aan de lopende band grapjes

In aanwezigheid van Benjamin Netanyahu zei hij gisteren het volgende :knup:

"There are a lot of people out there that have done some very evil things, very bad things, I would say treasonous things against our country and hopefully people that have done such harm to our country … those people will certainly be looked at."

(Guardian)

Lock'em up..

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: ma maart 25, 2019 9:11 pm 

Reacties: 3418
Bekeken: 142116


Ik heb er niet bar veel vertrouwen in, kwaaisteniet.. een direkte collusion kon blijkbaar niet bewezen worden.. of er zijn slechts aanwijzingen zonder bewijs.. en wanneer niemand is aangeklaagd, hoeft het DOJ die aanwijzingen niet openbaar te maken.

Belemmering van de rechtsgang (obstruction) in deze zaak gaat misschien wel een staartje krijgen. Sommig onderzoek is na 2016 tegengewerkt door de regering Trump. Bijvoorbeeld die campagnedonatie van 30 miljoen dollar van de wapenlobby NRA aan Trump, die begin 2018 boven water kwam. Dat was 3x zoveel als de NRA ooit in een campagne heeft gestoken. Opvallend, dat de Amerikaanse regering in de zomer van 2018 een wet aannam, die de NRA niet meer verplicht stelde, om gegevens te verstrekken over donoren ! Er is niemand in die zaak aangeklaagd.. behalve de Russische Maria Butina, die meewerkt. En Butina zal binnenkort wel met Rusland worden uitgewisseld, voor een (ook in 2018 !) gevangen genomen Amerikaanse zakenman. De chronologie van deze gang van zaken is wel bijzonder toevallig. Ik ben het met Schiff eens, dat de zaak Butina c.q. Russische geld hoort bij counter intelligence. We zullen er wellicht nog van gaan horen.

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: ma maart 25, 2019 4:16 pm 

Reacties: 3418
Bekeken: 142116


Er zijn nu 4 pagina's samenvatting openbaar gemaakt. Ik wacht nog even met mijn eigen interpretaties, totdat de kogel door de kerk is wat betreft openbaarmaking van de rest. De summary staat sinds vannacht online, ik heb hem nog niet gelezen. Het rapport van Mueller zelf is dus nog niet bekend gemaakt.. en het is helaas onduidelijk, of dat nog gaat gebeuren.

Eerst even twee bronnen,

(CNN, William Barr, summary text of Report PDF)

(USA Today, Here's what we know)

De conclusies zijn volgens Barr, nu, dat er geen bewijs is voor collusion door Trump zelf en dat er óók geen bewijs is voor collusion door het campagneteam, maar dat Trump niet kan worden vrijgesproken van obstructie van de rechtsgang.. Hoe dat precies zit, zullen we later horen.

- dit is een unieke zaak, die de verkiezingen betreft en de legitimiteit van de uitslag.. en dus het presidentschap. Met dat argument pleiten de Democraten voor een volledige openbaarmaking.

- gegevens over niet-vervolgde personen hoeft (mag) Mueller niet openbaar maken. De democratische senator Schiff ziet één uitzondering op die regel: wanneer het onderzoek over counter-intelligence gaat, heeft de commissie in de Senaat er wettelijk recht op, de info te zien.

- van de zwart doorgestreepte informatie in de aanklachten is nog niets bekend gemaakt. Die zwart doorgestreepte tekst was steeds in verband met het lopende onderzoek, wat nu klaar is. Ik ben benieuwd hoe de aanklacht tegen die 12 Russen eruit gaan zien.. zonder de zwarte strepen..

- van de zwart doorgestreepte informatie in rechtbankverslagen is nog niets bekend gemaakt. Als het goed is, zullen die rechtbankteksten openbaar worden, als de verdachte is veroordeeld. En datis met 7-8 campagnemedewerkers het geval en binnenkort waarschijnlijk Roger Stone, een sleutelfiguur in de kwestie rond Wikileaks.

- iets wat we weten, is dat Donald Trump Junior enthousiast reageerde op een e-mail van een Rus over "damaging information about Hillary". Die e-mail heeft hij zelf openbaar gemaakt. Blijkbaar telt dat niet als bewijs van collusion door het campagneteam. Mogeljk was Junior toen geen formeel lid van het campagneteam (?)

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: za maart 23, 2019 5:38 pm 

Reacties: 3418
Bekeken: 142116


baedeker schreef:
Hoe staat het eigenlijk met de Russia collusion?
Gaat die Mueller nog een aanklacht indienen voor een echt geval?

Als ze het Mueller-rapport niet geheim houden, dan komt daar de komende weken ongetwijfeld meer informatie over, ook over hoe hard de beschuldigingen uiteindelijk zijn. Vergeet niet, dat er 13 Russen zijn aangeklaagd door Mueller. Er is voor Russische meddling in de verkiezingen in elk geval ruim voldoende bewijs.. misschien is het harde bewijs tegen Trump zelf niet te leveren, maar gezien de veroordelingen voor leugens tot nu toe hebben campagne-medewerkers van Trump in elk geval heel erg hun best gedaan, om elke vorm van coordinatie te ontkennen ! Een veroordeling wegens leugens kan natuurlijk betekenen, dat Mueller bewijzen heeft voor het tegendeel, die tot nu toe redacted zijn gepresenteerd. Een lopend onderzoek is er niet meer, dus er is straks geen reden meer voor zwart doorgehaalde lappen tekst. En in dat geval gaan er een aantal mensen nat in het Mueller-report. Flynn.. Carter Page.. Papadopoulos.. Manaford.. Don Jr..

De link met Wikileaks heeft Trump overigens onder ede en schriftelijk ontkend. Ook is er in de zijlijn nog een obstruction of justice onderzoek tegen Trump.. Ook daar is het mogelijk, dat Mueller via het Rusland-onderzoek connecties aantoont, bijvoorbeeld in verband met grote financieele belangen van Trump in Rusland, bij de onderhandelingen voor Trump Tower. Sowieso ben ik heel benieuwd naar de links tussen Rusland, de Russische regering en de Trump organisation.

Veel is al bijna drie jaar bekend. Ver vóór Mueller's onderzoek, in juli 2016 startte de FBI een onderzoek naar voorkennis bij campagnemedewerkers van Trump over de DNC-hack en de release van e-mails van de democraten,

"Three days before the Democratic Party nominated Mrs. Clinton, the anti-secrecy website WikiLeaks released 20,000 emails the Russians had hacked from the D.N.C., embarrassing Democrats and alerting the C.I.A. and F.B.I. to the Russian interference. Days later, F.B.I. agents learned the details of an even more troubling fact: One of Mr. Trump’s campaign advisers, George Papadopoulos, knew in advance about Russia’s plans. "

(NYT 22-3-2019, Russia, Trump and Mueller: The Major Moments in the Case)

.. we schrijven dus juli 2016.. ver vóór de verkiezingen had de FBI het spelletje al in de smiezen !

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: do maart 21, 2019 9:58 pm 

Reacties: 3418
Bekeken: 142116


kwaaisteniet schreef:
Kijk. de Nieuw-Zeelandse premier, Jacinda Ardern, niet eens president, die heeft na de aanslag in Christ Church meteen een krachtdadig wapenbeleid ingesteld. Alle automatische en semi-automatische wapens zijn per direct verboden.
Daar zou Trump een voorbeeld aan kunnen nemen, in plaats van dat half zachte gedoe.

+1 eens ! :aplaus: voor Jacinda Ardern..

All military-style semi-automatic weapons, assault rifles and high-capacity magazines will be banned in New Zealand following the mass shootings at two Christchurch mosques that killed 50 people, New Zealand's Prime Minister Jacinda Ardern announced on Thursday.

(CNN)

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: vr maart 08, 2019 5:36 pm 

Reacties: 3418
Bekeken: 142116


baedeker schreef:
Maar waar o waar blijft de Russia collusion

.. Rusland komt in een volgende zaak, bij een andere rechter. Dat zal gaan over zijn obstructie bij het uitzoeken (door Mueller) van de contacten met GROE-agent Kilimnik. Ook is er een money-scheme in het spel met olicharg Deripaska.. en er loopt ook nog steeds een onderzoek naar Butina, de NRA en illegale campagnegelden. Het verband met Manaford is nog niet duideijk, maar Manaford was wel aanwezig bij de Trump Tower meeting. Bij een volgende gerechtelijke uitspraak kan Manaford er nog 10 jaar bij krijgen, voor liegen tijdens cooperation en een deal. Onvoorstelbaar, een campagneleider van een zittende president, die straks 5-14 jaar moet gaan brommen, wegens (liegen over) samenzwering met een buitenlandse mogendheid..

 Forum: Politiek & Maatschappij   Onderwerp: Beleid Trump begint vorm te krijgen

Geplaatst: vr maart 08, 2019 3:23 pm 

Reacties: 3418
Bekeken: 142116


Paula Duncan was lid van de jury in de zaak tegen Paul Manaford.

Zij was een van de 17 van de 18 juryleden, die Manaford op alle punten schuldig hebben bevonden.

Maar ze is dus wel Trump-aanhanger. Dat is ze nog steeds.

Er bestaan dus wel degelijk nog Trump-aanhangers, die niet in alternative facts geloven..

phpBB [media]
Sorteer op:  
Pagina 1 van 5 [ Er voldeden 90 resultaten aan de zoekterm ]


Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling